Ghidul tau in turism

iTurism » Distante rutiere » Distanta rutiere intre orase
Distante rutiere intre orase -

Plecare:
Sosire:Distante rutiere intre orase calculate in km. Selectati orasele dorite si va oferim timpul de parcurgere a traseului dumneavoastra si orasele prin care treceti.


JUDEȚUL VÂLCEA: TRAFICUL PE VARIANTA OCOLITOARE A ORAȘULUI CĂLIMĂNEȘTI ȘI PE DN7A S-A RELUAT
2014-04-24 20:34:00 Sursa: Centrul Info trafic

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că în județul Vâlcea, circulația rutieră a fost reluată pe ambele sensuri atât pe șoseaua de centură a orașului Călimănești (DN7CC), cât și pe DN7A Brezoi – Voineasa. Pe aceste artere rutiere traficul fusese afectat din cauza aluviunilor de pe carosabil.

JUDEȚUL VÂLCEA: TRAFICUL PE DN7A ESTE ÎNTRERUPT, DIN CAUZA VREMII
2014-04-24 19:00:00 Sursa: Centrul Info trafic

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că din cauza aluviunilor de pe partea carosabilă, circulația auto pe DN7A Brezoi – Voineasa este întreruptă pe ambele sensuri în zona localității vâlcene Malaia.

JUDEȚUL VÂLCEA: TRAFICUL PE VARIANTA OCOLITOARE A ORAȘULUI CĂLIMĂNEȘTI ESTE DIN NOU ÎNTRERUPT
2014-04-24 18:42:00 Sursa: Centrul Info trafic

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că în județul Vâlcea, circulația rutieră pe șoseaua de centură a orașului Călimănești (DN7CC) este din nou întreruptă, din cauza aluviunilor de pe partea carosabilă.

În ceea ce privește traficul feroviar din zonă, precizăm că între stațiile Călimănești și Mănăstirea Turnu acesta se desfășoară, acum, pe un singur fir.

JUDEȚUL VÂLCEA: TRAFICUL PE VARIANTA OCOLITOARE A ORAȘULUI CĂLIMĂNEȘTI A FOST RELUAT
2014-04-24 17:06:00 Sursa: Centrul Info trafic

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că în județul Vâlcea, circulația rutieră pe șoseaua de centură a orașului Călimănești (DN7CC) s-a reluat pe ambele sensuri. Drumul a fost blocat aproximativ două ore, din cauza aluviunilor de pe partea carosabilă.

Precizăm însă că în această zonă este afectat acum, din același motiv, traficul feroviar. Circulația feroviară este întreruptă între stațiile Călimănești și Mănăstirea Turnu.

JUDEȚUL VÂLCEA: TRAFICUL PE VARIANTA OCOLITOARE A ORAȘULUI CĂLIMĂNEȘTI ESTE BLOCAT, DIN CAUZA VREMII
2014-04-24 15:20:00 Sursa: Centrul Info trafic

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că din cauza aluviunilor de pe partea carosabilă, circulația auto pe DN7CC (șoseaua de centură a orașului Călimănești) este blocată pe ambele sensuri.Poze din vacantaPublicitate
VEZI cele mai frumoase destinatii din ROMANIA. Apasa butonul LIKE de mai jos.