Ghidul tau in turism

iTurism » Barcelona » Bine ai venit in Barcelona

Barcelona, o uriasa expozitie de arhitecturaBarcelona este capitala Cataloniei, o comunitate autonoma in nord-estul Spaniei dar în acela?i timp este al doilea cel mai mare oras al Spaniei, dupa Madrid.
Orasul acesta este recunoscut dupa arhitectura fara asemanarea a lui Gaudi dar in acelasi timp mai exista si alte atractii ce iti vor incanta privirea si simturile.
Barcelona este o uriasa expozitie de arhitectura, ce cuprinde toate stilurile: de la cel roman si gotic, pana la cel international (sticla-metal) al lui Mies van der Rohe. Ornamente bogate, mozaicuri lucitoare, sticla colorata, faianta, lemn, marmura si piatra, in combinatii care sfideaza conventionalul. intalnirea cu arhitectura lui Antoni Gaudi este coplesitoare. Constructiile imaginate de genialul excentric impresioneaza si uimesc deopotriva.

Clima de aici este una mediteraneana, cu ierni racoroase si veri fierbinti. Pentru concedii la plaja si bai in mare, cele mai recomandate sunt lunile mai, iunie si septembrie. Pentru vizitat, e buna orice perioada a anului.


Impresii turistice Barcelona

Barcelona, fantastica bijuterie a Mediteranei!
Incerc sa gasesc un inceput pentru mica mea poveste, dar nici unul nu este potrivit. In momentele astea imi aduc aminte ca i-am citit fetitei mele Povestea Hansel si Gretel ... [ mai mult ]

MINUNAT
ORAS DE VIS NU TE PLICTISESTI [ mai mult ]

Adauga si tu o impresie de vacanta

Informatii curente Barcelona

Ora la Barcelona este 14:36:32
Starea vremii Barcelona
Publicitate

VEZI cele mai frumoase destinatii din ROMANIA. Apasa butonul LIKE de mai jos.