Ghidul tau in turism

iTurism » Distante rutiere » Distanta rutiere intre orase
Distante rutiere intre orase -

Plecare:
Sosire:Distante rutiere intre orase calculate in km. Selectati orasele dorite si va oferim timpul de parcurgere a traseului dumneavoastra si orasele prin care treceti.


JUDEȚUL TELEORMAN: CIRCULAȚIA ESTE ÎNTRERUPTĂ PE UN TRONSON DE DRUM NAȚIONAL, INUNDAT
2014-04-20 14:54:00 Sursa: Centrul Info trafic

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră (14:45), în județul Teleorman, un tronson al DN 54 cu lungimea de 50 metri, cuprins între kilometrii 65 + 800 metri și 65 + 850 metri ai acestuia este inundat din cauza deversărilor controlate ce se efectuează la barajele de pe râul Olt. Prin urmare, s-a luat măsura interzicerii temporare a circulației autovehiculelor rutiere prin zona afectată de inundații, precum și a devierii traficului de pe DN 54, pe următoarea rută ocolitoare (tur / retur): DJ 642 Islaz (TR) – Izbiceni (OT) → DJ 543 Izbiceni (OT) – Lunca (TR) → DJ 546 Lunca (TR) – Turnu Măgurele (TR).

Îi rugăm pe toți conducătorii auto care se îndreaptă spre locul afectat de inundații, să respecte cu strictețe semnalizarea rutieră temporară instituită pe ruta ocolitoare, să dea curs indicațiilor și dispozițiilor polițiștilor rutieri care acționează în zonă și, la nevoie, să aștepte în coloană.

Atragem atenția asupra faptului că depăşirea autovehiculor aflate în coloană poate înrăutăţi desfășurarea traficului, blocându-se ambele sensuri de mers ale drumului național. Cei care nu înţeleg acest lucru, vor fi sancționați conform legii, cu amendă contravențională şi reţinerea permisului de conducere în vederea suspendării, pe timp limitat, a exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice.
SITUAŢIA TRAFICULUI LA ORA 6:45
2014-04-20 06:55:00 Sursa: Centrul Info trafic

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, în această dimineață (ora 6:45), se circulă normal pe majoritatea drumurilor naţionale şi pe autostrăzi, neexistând probleme deosebite de fluenţă a traficului rutier pe niciuna dintre arterele importante din ţară. De menţionat că nu sunt anunţate drumuri naţionale cu circulaţia blocată sau îngreunată ca urmare a condiţiilor meteorologice nefavorabile ori a influenței altor factori (în timpul după-amiezii de ieri și a nopții trecute au fost deszăpezite DN 1A Cheia – Brașov din județul Brașov, DN 67C Novaci – Rânca din judeţul Gorj și DN 7A Voineasa – Vidra din judeţul Vâlcea, astfel încât, în prezent, pe aceste segmente de drumuri naționale nu mai sunt dificultăți cauzate de ninsori).

Cu toate acestea, pentru siguranţa lor şi a partenerilor de trafic, conducătorii auto trebuie să aibă în vedere următoarele:

• să circule cu viteză redusă, adaptată permanent în funcție de distanța de vizibilitate și de starea suprafeţei carosabile, mai ales în apropierea trecerilor de pietoni ori a lăcașelor de cult unde, în această perioadă, se desfășoară manifestări religioase;

• să nu bruscheze comenzile autovehiculului;

• să mărească distanţa, în mers, între vehicule;

• să folosească frâna de motor atunci când rulează pe suprafeţe alunecoase și luminile de întâlnire, împreună cu cele de ceață, atunci când este cazul;

• să aibă autovehiculele echipate cu anvelope de iarnă, dacă intenționează să se deplaseze în zone în care drumurile ar putea fi acoperite cu gheață, zăpadă sau polei.

De asemenea, conducătorii auto mai trebuie să cunoască faptul că prin legislația rutieră din România, actualmente în vigoare, se face aplicabilitatea principiului „toleranță zero” în ceea ce privește conducerea autovehiculelor sub influența băuturilor alcoolice. În egală măsură, se interzice și pilotarea autovehiculelor pe drumurile publice, sub influența medicamentelor ori a substanțelor cu efect psihotrop.

În cele din urmă, menţionăm că nu sunt probleme deosebite referitoare la circulația pe infrastructura feroviară şi nici aeroporturi sau porturi maritime ori fluviale închise (cu excepția aeroportului Suceava, a cărui pistă este închisă pentru modernizare).
SITUAŢIA TRAFICULUI LA ORA 21:30
2014-04-19 21:32:00 Sursa: Centrul Info trafic

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră (21:30), nu sunt anunţate drumuri naţionale cu circulaţia blocată ca urmare a condiţiilor meteorologice nefavorabile ori a influenței altor factori.

Precizăm că se circulă în condiţii de iarnă pe DN 67C Novaci – Rânca (judeţul Gorj), DN1A Braşov- Cheia şi pe DN7A Voineasa – Vidra(judeţul Vâlcea). Reamintim participanţilor la trafic obligativitatea de avea autovehiculele echipate cu cauciucuri de iarnă atunci cănd rulează pe porţiuni acoperite cu zăpadă, gheaţă sau polei.

Pe numeroase artere rutiere plouă, motiv pentru care recomandăm insistent şoferilor să ruleze cu prudenţă.

De asemenea, pentru siguranţa lor şi a partenerilor de trafic le recomandăm tuturor conducătorilor auto să adapteze permanent viteza de deplasare în funcţie de condiţiile concrete de drum și trafic și să mărească distanţa, în mers, între autovehicule.

În cele din urmă, menţionăm că nu sunt probleme deosebite referitoare la circulația pe infrastructura feroviară şi nici aeroporturi sau porturi maritime ori fluviale închise (cu excepția aeroportului Suceava, a cărui pistă este închisă pentru modernizare).

AUTOSTRADA A3 BUCUREŞTI - PLOIEŞTI: CIRCULAŢIE ÎN CONDIŢII DE PLOAIE TORENŢIALĂ
2014-04-19 16:39:00 Sursa: Centrul Info trafic

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la această oră (16:30), pe autostrada A3 Bucureşti – Ploieşti, traficul rutier se desfăşoară îngreunat din cauza ploii torenţiale. Le recomandăm conducătorilor auto să circule cu viteză redusă, ţinând cont de fenomenul de acvaplanare şi să păstreze o distanţă corespunzătoare faţă de vehiculul din faţă pentru a putea opri în siguranţă în caz de urgenţă.

SITUAŢIA TRAFICULUI LA ORA 14:30
2014-04-19 14:32:00 Sursa: Centrul Info trafic

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră (14:30), se circulă normal pe majoritatea drumurilor naţionale şi pe autostrăzi, neexistând probleme deosebite de fluenţă a traficului rutier pe niciuna dintre arterele importante din ţară. De menţionat că nu sunt anunţate drumuri naţionale cu circulaţia blocată ca urmare a condiţiilor meteorologice nefavorabile ori a influenței altor factori.

Precizăm că se circulă în condiţii de iarnă pe DN 67C Novaci – Rânca (judeţul Gorj) şi pe DN7A Voineasa – Vidra(judeţul Vâlcea). Reamintim participanţilor la trafic obligativitatea de avea autovehiculele echipate cu cauciucuri de iarnă atunci cănd rulează pe porţiuni acoperite cu zăpadă, gheaţă sau polei.

De asemenea, pentru siguranţa lor şi a partenerilor de trafic le recomandăm tuturor conducătorilor auto să adapteze permanent viteza de deplasare în funcţie de condiţiile concrete de drum și trafic și să mărească distanţa, în mers, între autovehicule.

În cele din urmă, menţionăm că nu sunt probleme deosebite referitoare la circulația pe infrastructura feroviară şi nici aeroporturi sau porturi maritime ori fluviale închise (cu excepția aeroportului Suceava, a cărui pistă este închisă pentru modernizare).Poze din vacantaPublicitate
VEZI cele mai frumoase destinatii din ROMANIA. Apasa butonul LIKE de mai jos.