Ghidul tau in turism

iTurism » Distante rutiere » Distanta rutiere intre orase
Distante rutiere intre orase -

Plecare:
Sosire:Distante rutiere intre orase calculate in km. Selectati orasele dorite si va oferim timpul de parcurgere a traseului dumneavoastra si orasele prin care treceti.


TRAFICUL RUTIER SE DESFĂŞOARĂ ÎN CONDIŢII NORMALE PE DN6
2014-09-23 18:30:00 Sursa: Centrul Info trafic

Centrul INFOTRAFIC al Poliţiei Române informează că la această oră(18.25) traficul rutier se desfăşoară în condiţii normale pe DN6, între localităţile Bucureşti şi Alexandria.

Reamintim că, din cauza unui accident rutier în care au fost implicate un autotren şi un autoturism, traficul rutier a fost oprit, aproape o oră, pe raza comunei Ghimpaţi.

În urma accidentului o persoană a fost rănită grav.

TRAFIC RUTIER BLOCAT PE DN6, ÎN JUDEŢUL GIURGIU
2014-09-23 17:50:00 Sursa: Centrul Info trafic

Centrul INFOTRAFIC al Poliţiei Române informează că la această oră (17.50), traficul auto este blocat pe DN6, între localităţile Bucureşti şi Alexandria, pe raza comunei Ghimpaţi, din cauza unui accident rutier în care au fost implicate un autotren şi un autoturism.

În urma accidentului două persoane au fost rănite.

Vom reveni.

TRAFIC RUTIER ÎNGREUNAT PE DN79, ÎN JUDEŢUL ARAD
2014-09-23 11:17:00 Sursa: Centrul Info trafic

Centrul INFOTRAFIC al Poliţiei Române informează că la această oră (11.10), traficul auto este îngreunat pe DN79, între localităţile Arad şi Chişineu Criş, pe raza comunei Şimand, din cauza unei autocisterne care s-a răsturnat pe suprafaţa carosabilă.

Nicio persoană nu a fost rănită.

Se estimează ca în aproximativ 30- 45 de minute traficul rutier să revină la normal.

LUCRĂRI PE AUTOSTRADA BUCUREŞTI - PITEŞTI
2014-09-23 09:02:00 Sursa: Centrul Info trafic

Centrul INFOTRAFIC al Poliţiei Române informează că astăzi până la orele 17.00, pe autostrada A1 Bucureşti – Piteşti, pe sensul de mers către Bucureşti, între kilometrii 69 şi 70, se efectuează lucrări la glisierele metalice care despart sensurile de circulaţie, traficul fiind redirecţionat de pe banda 2, pe banda 1.

Le recomandăm conducătorilor auto să reducă viteza, să mărească distanţa în mers între autovehicule şi să se asigure la efectuarea manevrei de schimbare a benzii de circulaţie.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că la această oră nu sunt semnalate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia întreruptă din cauza unor accidente rutiere. În judeţul Mehedinţi, circulaţia este întreruptă pe DN57 Orşova - Moldova Veche, în zona Şviniţa, la kilometrul 61+200 de metri, din cauza unui podeţ rupt în data de 3 septembrie. Se estimează că avaria va fi remediată până în data de 30 septembrie 2014. Rută ocolitoare: DN6 Orşova - Plugova, DN57B Iablaniţa - Oraviţa, DN57 Oraviţa - Moldova Veche. Pe DN7 Piteşti - Râmnicu Vâlcea nu este permis accesul autovehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone, cu excepţia celor destinate exclusiv transportului de persoane, din cauza unor alunecări de teren. În județul Timiș, circulația autovehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone a fost restricţionată pe DN68A Lugoj - Traian Vuia, între kilometrii 3+190 și 27+500 de metri, din cauza unor alunecări de teren care au afectat corpul drumului. Ruta ocolitoare este DN6 (Centura Lugoj) – autostrada A6 (Lugoj – nodul rutier Balinț) – autostrada A1 (nodul rutier Balinț – intersecţie cu DN68A). Având în vedere atenționările emise de către Administraţia Naţională de Meteorologie privind vremea nefavorabilă, le recomandăm conducătorilor auto să ruleze cu prudență sporită și viteză adaptată la condiţiile meteo-rutiere.
2014-09-23 08:08:00 Sursa: Centrul Info traficPoze din vacantaPublicitate
VEZI cele mai frumoase destinatii din ROMANIA. Apasa butonul LIKE de mai jos.