Bun venit ( Conectare | inregistrare )
![]() ![]() |
Oct 2 2009, 09:14 AM
Postare
|
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grup: Members Postări: 35 inscris: 3-May 08 Din: Timisoara Membrul Nr.: 1,917 |
Buna.
Vreau ca la anul in mai sa ajung la lacul Ohrid in Macedonia. Plec din Timisoara. Drumul cel mai scurt trece prin Serbia dar si prin Kosovo. A mai fost cineva pe acest drum? E sigur? Aveti vreo alta propunere de traseu? Multumesc. Rares |
|
|
|
Feb 18 2010, 12:17 AM
Postare
|
|
|
Member ![]() ![]() Grup: Members Postări: 18 inscris: 5-April 09 Din: Arad Membrul Nr.: 3,842 |
Am fost eu in Grecia prin Serbia si Macedonia. Totul este in regula, sunt mai civilizati ca noi, dar totusi evita Bosnia, du-te prin Serbia pe autostrada si la fel si prin Macedonia, regulile de circulatie sunt respectate. Ca taxe de autostrada prin Serbia difera, in sensul ca depinde pe unde intri pe autostrada. Drum bun si du-te cu incredere.
|
|
|
|
Mar 9 2010, 12:19 PM
Postare
|
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grup: Members Postări: 30 inscris: 3-May 07 Din: bAIA mARE Membrul Nr.: 860 |
Si eu am fost prin Serbia si Macedonia, anul trecut. Am traversat traseul noaptea si nu am ce sa zic de drum - foarte bun, deloc aglomerat, n-am vazut nici macar un radar.
Insa am avut ceva probleme in Macedonia.... La iesirea din Serbia, vamesa a constatat - nici chiar noi nu observasem - ca nu e valabila asigurarea obligatorie (era valabila pt Serbia si Muntenegru, nu si pt Macedonia). Buuuuun.....ne trimite gagica la un ghiseu sa facem asigurare. Pana aici toate bune. Am ajuns la ghiseu sa fac asigurarea si acolo surprizaaaa.... o amarata de asigurare pe 2 saptamani (ca atat era minimul) 50 euro Ajung dupa vreo 300km de autostrada super, la iesire din Macedonia. Ii dau la o alta vamesa draguta pasapoartele, evident cu cartonasele acelea in ele. Si unde nu incepe aia si face o gura.....CA CE, DACA SUNTEM IN UNIUNE AVEM IMPRESIA CA FACEM CE VREM NOI!!!CA DE CE NU AM COMPLETAT CARTONASELE, AMENDA 200 EURO/ PERSOANA! Eu degeaba incerc sa-i explic..ca n-am stiut, ca nu mi-a spus nimeni...nici vorba. Aia guraliva de numa...Intr-un final am reusit sa trecem dupa ce i-am dat 20 euro spaga. Si asa am intrat cu bine in Grecia, care de altfel imi place la nebunie si unde am sa merg si anul acesta, da' inca nu-s hotarat pe unde |
|
|
|
Mar 9 2010, 01:25 PM
Postare
|
|
|
Member ![]() ![]() Grup: Members Postări: 18 inscris: 5-April 09 Din: Arad Membrul Nr.: 3,842 |
Am mai auzit de cazuri cu amenintare de amenda in Macedonia pe baza necompletarii cartonaselor. Am fost de 2 ori in tranzit prin Macedonia si nu am completat cartonasele, dar nu a fost nici o problema.
|
|
|
|
| Google Bot |
Postare
#
|
![]() Google Ads |
|
|
|