IPB
Acasa | Agentii de turism | Hoteluri si pensiuni | Oferte externe | Oferte interne | Rezervari hoteluri
Bilete de avion | Bilete de avion Blue Air
Noutăţi prin e-mail | Forum | Poze din vacanta | Publicitate

Bun venit ( Conectare | inregistrare )

Reply to this topicStart new topic
> sarti
aditzuuu1556
post Mar 11 2010, 08:11 PM
Postare #1

Member
**

Grup: Members
Postări: 10
inscris: 20-July 08
Membrul Nr.: 2,319

salutare
despre sarti stiti ceva,a fost careva?
mersi
Go to the top of the page

+Quote Post
cris23
post Mar 23 2010, 06:51 PM
Postare #2

Member
**

Postări: 14
inscris: 12-March 10
Membrul Nr.: 5,921

Am gasit aici cateva impresii, poate va sunt de ajutor:
http://Reclama.ro/grecia-pareri,7/sart...acanta__373.htm
si
http://dyobodiu.wordpress.com/note-de-calatorie/sarti/

Gasiti oferte la agentiile de turism, de unde puteti afla mai multe detalii. Inclusiv pe iturism:
http://www.iturism.ro/vezifoto.php?album=S...diki&id=574

+Quote Post
PSC
post May 14 2010, 10:22 AM
Postare #3

Advanced Member

Postări: 107
inscris: 19-May 08
Din: Bucureşti
Membrul Nr.: 1,971

Salut. Nu am stat în Sarti, dar am vizitat-o de două ori anul trecut, în turul Sithoniei. A fost singura staţiune în care am făcut plajă, baie şi mici cumpărături de două ori, dintre toate de pe Sithonia. Ne-a plăcut cel mai mult. Nu cred că exagerez dacă spun că are cea mai bună plajă dintre toate staţiunile de pe Sithonia (şi nu cred că exagerez dacă spun că din toată peninsula). Apa mării, însă, are curenţi destul de puternici, noi am prins valuri mari, trebuia să te ţii bine pe picioare sau să ştii să înoţi cât de cât. Staţiunea e foarte frumoasă, eu m-am urcat pe stâncile de la marginea plajei (am crezut că mă întorc la maşină cu tălpile opărite) şi pe dealul de lângă ele, peisajul e superb, dar mai ales relaxant. Îţi recomand Sarti din toată inima, sau Kalamitsi. Mă interesează şi pe mine ceva oferte de acolo, cu toate că am o strângere de inimă pentru drumul prin Bulgaria (limite aberante de viteză în multe locuri şi puse la mişto, pentru ciupeală) şi pentru situaţia economică din Grecia (să nu fie oamenii înfuriaţi şi pe acolo).

+Quote Post
Flamingo
post May 31 2010, 10:38 PM
Postare #4

Advanced Member

Grup: Moderator
Postări: 226
inscris: 25-November 08
Din: Bucuresti
Membrul Nr.: 2,876

@aditzuuu1556

Pana la urma ce-ai hotarat? Mergi in Sarti? Si daca da, unde vei sta si in ce perioada? Poate vom fi vecini, cine stie? tongue.gif Noi plecam pe 20 august.

--------------------
Ei rad de mine si spun ca sunt diferit. Eu rad de ei pentru ca sunt toti la fel.

+Quote Post
PSC
post Jun 8 2010, 10:06 AM
Postare #5

Advanced Member

Deocamdată nu ne-am hotărât. În principiu, din cauza şpăgii rutiere care trebuie dată la bulgari şi a problemelor sociale din Grecia, s-ar putea ca anul ăsta să rămânem prin România (cu excepţia litoralului), sau să petrecem vreo 4 zile în Austria. Şi eu tot după jumătatea lunii august voi planifica plecarea, indiferent de destinaţie.

+Quote Post
Flamingo
post Jun 8 2010, 10:19 AM
Postare #6

Advanced Member

Grup: Moderator
Postări: 226
inscris: 25-November 08
Din: Bucuresti
Membrul Nr.: 2,876

Spaga "rutiera" in Bulgaria se da de ani de zile si se va mai da inca cel putin 5-6 ani de-acum inainte. Daca la turism, bulgarii sunt cu vreo 10 clase peste noi, la capitolul spaga bulgarii stau foarte prost. Sunt undeva pe la nivelul inceputului anilor '90 cand in Romania, mafia, tiganii, blugii kinatas / pyramid si politistii corupti erau la putere.

Legat de problema grecilor, afla ca ea este mai acuta in orasele mari dar si aceasta este pe trecute, daca nu cumva aproape inexistenta. A fost ceva prin mai, acum s-au calmat spiritele. Si apoi mai e ceva, in preajma concediilor televiziunile din Romania umfla pe cat posibil stirile negative din Bulgaria si Gracia (vezi aici cazul SUV-urilor furate sau a incendiilor din padurile grecesti), tocmai ca romanii sa stea acasa si sa-si petreaca sejurul pe litoralul infect romanesc.

Plus de asta, cunosc persoane care tocmai s-au intors din insule sau din "judetul" Halkidiki tongue.gif si mi-au spus ca nu sunt nicun fel de probleme. Poate singura problema ar fi ca benzina si motorina au luat-o rau de tot in sus. Daca anul trecut pretul acestora se invartea undeva in jurul a 1 euro, in 2010 a ajuns undeva pe la 1,6 - 1,8 euro, motiv pentu care recomand sa alimentezi din Bulgaria, daca totusi te decizi sa pleci pana la urma in Grecia. wink.gif

--------------------
Ei rad de mine si spun ca sunt diferit. Eu rad de ei pentru ca sunt toti la fel.

+Quote Post
PSC
post Jun 8 2010, 12:45 PM
Postare #7

Advanced Member

În 2009 am băgat benzină cu 1,5 euro litrul, în Grecia, de la Shell. Recunosc, era cea mai scumpă benzină din toată Grecia, dar şi cea mai bună. După primii 10 km făcuţi de la pompă, pe maşina mea parcă s-a montat un alt motor, mai mare. Am făcut peste 500 km cu 50 l de benzină (rezervorul are 60), în condiţiile în care computerul de bord, cu plinul făcut, estima că mai pot merge 370 km.
Bineînţeles că mogulii noştri fabrică cele mai multe ştiri; la una din televiziuni am văzut o emisiune unde era invitat Ştefan Iordache, iar pe ecran scria DIRECT, deşi marele actor decedase deja de un an de zile - şi culmea: jos apăreau numere la care să trimitem SMS-uri în direct!!! Dar cine trăieşte numai de pe urma ştirilor TV... e problema lui. Incendiile de pădure din Grecia sunt toate provocate de cei care au terenuri împădurite şi vor în compensaţie altele la mare sau pe marile drumuri. Ştiu povestea asta din 2007, dar poate că e mai veche. Mie totuşi mi-e teamă de furia lor pe guvern din cauza măsurilor de austeritate, iar de reduceri nici vorbă, cel mult sunt tarifele de anul trecut. Recunosc, însă, că n-am făcut early booking din cauza fondurilor improprii şi a unor probleme care mă determină să amân concediul, deocamdată. Am auzit şi eu de persoane revenite din Grecia şi mulţumite de condiţii, dar încă am o reţinere faţă de greci. Austeritatea nu face bine nimănui, nici nouă, nici lor. Cât despre bulgari - pot să aibă ei şi 100 clase peste noi în turism, că tot nu voi fi turistul lor. Dacă ar fi numai "taxa" de 10 euro/echipaj de poliţie, să zicem că aş tolera şi aş strânge din dinţi cu 50 km/h, însă bulgarii practică încă din anul 2008 un alt obicei: devierea de la traseu. Sub pretextul executării unor lucrări la drum, închid o porţiune şi te trimit pe rute ocolitoare aidoma cu cele româneşti: pline de gropi, fără indicatoare şi prin nişte localităţi unde cea mai răsărită casă este, probabil, primăria sau vreun magazin sătesc. Nasol este când te prinde noaptea pe o deviere din asta: ai senzaţia că treci prin no man's land, că din fiecare tufiş te pândesc cel puţin trei perechi de ochi şi că farurile pe care le vezi în spate sunt ale urmăritorilor tăi. În 2008 am păţit-o pe centura Sofiei, la intrare în capitală, când a trebuit să ocolim tot muntele Vitoşa iar soţia, de nervi şi de emoţie, nu-şi dădea seama că ţine harta invers şi-mi spunea să ne întoarcem... Până la urmă am ajuns undeva lângă Dupniţa graţie GPS-ului, dar alţi români care ne-au depăşit, furioşi că mergeam încet, au luat-o pe un drumeag lateral şi sigur s-au rătăcit, dacă n-au avut norocul să se întoarcă în Sofia, că într-acolo mergea drumeagul. Iar în 2009 era deja 9 seara (şi întuneric) când treceam prin localităţi aparent fără nume (nu aveau indicatoare) şi ne ghidam după TIR-urile bulgăreşti, fiindcă alte maşini nu mai erau pe acolo. Mulţumim poliţiştilor rutieri bulgari. Lucrări la drum nu s-au făcut nicăieri în punctele menţionate, carosabilul era neatins şi marcajele tot cu început de cojire.

+Quote Post
Google Bot

Google Ads

Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Utilizatori citesc acest topic (1 Vizitatori şi 0 Utilizatori Anonimi)
0 Membri:

RSS Versiunea Lo-Fi Timpul este acum: 30th July 2010 - 01:53 AM
Gazduire web - Easy Media