IPB
Acasa | Agentii de turism | Hoteluri si pensiuni | Oferte externe | Oferte interne | Rezervari hoteluri
Bilete de avion | Bilete de avion Blue Air | Bilete de avion SkyEurope
Noutăţi prin e-mail | Forum | Poze din vacanta | Publicitate

Bun venit ( Conectare | inregistrare )

69 Pagini V   1 2 3 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Excursie Tenerife cu Options International sau Atlantic Promotions
Florenta
post Nov 18 2008, 03:20 PM
Postare #1

nou
*

Grup: Members
Postări: 6
inscris: 18-November 08
Membrul Nr.: 2,836

A fost cineva in excursia oferita in Tenerife - Lanzarote de catre firma Options International, urmare participarii la prezentarea lor de la Rin Grand Hotel? Sau, cel putin, si-a programat cineva perioada in care va merge in aceasta excursie? Cei de la Options International se ocupa de toate aranjamentele? Sunt prompti? Ce parere aveti despre aceasta firma? Care ar fi cele mai bune oferte de avion pt Tenerife?
Va multumesc anticipat pt orice informatii de interes!

--------------------------------------------------------------------------------
Editare moderator:

FOARTE IMPORTANT DE RETINUT !

Pentru ca topicul o luase razna, mai jos puteti citi un mesaj adresat in primul rand noilor useri sau vizitatori iTurism care ajung aici via Google... asta in caz ca nu aveti rabdare sa cititi toate paginile (45 in acest moment)...

Haideti sa lasam certurile de-o parte si sa ne vedem de ale "noastre". Momentan nu s-a dovedit ca ar fi teapa ci mai repede ca firmele de acest gen au mari lipsuri in ceea ce priveste comunicarea cu clientii.

Rog pe cei care recomanda rute / zboruri, sa dea mai multe detalii. Deasemenea ii mai rog pe cei care si-au luat banii inapoi sa nu mai arunce cu noroi in cei care doresc sa plece in insule. Fiecare este liber sa faca ce vrea. Daca exista sfaturi, ar fi indicat sa fie date pe un ton amical / prietenesc si nu de undeva de sus, pentru ca fie vorba intre noi... un zambet solicita mult mai putin muschii fetei decat o incruntare care nu face decat sa duca la slabirea acestora. wink.gif

Si nu uitati o regula elementara a oricarui forum...
Combateti ideea, nu userul !
Pentru razboaie personale este recomandat PM-ul... (mesageria privata a forumului).

Bafta !
wink.gif
Go to the top of the page

+Quote Post
laly
post Nov 21 2008, 01:02 AM
Postare #2

nou
*

Postări: 7
inscris: 21-November 08
Membrul Nr.: 2,849

Noi am participat la prezentare pe 13 noiembrie si am castigat tot o excursie. Am platit o taxa pentru care ni s-a dat o chitanta.
Este totusi ciudat ca au atatea oferte gratuite si atatea cadouri, am indoieli in ceea ce priveste excursia castigata.
Am gasit oferta similara cazare ap. 4 stele, pentru 4 pers 70$ pe noapte, adica 980$.
Ar trebui sa ne sesizam in cazul in care este o frauda pentru a nu fi inselati si alti oameni!
Am mai aflat ca au 4 sali inchiriate la Rin Grand Hotel si tin doua prezentari pe zi!!!!

(Florenta @ Nov 18 2008, 03:20 PM) *
A fost cineva in excursia oferita in Tenerife - Lanzarote de catre firma Options International, urmare participarii la prezentarea lor de la Rin Grand Hotel? Sau, cel putin, si-a programat cineva perioada in care va merge in aceasta excursie? Cei de la Options International se ocupa de toate aranjamentele? Sunt prompti? Ce parere aveti despre aceasta firma? Care ar fi cele mai bune oferte de avion pt Tenerife?
Va multumesc anticipat pt orice informatii de interes!

+Quote Post
Florenta
post Nov 21 2008, 12:29 PM
Postare #3

nou
*

Sa inteleg ca voi nu ati platit nimic pt acea excursie? E vorba de o excursie pt 4 persoane, 14 zile in Lanzarote? Ati semnat un contract pt excursie? Perioada o veti alege ulterior?
Multumesc pt informatii!

+Quote Post
iturism
post Nov 21 2008, 07:06 PM
Postare #4

Administrator

Grup: Root Admin
Postări: 151
inscris: 12-July 06
Membrul Nr.: 1

(Florenta @ Nov 21 2008, 12:29 PM) *
Sa inteleg ca voi nu ati platit nimic pt acea excursie? E vorba de o excursie pt 4 persoane, 14 zile in Lanzarote? Ati semnat un contract pt excursie? Perioada o veti alege ulterior?
Multumesc pt informatii!

Mama mea a cumparat o excursie de la ei.
Ideea este urmatoarea :
Cumperi un pachet fara sa stii cand pleci.
Apoi cu 2 luni inainte ii intrebi daca pot sa confirme datele de calatorie.

Mama le-a cerut sa-i confirme niste date si ei au zis ca e ok. Am rugat-o sa le ceara ceva scris pentru ca si eu am retineri.
Problema este ca eu nu am gasit nimic de pe site despre hotelul unde ofera ei cazare.

Chiar am cautat pe net despre ei si nu am gasit nimic.
Cei care au alte informatii va rog sa-mi spuneti.

+Quote Post
laly
post Nov 21 2008, 10:51 PM
Postare #5

nou
*

Postări: 7
inscris: 21-November 08
Membrul Nr.: 2,849

Oferta de care vorbesti a fost prezentata atragator, cu licitatie intre cei prezenti, insa sotul meu a fost foarte sceptic, ni s-a parut ciudat ca trebuie sa dai bani chash si nu a vrut sa semneze nici un contract. La final au insistat sa extragem un plic cu diverse cadouri si am castigat excursie de 7 zile in Lanzarote.
Noi urmeaza sa le spunem trei perioade in care am vrea sa mergem si ei aleg.
Voi nu ati castigat nici un cadou?

[quote name='Florenta' date='Nov 21 2008, 12:29 PM' post='4648'
Multumesc pt informatii!
[/quote]

+Quote Post
nosferatu
post Nov 22 2008, 02:08 AM
Postare #6

Member
**

Postări: 12
inscris: 22-November 08
Membrul Nr.: 2,853

si eu am fost la o prezentare si am achizitionat o sapt de vacanta in tenerife.
dupa ceva cautari, am ajuns la concluzia ca e cu dus si intors, asa ca am facut totposibilul si am recuperat banii...
sunt foarte multe nereguli la mijloc!!!!!
pt cine e interesat, va pot raspunde pe PM!!
wink.gif

+Quote Post
maeius60
post Nov 22 2008, 09:04 AM
Postare #7

nou
*

Postări: 2
Membrul Nr.: 2,857

(nosferatu @ Nov 22 2008, 02:08 AM) *
dupa ceva cautari, am ajuns la concluzia ca e cu dus si intors, asa ca am facut totposibilul si am recuperat banii...
wink.gif

Cum ati recuperat banii ?

+Quote Post
BUBUTA21
post Nov 22 2008, 11:35 AM
Postare #8

nou
*

Postări: 1
Membrul Nr.: 2,858

wink.gif

Buna, si noi am fost la o prezentare pe data de 18 noiembrie, din fericire nu am achizitionat o excursie, in schimb la "secreta" tombola am castigat una pentru care a trebuit sa platim 99 de euro.Am vrea sa stim daca cineva a castigat ca si noi o excursie sau celelalte premii care au fost, respectiv plasma, camera video, ceasuri, si daca pentru castigarea acestor premii a fost necesara plata vreunei taxe.
Stie cineva care este adresa exacta(Spaiul Independentei e destul de mare!) a acestei firme?

+Quote Post
eleneely
post Nov 22 2008, 01:43 PM
Postare #9

nou
*

Postări: 1
Membrul Nr.: 2,859

(maeius60 @ Nov 22 2008, 09:04 AM) *

Buna! incerc si eu sa recuperez banii parintilor mei! Ma puteti ajuta cu cateva informatii? Va multumesc.

+Quote Post
nosferatu
post Nov 22 2008, 04:34 PM
Postare #10

Member
**

Postări: 12
Membrul Nr.: 2,853

sediul e intre targul vitan si vacaresti, pe dreapta - ca pe stanga e dambovita - in incinta ICPE pana in noul sediu meridian auto
pt detalii ma puteti contacta pe PM

+Quote Post
ibitza2009
post Nov 23 2008, 11:14 AM
Postare #11

Member
**

Postări: 18
inscris: 23-November 08
Membrul Nr.: 2,866

wink.gif

buna
ajuta-ma te rog cu o idee sa-mi recuperez si eu banii! e urgent! sunt in aceeasi situatie cu voi.
Multumesc mult! as vrea sa rezolv problema cat mai urgent.

+Quote Post
ibitza2009
post Nov 23 2008, 11:25 AM
Postare #12

Member
**

(maeius60 @ Nov 22 2008, 09:04 AM) *

Buna!
Ai aflat ceva pana in acest moment privind recuperarea banilor?

+Quote Post
ralex_58
post Nov 23 2008, 11:44 AM
Postare #13

nou
*

Membrul Nr.: 2,867

Am fost la o prezentare la rin grand hotel pentru o excursie in tenerife cu options international pe 28 octombrie 2008.am platit 950euro pentru 14 nopti cazare [7nopti in tenerife si 7 nopti in lanzarote]. urmeaza sa comunicam datele in care urmeaza sa plecam in concediu in 2009.A facut cineva rezervare ?In urma rezervarii s-a emis vreun contract de prestari turistice in care sa se specifice durata sejurului si hotelul la care esti cazat?

+Quote Post
Florenta
post Nov 24 2008, 10:05 AM
Postare #14

nou
*

;)

Ne-ai putea spune, te rog, cum ai recuperat banii? Si noi am dori acelasi lucru, avand in vedere ca e clar ceva in neregula cu firma asta. Am putea comunica pe e-mail?
Multumesc!

+Quote Post
iturism
post Nov 24 2008, 11:52 AM
Postare #15

Administrator

Grup: Root Admin
Postări: 151
inscris: 12-July 06
Membrul Nr.: 1

(ralex_58 @ Nov 23 2008, 11:44 AM) *
Am fost la o prezentare la rin grand hotel pentru o excursie in tenerife cu options international pe 28 octombrie 2008.am platit 950euro pentru 14 nopti cazare [7nopti in tenerife si 7 nopti in lanzarote]. urmeaza sa comunicam datele in care urmeaza sa plecam in concediu in 2009.A facut cineva rezervare ?In urma rezervarii s-a emis vreun contract de prestari turistice in care sa se specifice durata sejurului si hotelul la care esti cazat?

Din cate stiu mama a primit contractul in momentul in care a platit excursia.
Astept sa le confirme perioada pe care au ales-o.

Cum ati putut recupera banii pt ca in contract scrie ca pierzi toata suma daca anulezi?

+Quote Post
Florenta
post Nov 24 2008, 12:23 PM
Postare #16

nou
*

(iturism @ Nov 24 2008, 11:52 AM) *
Din cate stiu mama a primit contractul in momentul in care a platit excursia.
Astept sa le confirme perioada pe care au ales-o.

Cum ati putut recupera banii pt ca in contract scrie ca pierzi toata suma daca anulezi?

Se pare ca nici macar contractele nu arata la fel. In contractul nostru nu se mentioneaza ca pierzi toata suma daca renunti la excursie, ci faptul ca acest contract poate fi reziliat pe cale amiabila. Nu sunt mentionate penalizari, daca renunti la contract, asa cum se intampla in cazul contractelor clasice de prestari de servicii turistice. Oricum, pana acum demersurile noastre de a recupera banii nu au avut nici un rezultat. Pana nu pleaca cineva in aceasta excursie si ne povesteste cum a decurs totul, nu am incredere ca excursia ar fi reala.
Despre cadoul primit la prezentare, nici nu mai am ce comenta: sunt niste ceasuri no name....

+Quote Post
ntt
post Nov 24 2008, 03:16 PM
Postare #17

nou
*

Membrul Nr.: 2,868

Le-am facut azi o vizita si nu mai am niciun dubiu, sunt niste tepari jegosi. Angajati toti sub 18 ani. Prin birouri zero dosare, calculatoare sau alte instrumente necesare desfasurarii unei activitati economice. Cat despre recuperarea banilor nicio sansa. Le-am trimis niste mail-uri "presupusilor" lor parteneri de afaceri, care mai mult ca sigur o sa-mi raspunda ca nu au auzit de ei, avand in vedere ca habar nu aveau nici macar pe unde sa-i gaseasca pe internet. Urmatorul drum la procuratura si mass-media. Alta solutie nu vad.

+Quote Post
ibitza2009
post Nov 24 2008, 04:18 PM
Postare #18

Member
**

(ntt @ Nov 24 2008, 03:16 PM) *
Le-am facut azi o vizita si nu mai am niciun dubiu, sunt niste tepari jegosi. Angajati toti sub 18 ani. Prin birouri zero dosare, calculatoare sau alte instrumente necesare desfasurarii unei activitati economice. Cat despre recuperarea banilor nicio sansa. Le-am trimis niste mail-uri "presupusilor" lor parteneri de afaceri, care mai mult ca sigur o sa-mi raspunda ca nu au auzit de ei, avand in vedere ca habar nu aveau nici macar pe unde sa-i gaseasca pe internet. Urmatorul drum la procuratura si mass-media. Alta solutie nu vad.

Si cu cine ai vorbit dintre ei? Ai cerut explicatii? Ce ti-au zis? Si eu am fost azi acolo.

+Quote Post
ntt
post Nov 24 2008, 04:26 PM
Postare #19

nou
*

Am vorbit cu vreo trei englezoi. Ce sa-mi spuna? Vrajeli. Ca e impotriva politicii firmei lor sa dea banii inapoi, ca iti dau banii inapoi doar daca te imbolnavesti, ca au trimis banii mei in Tenerife (la asta am ras copios), ca isi cer scuze pt cadourile care n-au mai ajuns nici macar dupa o luna, ca n-am decat sa ma adresez la autoritati si alte bullshituri.

+Quote Post
ntt
post Nov 24 2008, 04:31 PM
Postare #20

nou
*

Oops, se pare ca trebuie sa-mi fac mea culpa:

Dear Florin I can confirm that we at Regency Resorts, Tenerife do work with Options International who offer promotional holidays for Romanian clients. It will be an offer for 7 days. I also confirm that we have had clients from Options International before in the past and we also have more of their clients due to arrive in the forthcoming weeks. I hope that this puts your mind at ease. Best wishes Anita Gush Marketing Department Regency Resorts, Tenerife

+Quote Post
Google Bot

Google Ads

Quote Post

69 Pagini V   1 2 3 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 Utilizatori citesc acest topic (1 Vizitatori şi 0 Utilizatori Anonimi)
0 Membri:

RSS Versiunea Lo-Fi Timpul este acum: 11th March 2010 - 08:49 PM
Gazduire web - Easy Media