Ghidul tau in turism

iTurism »Agentii de turism »Agentii Bucuresti »Agentia Mareea (Bucuresti) »Contact agentie de turism Agentia Mareea (Bucuresti)


Agentie Agentia Mareea (Bucuresti)MAREEA este unul din touroperatori cu experienta pe piata serviciilor turistice, care si-a castigat prestigiul prin calitatea si promptitudinea serviciilor, avand in spate o echipa de adevarati profesionisti.

Înfiinþatã în 1998, ca societate cu capital privat, MAREEA a devenit în cei 9 ani de activitate una dintre cele mai importante agenþii de turism turoperatoare din România. Firma a investit nu numai în extinderea propriei sale reþele de agenþii de turism, ci ºi în crearea unei reþele de parteneri puternice ºi în creºtere, într-o bunã infrastructurã de comunicare ºi în pregãtirea unei echipe tinere ºi dinamice de specialiºti.


Compania MAREEA a avut o evolutie ascendenta pe piata turistica, lucru dovedit prin prezenta in topurile realizate de Camera de Comert si Industire a Romaniei: Locul I in Topul Firmelor din Regiunea Vest, Locul II in Topul National al Firmelor - sectiunea microintreprinderi, Diploma de excelenta pentru prezenta 3 ani consecutiv in topul firmelor de profil. In prezent compania are filiale in mai multe orase din tara: MAREEA Deva, MAREEA Timisoara, MAREEA Cluj Napoca, MAREEA Bucuresti si MAREEA Neptun iar reteaua agentiilor revinzatoare este de peste 500.

Date contact Agentia Mareea (Bucuresti)


Locatie Bucuresti
Adresa SOS STEFAN CEL MARE, NR 25, BL 28, AP 42
Telefon 0216192584
Fax 0216192584
Site www.mareea.ro

Nu exista oferte de la aceasta agentie


Publicitate
VEZI cele mai frumoase destinatii din ROMANIA. Apasa butonul LIKE de mai jos.