IPB
Acasa | Agentii de turism | Hoteluri si pensiuni | Oferte externe | Oferte interne | Rezervari hoteluri
Bilete de avion | Bilete de avion Blue Air
Noutăţi prin e-mail | Forum | Poze din vacanta | Publicitate

Bun venit ( Conectare | inregistrare )

5 Pagini V   1 2 3 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Omnia Turism, Sunt de incredere cei de la Omnia Turism?
LauraM
post Jul 18 2006, 09:12 AM
Postare #1

nou
*

Grup: Members
Postări: 2
inscris: 18-July 06
Membrul Nr.: 42

Agentia de turism la care am apelat mi-a oferit pachete de la Omnia Turism. Se poate calatori decent cu ei?
Go to the top of the page

+Quote Post
Ovidiu67
post Jul 18 2006, 11:51 PM
Postare #2

Member
**

Postări: 15
Membrul Nr.: 46

(LauraM @ Jul 18 2006, 10:12 AM) *
Agentia de turism la care am apelat mi-a oferit pachete de la Omnia Turism. Se poate calatori decent cu ei?

rolleyes.gif Am 5 ani de cand merg prin Omnia Turism. In toti acesti ani am facut concedii tip circuit: Spania, Grecia, Turcia, Franta, Marea Britanie. Saptamana viitoare merg cu ei in Tarile Nordice. Mai trebuie sa-ti explic ceva? Desigur, circuitele nu sunt acelasi lucru cu sejurul. Unde vrei sa pleci si in ce tip de concediu?

+Quote Post
LauraM
post Jul 19 2006, 08:28 AM
Postare #3

nou
*

Membrul Nr.: 42

(Ovidiu67 @ Jul 19 2006, 12:51 AM) *
rolleyes.gif Am 5 ani de cand merg prin Omnia Turism. In toti acesti ani am facut concedii tip circuit: Spania, Grecia, Turcia, Franta, Marea Britanie. Saptamana viitoare merg cu ei in Tarile Nordice. Mai trebuie sa-ti explic ceva? Desigur, circuitele nu sunt acelasi lucru cu sejurul. Unde vrei sa pleci si in ce tip de concediu?

Multumesc pentru informatie. Si eu vreau sa merg intr-un circuit cu ei, in Italia, tot saptamana viitoare.

+Quote Post
iturism
post Jul 19 2006, 10:15 AM
Postare #4

Administrator

Grup: Root Admin
Postări: 158
inscris: 12-July 06
Membrul Nr.: 1

(LauraM @ Jul 19 2006, 08:28 AM) *
Multumesc pentru informatie. Si eu vreau sa merg intr-un circuit cu ei, in Italia, tot saptamana viitoare.

si eu stiu ca e o firma serioasa.smile.gif Asa am auzit

+Quote Post
Ovidiu67
post Jul 19 2006, 07:50 PM
Postare #5

Member
**

Postări: 15
Membrul Nr.: 46

B) Ei bine, in Italia eu nu am fost cu ei. A fost prima iesire din tara, in 2000. Acuma, daca tot pleci in circuit, cel mai important la Omnia a fost (a fost pentru ca anul trecut nu au mai reusit in intregime) cazarea. Nu neaparat conditiile (au fost de regula 2-3 stele) dar amplasarea lor in centrul oraselor mari, si in care este timp liber, permite vizitarea optionalelor si plimbari pana tarziu in noapte. Daca ai o cazare in Roma sau Milano la periferie, nu-ti mai vine sa stai la o terasa sau sa te plimbi seara prin oras. Noi am patit oarecum anul trecut la Londra. Aveam 12 statii de metrou pana in centru, desi hotelul era chiar langa stadionul Wembley. Este o zona rezidentiala si obiectivele turistice sunt in centru. Ghida ne-a spus ca mai multi turisti au cerut hoteluri cu camere mai mari, mai elegante, si atunci pentru a putea pastra un nivel al preturilor accesibil, au luat cazari in hoteluri mai la periferii. Eu personal, daca am o camera curata, pentru cateva zile cat se sta in marile orase nu ma intereseaza confortul sau eleganta. Au mai fost mici probleme cu autocarele, si intr-un singur caz au trebuit sa-l schimbe la plecarea din Bucuresti, deoarece nu facea fata pana in Portugalia. Ghizii au fost buni si foarte buni, si aici cu o exceptie - Grecia. Programele sunt destul de lejere si ating cele mai interesante obiective. Se mai poate discuta cu ghidul si soferii si daca timpul permite sau mai facut si excursii suplimentare. Pana acum, pe ansamblu suntem multumiti de ei, pentru ca ne-am atins scopul excursiilor. Daca mai vrei detalii, scrie...

+Quote Post
princessa
post Aug 16 2006, 01:06 PM
Postare #6

nou
*

inscris: 16-August 06
Membrul Nr.: 156

Ei bine, cu agentia da. Dar daca faci un circuit de 13 zile si ai ghid pe o oarecare Ramona Suciu, BA! E dezastru din punct de vedere organizatoric. A fost prima excursie in strainatate pt mine Italia-Grecia 13 zile si ne-a dat tot programul peste cap, unde mai pui ca nici excursii suplimentare nu am facut, cu toate ca au fost cazuri unde se putea. Daca intarziai si 5 minute te lasa acolo si ea pleca mai departe cu grupul, cu autocarul. Cica sa se descurce! Asta in primele zile ca apoi au inceput turistii sa faca scandal. A fost de cosmar! Nici nu puteai sa vizitezi ca lumea obiectivele, sa faci si tu ca turist poze, film, sa te uiti... in loc de asta trebuia sa o pazesti pe ea sa nu dispara si practic excursia a fost un cros continuu. sad.gif Adica pot spune "Excursia fuga dupa ghid". De agentie nu ma pot plange pt ca, conditiile de cazare au fost foarte bune. Ma voi mai duce cu ei dar nu cu acelasi ghid.

+Quote Post
princessa
post Aug 25 2006, 12:10 PM
Postare #7

nou
*

inscris: 16-August 06
Membrul Nr.: 156

E pe circuitele de 13 zile in Italia, cel puti la OMNIA. Ei, ce pacat ca n-am vazut postul ca o puneam la zid din prima zi!
Da, ne ducea unde era mai scump si ea mergea la market. A trebuit sa facem scandal ca sa mergem intr-o zi la market. Noroc ca in Roma ne-a cazat la un hotel ce avea market peste drum.
Atentie daca dati de ea cumva, puneti-o la respect, va rog! Va implor de fapt.

+Quote Post
Rogue
post Sep 2 2006, 07:05 PM
Postare #8

nou
*

Postări: 1
inscris: 2-September 06
Membrul Nr.: 224

Am fost in Budapesta cu Omnia, cu ghida Jeanetta Savulescu. Nu va urcati in autocar cu aceasta individa:

- face pauze de 2 minute (pentru 50 de oameni)
- face 3 popasuri pe ruta Bucuresti - Budapesta
- suna din clopotel pentru a ne aduna (obiceiuri de stana)
- are 72 de ani
- nu a spus o vorba despre Ungaria, despre Budapesta, sau despre orice alt obiectiv pe langa care am trecut (a preferat in schimb povesti despre prietenii ei CFR-isti, detalii despre industria de la Ramnicu Valcea)
- nu stie nimic despre nimic (la o intrebare simpla de genul "Unde suntem acum?" primeam un raspuns senin "De unde sa stiu eu?")
- este agresiva cu turistii (stil Hitler-Stalin)
- are voce - tignal de neuitat
- este hoata, ne-a fraierit la croaziera din Budapesta, a strans 25 de euro iar croaziera a fost de 2 lei (trei mezeluri, un paharel de vin, 2-3 vorbe)
- nu anunta turistii despre schimbarea programului decat dupa ce se urca in autocar
- nu da nici un fel de indicatii / sau indicatii gresite

Daca auziti ca excursia este condusa de Jeanetta nu va urcati in autocar, riscati sa va stricati vacanta. Practic nu ofera servicii de ghid (deloc). - ghidul este inexistent.
Sanatate.

+Quote Post
Calator
post Oct 7 2006, 07:52 PM
Postare #9

nou
*

Postări: 6
inscris: 3-October 06
Membrul Nr.: 272

Buna seara,

Am calatorit vara aceasta cu Omnia in Rusia- 8 zile Moskova si Sankt Petersburg si am avut o surpriza nu prea placuta.
Conform contractului cazarea trebuia asigurata de hoteluri de 3 stele.
In Moskova am fost cazati la un hotel de 2 stele, la 20 minute de mers (cu metroul) de zona centrala.
In Sankt Petersburg am fost dusi la un camin muncitoresc, dezafectat, pe soseaua de centura a Sankt Petersburg-ului. Ni s-a spus ca ne vom deplasa catre Sankt Petersburg cu trenul.
Eu nu mai calatoresc cu Omnia Turism.

+Quote Post
tudor301
post Apr 1 2007, 09:53 PM
Postare #10

nou
*

Postări: 7
inscris: 1-April 07
Membrul Nr.: 710

(LauraM @ Jul 18 2006, 10:12 AM) *

Dupa parerea mea se calatoreste bine cu Omnia. Pana acum eu am fost cu ei la Paris, Turcia-circuit, Italia-circuit, Spania-Portugalia - circuit.

+Quote Post
kerkyra
post Apr 5 2007, 02:35 PM
Postare #11

Member
**

Postări: 18
inscris: 8-March 07
Membrul Nr.: 635

(tudor301 @ Apr 1 2007, 09:53 PM) *
Dupa parerea mea se calatoreste bine cu Omnia. Pana acum eu am fost cu ei la Paris, Turcia-circuit, Italia-circuit, Spania-Portugalia - circuit.

he he he, nu ai fost in grecia-circuit cu dl rednic !!!! biggrin.gif

+Quote Post
tudor301
post Apr 5 2007, 06:26 PM
Postare #12

nou
*

(kerkyra @ Apr 5 2007, 03:35 PM) *
he he he, nu ai fost in grecia-circuit cu dl rednic !!!! biggrin.gif

Este vreo problema cu dl Rednic? Anul trecut cand eram in Paris m-am intalnit cu un grup care faceau Franta-Benelux-Germania si il aveau pe aceste domn ghid.Din pacate nu am apucat sa discut prea mult cu ei ca sa aflu mai multe despre acest ghid.Erau tare grabiti sa tina pasul cu ghidul.

+Quote Post
pumby
post Apr 12 2007, 02:59 PM
Postare #13

nou
*

inscris: 12-April 07
Membrul Nr.: 751

Salutare! V-am vazut vb despre Omnia. Am calatorit si eu de 2 ori cu ei, in Grecia, revelion 2005-2006 si vara 2006 circuit+sejur 11 zile. A fost ok, in vara chiar mi-a placut mult si am vazut ca acum s-a ieftinit cu 40 euro fata de anu trecut. Program incarcat, timp de plaja nu f mult, croaziere pe mare, am vazut cam tot ce se putea vedea pe continent, pacat ca ghidul (Gabriela N) ne-a dus numai la restaurantele unde avea ea discount (si care erau cam scumpe) si ne recomanda sa mergem la magazinele de la care a primit la plecare niste sacose pline, deci ne recomanda, nu ne obliga sa mergem acolo. In schimb soferii super, hotel ok, demipensiune am avut in paralia unde era mancarea excelenta, multa, diversificata(ex: la cina aveam supa, friptura cu 2 feluri de garnitura, salata si un fruct) si nu am avut acelasi fel de mancare 2 zile la rand. rapor calitate-pret ok. Dintre 50 de turisti dintr-un autocar sigur ca s-au gasit care sa incinga spiritele, mai ales ca autocarul nu a fost conform standardelor. Anul acesta vreau sa merg tot cu Omnia, dar in Turcia.

+Quote Post
kerkyra
post Apr 13 2007, 10:56 AM
Postare #14

Member
**

Am fost o singura data cu Omnia, in Grecia circuit. Conditiile, cazarea au fost ok. Dar am constatat pe proprie experienta ca un ghid iti poate face o vacanta minunata sau de cosmar. Din pacate, noi l-am avut ghid pe dl. Rednic care, ca scuza ca nu stia prea multe despre Grecia, ne-a spus ca e specializat pe Germania. Problema cea mare nu ar fi fost ca citea cite ceva de pe foi in autocar, atiti de monoton si dezlinat ca nu il puteai urmari, ci ca a fost un dezastru ca organizare. Prima cearta cu grupul a avut loc chiar la imbarcare in autocar, dimineata, cind pe noi ne-a sarit de pe lista si astfel am ajuns in spatele autocarului. Noroc ca ne auzisem inainte, ca altfel poate ramineam pe jos. Au mai fost si alte discutii, iar argumentul suprem a fost: "voi sunteti in concediu, eu la serviciu!". Asa cum a mai spus cineva, se pare ca e politica firmei, pt masa de prinz oprea in afara oraselor unde era mai scump, probabil erau aranjamente. Am stat 2 ore la un astfel de popas, apoi in goana, in 45 de min am vizitat Salonicul. Incurca soferii pe traseu, desi ei stiau pe unde sa o ia. La orice discutie, pt ca au aparut multe, spunea: "eu sunt conducatorul, eu organizez". Iar cel mai grav a fost ca un baiat s-a ranit la genunchi, avea dureri groaznice si a vrut sa-l lase pe cont propriu, cu mama lui, desi tot autocarul a spus sa mergem la doctor si sa asteptam sa se rezolve.
Cam asta despre acest ghid, nu stiu de ce a ales aceasta meserie, nu din pasiune, oricum, pt ca nu are niciun fel de inclinatie pt comunicare.
Am scris toate acestea ca sa stiti la ce sa va asteptati daca aveti "norocul" de a-l avea ghid.

+Quote Post
pumby
post Apr 13 2007, 01:36 PM
Postare #15

nou
*

inscris: 12-April 07
Membrul Nr.: 751

Am uitat sa zic: vedeti ca sunt f multe agentii care au ca tour operator Omnia pt Grecia; de exemplu:Visit, Aladin travel...puteti sa comparati ofertele prezentate de agentii cu cele de la omnia si daca sunt aceleasi e clar cine e tour-operator. V-am spus ca sa stiti, in momentul in care contractati o excursie sa intrebati si de ghizi(de obicei se stie cu mult timp inainte cine va fi ghid) sa nu aveti surpize ca intradevar un ghid iti poate strica vacanta. Parerea mea este ca toti ghizii duc turistii (sau le recomanda sa mearga) acolo unde au ei discount, castig....

+Quote Post
kerkyra
post May 18 2007, 02:28 PM
Postare #16

Member
**

(tudor301 @ Apr 1 2007, 10:53 PM) *

M-am inscris in final la omnia, sejur la lido si vizite la florenta, venetia, verona, milano, san marino. Imi poti da detalii despre ghid si ce mai crezi ca ma poate ajuta, avand in vedere ca ai fost cu aceeasi agentie?
Multumesc

+Quote Post
kerkyra
post May 18 2007, 02:38 PM
Postare #17

Member
**

M-am inscris si eu anul acesta la omnia la sejur lido di jesolo si de acolo excursii la milano, florenta, venetia, verona, san marino. As vrea impresii, sugestii, ceva despre ghid, daca zici ca ai fost cu ei anul trecut. Am preferat asa decit circuitul italia ca sa pot face si un pic de plaja si sa nu fie alergatura prea mare.

+Quote Post
tudor301
post Jun 3 2007, 04:33 PM
Postare #18

nou
*

(kerkyra @ May 18 2007, 03:38 PM) *
M-am inscris si eu anul acesta la omnia la sejur lido di jesolo si de acolo excursii la milano, florenta, venetia, verona, san marino. As vrea impresii, sugestii, ceva despre ghid, daca zici ca ai fost cu ei anul trecut. Am preferat asa decit circuitul italia ca sa pot face si un pic de plaja si sa nu fie alergatura prea mare.

Iti pot da cateva sugestii referitor la obiectivele care merita vazute:
- Milano:Domul (sa urci cu liftul pe acoperis), Pinacoteca Brera, Castelul Sforzesco,
Galeriile Vittorio Emanuele
- Florenta: Ponte Vecchio, Galeriile Uffizi, Domul, Palatul Ptti cu gradinile Boboli
- Venetia: Basilica Santa Maria Gloriosa Dei Frari, Scuola Grande di San Rocco, Palatul Dogilor (doar daca intri in palat poti trece peste Puntea Suspinelor), Basilica San Marco, Santa Maria della Salute, Campanila (merita sa urci, este o priveliste superba asupra orasului), Podul Rialto

+Quote Post
un turist
post Jun 13 2007, 04:55 PM
Postare #19

nou
*

Postări: 1
inscris: 13-June 07
Membrul Nr.: 1,027

Am fost de 2 ori cu Omnia si pot sa va povestesc multe peripetii.
1.Excursie in Grecia- Frumos itinerariu dar se strica mereu autocarul care era de vreo 200 ani si stateam cu orele in drum pina il carpeau putin si toata excursia a fost asa.Dar cea mai mare problema a fost ghidul.Se numea Nicolicescu Corneliu daca tin bine minte prenumele.Mai oameni buni ! Daca auziti de numele asta , luati-va banii inapoi ca va strica concediul.A venit pus numai pe afaceri (bisnita) , te ducea numai la localuri ultrascumpe de unde isi lua comisioane grase ( l-am surprins intamplator cum isi lua comsionul intr-un colt de la patronul unui local).In afara de asta, singurele explicatii erau niste povesti luate din "Legendele Olimpului".Dupa ce cobora, se lipea de niste turisti cu bani multi care il tineau linga el si-i luau tot ce vroia de baut si mancat si el era ghidul lor particular.Ceilalti turisti plecau sa se plimbe singuri ca el nu-i lua cu el.Sa nu mai spun de camere.Am fost uimit de ce camere aveau cativa protejati ai lui fata de ceilalti turisti.Si ca sa fie si mai frumoasa vacanta lui ce credeti?Si-a dat intalnire cu amanta lui care era tot ghida si conducea alt grup in Grecia si plecau impreuna.Bineinteles ca au si inoptat in aceeasi camera.Povestea lor de dragoste ( tipul e de vreo 50 ani necasatorit ,minte mult si nu stii care e treaba cu el. De altfel spunea ca isi face o casa in Athena- nu stiu daca e adevarat) era cunoscuta de niste turisti care il cunosteau de acasa.La sfirsit ii cam intrase morcovul,pt. ca a fost amenintat de un grup de turisti ca il reclama la protectia consumatorului.
2.Am fost a II-a oara in alta excursie , care a fost mult mai bine organizata.Am avut si un ghid de exceptie-Rednic.Are o cultura generala incredibila , o memorie cum rar vezi si foarte constiincios.O multime de turisti i-au luat datele sa-l mai caute , sa mai mearga cu el.

+Quote Post
deea
post Jun 18 2007, 02:44 PM
Postare #20

nou
*

inscris: 18-June 07
Membrul Nr.: 1,044

(kerkyra @ May 18 2007, 03:28 PM) *
M-am inscris in final la omnia, sejur la lido si vizite la florenta, venetia, verona, milano, san marino. Imi poti da detalii despre ghid si ce mai crezi ca ma poate ajuta, avand in vedere ca ai fost cu aceeasi agentie?
Multumesc

Offffff.....in aceeasi excursie am fost si eu anul trecut si din pacate nu pot spune ca a fost stralucita; ghida a stricat totul. De la plecare au fost probleme - nu se intelegea asupra locului de intalnire si orei cu oamenii care trebuiau sa se imbarce in alte localitati, pleca fara sa-i astepte, la granita cu Ungaria soferii au cumparat cateva baxuri cu tigari pt a le vinde in Italia si atunci cand ne-au oprit vamesii, ghida ne-a cerut bani ca sa nu stam chipurile 5 ore pt controlarea bagajelor....de fapt le-ar fi gasit lor tigarile pe care ar fi trebuit sa le plateasca. Apoi noaptea in Budapesta ne-am ratacit, ne-am invartit vreo 1h30min pe aceeasi strada pana sa gasim hotelul, a trebuit sa ne dam jos si sa intrebam noi pt ca nici ghida si nici soferii nu vorbeau engleza (am plecat la 6 dimineata din Bucuresti si ne-am cazat la hotel in Budapesta la ora 12.30 noaptea!!!). Apoi peste tot pe unde mergeam ne ducea numai in locurile unde ea avea fel de fel de discounturi: in Venetia ne-a spus ca ne duce intr-un loc unde e mai ieftin si surpriza - cei care au fost acolo au platit cu varf si indesat pt ca ea de fapt nu a platit nimic; in San Marino ne-a promis acelasi lucru, niste magazine mai ieftine cu marfa de f buna calitate (intrucat nu sunt taxe acolo), iar noi am crezut-o din nou - cand am ajuns acolo surpriza: bauturile mai scumpe decat in Lido di Jesolo, iar hainele de piele de 3 parale, ca sa nu mai spun de vanzatori si patroni ca se uitau f urat daca nu cumparam; ea din nou a plecat cu sacosile pline; pe drumul inspre Murano ne-a innebunit cu ce lucruri ieftine o sa gasim in fabrica de sticla pt ca cei de acolo le vand la preturi mult mai mici dar surpriza surprizelor: erau preturi aproape duble fata de Venetia unde gaseai aceleasi lucruri, si pt ca au fost niste creduli care s-au incumetat sa ia cate ceva ea a avut posibilitatea sa-si aleaga un obiect din expozitie fara sa-l plateasca(care valora in jur de 150 de euro). Cel mai deranjant a fost faptul ca incerca sa ne fraiereasca tot timpul: unde trebuia sa obtina pret redus pt grup noi plateam pret intreg (evident diferenta o baga in buzunar), in muzee nu intra cu noi pt ca ea avea alte treburi de rezolvat, plecarea in excursii se facea la ora 6 dimineata!!! si intoarcerea era de obicei in jur de 11.30-12.00-12.30 noaptea, asa ca va dati seama ca a doua zi eram terminati. In plus nu stia prea multe lucruri despre locurile pe care le vizitam, ne citea cateva randuri de pe niste foi ingalbenite de vreme si cu informatii care nu mai fusesera de mult actualizate. Ca sa nu mai vorbesc despre minunatul hotel de 4 stele la care am stat in Lido: Amalfi, unde nu aveam voie sa folosim frigiderul decat daca aveam produse de la ei (dar ei nu prea aveau mai nimic la vanzare), aerul conditionat (de fapt un sistem de ventilatie) era inchis in timpul zilei probabil din economie asa ca nu se putea vorbi de o temperatura optima in camere, iar in ultimele zile nu mai mergea deloc aerul, iar mancarea a fost de-a dreptul execrabila - in fiecare zi aveam paste iar la felul 2 un fel de carne nefiarta sau fara nici un gust; noroc ca erau terasele aproape de hotel.
In fine, ar mai fi multe de spus dar ma opresc aici; numele ghidei nu-l mai stiu dar iti pot spune ca era in varsta, in jur de 60 de ani si mica de inaltime. Sfatul meu ar fi sa o puneti la punct si sa va impuneti de la inceput. Puteti chiar sa sunati in tara si sa cereti alt ghid, am auzit ca ar merge si chestia asta.
Daca reusesti sa treci peste lucrurile astea sa stii ca zona aia din Italia e foarte misto, noua ne-a placut mult.

Distractie placuta si un ghid super iti doresc biggrin.gif

+Quote Post
Google Bot

Google Ads

Quote Post

5 Pagini V   1 2 3 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 Utilizatori citesc acest topic (1 Vizitatori şi 0 Utilizatori Anonimi)
0 Membri:

RSS Versiunea Lo-Fi Timpul este acum: 30th July 2010 - 01:37 AM
Gazduire web - Easy Media