IPB
Acasa | Agentii de turism | Hoteluri si pensiuni | Oferte externe | Oferte interne | Rezervari hoteluri
Bilete de avion | Bilete de avion Blue Air | Bilete de avion SkyEurope
Noutăţi prin e-mail | Forum | Poze din vacanta | Publicitate

Bun venit ( Conectare | inregistrare )

6 Pagini V   1 2 3 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Nei Pori, recomandari
Dan U
post May 11 2007, 11:50 PM
Postare #1

Member
**

Grup: Members
Postări: 14
inscris: 11-May 07
Membrul Nr.: 897

Intentionez sa merg in Nei Pori cu autovehiculul proprietate personala. Doresc sa ma ajutati cu detalii despre drumul cu auto; trasee ce se pot efectua cu auto prin imprejurimi samd. Multumesc

--------------------
Dan
Go to the top of the page

+Quote Post
radon
post May 11 2007, 11:57 PM
Postare #2

Advanced Member

Grup: Moderator
Postări: 245
inscris: 12-April 07
Membrul Nr.: 753

(Dan U @ May 12 2007, 12:50 AM) *
Intentinez sa merg anul acesta in Grecia. Cineva mi/a recomandat Nei Pori. Ce spuneti?

citeste aici: http://www.iturism.ro/forum/index.php?show...&#entry1367

--------------------

+Quote Post
Dan U
post May 12 2007, 12:05 AM
Postare #3

Member
**

(radon @ May 12 2007, 12:57 AM) *

da, dar ..... mai doresc lamuriri
in oferte iti spunde vile . si atit
altceva nimic
doresc pareri pro si contra
ms

--------------------
Dan

+Quote Post
radon
post May 12 2007, 12:28 AM
Postare #4

Advanced Member

(Dan U @ May 12 2007, 01:05 AM) *
da, dar ..... mai doresc lamuriri
in oferte iti spunde vile . si atit
altceva nimic
doresc pareri pro si contra
ms

in general asta e uzanta: "vile nenominalizate". fiind in aceleasi categorii de confort, repartizarea turistilor se face in general la fata locului, functie de locurile disponibile. va fi destul de greu sa obtii la acest gen de vile loc intr-o locatie nominalizata clar. din pacate nu mai tin minte numele vilelor pe care le-am vazut in Nei Pori, e si destul de greu, majoritatea nu au numele afisat, iau unele nu au nume deloc.
Pro? e OK din punct de vedere al plajii, apa e si ea curata, daca vrei linste o sa ai liniste, daca vrei distractie, mai greu. daca nu ai mai calcat in Grecia, e un loc bun de a face cunostinta cu aceasta tara. E poate cel mai bun loc din care sa ai aces la Meteore si Olimp, si de ce nu, insula Skiathos, desi pentru asta mai indicata e Evia. E mult mai aproape. Excursia la Atena? nu recomand, distanta e atit de mare incit va fi un calvar nu o placere.
Contra? daca ai mai fost in Grecia, te vei plictisi, ti se va parea ceva comun, si fara nimic spectaculos.

--------------------

+Quote Post
Dan U
post May 12 2007, 12:34 AM
Postare #5

Member
**

(radon @ May 12 2007, 01:28 AM) *
in general asta e uzanta: "vile nenominalizate". fiind in aceleasi categorii de confort, repartizarea turistilor se face in general la fata locului, functie de locurile disponibile. va fi destul de greu sa obtii la acest gen de vile loc intr-o locatie nominalizata clar. din pacate nu mai tin minte numele vilelor pe care le-am vazut in Nei Pori, e si destul de greu, majoritatea nu au numele afisat, iau unele nu au nume deloc.
Pro? e OK din punct de vedere al plajii, apa e si ea curata, daca vrei linste o sa ai liniste, daca vrei distractie, mai greu. daca nu ai mai calcat in Grecia, e un loc bun de a face cunostinta cu aceasta tara. E poate cel mai bun loc din care sa ai aces la Meteore si Olimp, si de ce nu, insula Skiathos, desi pentru asta mai indicata e Evia. E mult mai aproape. Excursia la Atena? nu recomand, distanta e atit de mare incit va fi un calvar nu o placere.
Contra? daca ai mai fost in Grecia, te vei plictisi, ti se va parea ceva comun, si fara nimic spectaculos.

mi/am propus sa merg cu auto personal
in acest caz cum se mai impart locurile?
tb sa ajung inaintea celor cu autocarul?

--------------------
Dan

+Quote Post
radon
post May 12 2007, 12:37 AM
Postare #6

Advanced Member

(Dan U @ May 12 2007, 01:34 AM) *
mi/am propus sa merg cu auto personal
in acest caz cum se mai impart locurile?
tb sa ajung inaintea celor cu autocarul?

vezi, ce ziceam eu de dat toate datele problemei din start? de ce n-ai zis ca vrei cu auto personal? in cazul asta vei fi indrumat catre sediul agentiei partenere din Nei Pori de unde vei fi condus catre locul de cazare. simplu, nu?

--------------------

+Quote Post
Dan U
post May 12 2007, 12:42 AM
Postare #7

Member
**

(radon @ May 12 2007, 01:37 AM) *
vezi, ce ziceam eu de dat toate datele problemei din start? de ce n-ai zis ca vrei cu auto personal? in cazul asta vei fi indrumat catre sediul agentiei partenere din Nei Pori de unde vei fi condus catre locul de cazare. simplu, nu?

nu este asa de simplu
pina acum nici agentia nu m/a lamurit
ei tot o trag cu tranp lor

--------------------
Dan

+Quote Post
radon
post May 12 2007, 12:46 AM
Postare #8

Advanced Member

cauta alta oferta. e simplu. nei pori gasesti aproape la toate agentiile care vind Riviera Olimpica. daca astia nu vor sa-ti dea fara transportul lor, inseamna ca nu vor sa vinda cazare, ei vor sa vinda transport.

--------------------

+Quote Post
Dan U
post May 12 2007, 12:48 AM
Postare #9

Member
**

(radon @ May 12 2007, 01:46 AM) *
cauta alta oferta. e simplu. nei pori gasesti aproape la toate agentiile care vind Riviera Olimpica. daca astia nu vor sa-ti dea fara transportul lor, inseamna ca nu vor sa vinda cazare, ei vor sa vinda transport.

pentru cineva care pleaca pt prima data in grecia ce recomanzi?

--------------------
Dan

+Quote Post
radon
post May 12 2007, 12:54 AM
Postare #10

Advanced Member

Dupa cum am zis si mai sus, pentru cine merge prima data in Grecia, Nei Pori e OK. E oricum o alegere mult mai buna decit Paralia, vestita Paralia... Si mai recomand pentru cei ce merg cu auto personal si care aleg cazarea in studiouri sau apartamente cu chicineta, sa-si ia doar cazare, fara nici un fel de masa. Astfel, vor fi mult mai "liberi" in miscari. Un mic dejun "la camera" cu cele cumparate de la supermarket e suficient, iar dejunul servit in fiecare zi la o alta taverna ofera experiente inedite. O masa de prinz pentru o persoana nu sare de 7-8 euro decit daca se servesc fructe de mare, caz in care poate ajunge la max 15.

--------------------

+Quote Post
Dan U
post May 12 2007, 12:58 AM
Postare #11

Member
**

(radon @ May 12 2007, 01:54 AM) *
Dupa cum am zis si mai sus, pentru cine merge prima data in Grecia, Nei Pori e OK. E oricum o alegere mult mai buna decit Paralia, vestita Paralia... Si mai recomand pentru cei ce merg cu auto personal si care aleg cazarea in studiouri sau apartamente cu chicineta, sa-si ia doar cazare, fara nici un fel de masa. Astfel, vor fi mult mai "liberi" in miscari. Un mic dejun "la camera" cu cele cumparate de la supermarket e suficient, iar dejunul servit in fiecare zi la o alta taverna ofera experiente inedite. O masa de prinz pentru o persoana nu sare de 7-8 euro decit daca se servesc fructe de mare, caz in care poate ajunge la max 15.

daca ai timp si nu deranjez, te rog sa/mi explici putin cum se procedeaza cu cazarea cind te duci cu auto pers (cu bilet platit in tara)
ms

--------------------
Dan

+Quote Post
radon
post May 12 2007, 01:09 AM
Postare #12

Advanced Member

e greu de dat un raspuns clar si sigur, evident depinde de la agentie la agentie. in general insa pot fi 2 situatii:
1. cea in care intr-adevar reusesti sa obtii locuri intr-o vila anume, nominalizata, in cazul asta cu voucherul sau biletul de cazare de la agentia din RO te vei duce direct la vila.
2. cea in care, cum am mai spus, cazarea este in vila "nenominalizata" (asta e de altfel cel mai des intilnit model), in cazul asta vei fi indrumat de catre agentia din RO la partenerul grec, de obicei o agentie de acolo, unde vei prezenta voucherul sau biletul, si ei iti vor repartiza locurile de cazare.

Poate ca prima varianta ti se pare mai buna, insa din punctul meu de vedere, a doua e cea cu mai multe optiuni, fiindca astfel ai posibilitatea de a incerca sa obtii o locatie mai buna de la greci, daca cea propusa de ei nu te satisface pe deplin. In prima varianta te duci "pe riscul tau" ca sa zic asa, bazindu-te doar pe ce ti-au prezentat cei din tara in poze si descrieri verbale.

So, my friend, it's your choice.
Sper ca ti-am fost de oaresce ajutor.

--------------------

+Quote Post
radon
post May 12 2007, 01:10 AM
Postare #13

Advanced Member

e greu de dat un raspuns clar si sigur, evident depinde de la agentie la agentie. in general insa pot fi 2 situatii:
1. cea in care intr-adevar reusesti sa obtii locuri intr-o vila anume, nominalizata, in cazul asta cu voucherul sau biletul de cazare de la agentia din RO te vei duce direct la vila.
2. cea in care, cum am mai spus, cazarea este in vila "nenominalizata" (asta e de altfel cel mai des intilnit model), in cazul asta vei fi indrumat de catre agentia din RO la partenerul grec, de obicei o agentie de acolo, unde vei prezenta voucherul sau biletul, si ei iti vor repartiza locurile de cazare.

Poate ca prima varianta ti se pare mai buna, insa din punctul meu de vedere, a doua e cea cu mai multe optiuni, fiindca astfel ai posibilitatea de a incerca sa obtii o locatie mai buna de la greci, daca cea propusa de ei nu te satisface pe deplin. In prima varianta te duci "pe riscul tau" ca sa zic asa, bazindu-te doar pe ce ti-au prezentat cei din tara in poze si descrieri verbale.

Sper ca ti-am fost de oaresce ajutor. Atentie insa, este doar punctul meu de vedere, nu o lua ca pe "litera legii" !

--------------------

+Quote Post
Dan U
post May 12 2007, 01:12 AM
Postare #14

Member
**

(radon @ May 12 2007, 02:09 AM) *

Sper ca ti-am fost de oaresce ajutor.

multumesc
daca mai am nelamuriri (si pina am sa ma hot cred ca da), voi mai apela
pentru moment sunt multumit
noapte buna

--------------------
Dan

+Quote Post
Dan U
post May 14 2007, 09:05 PM
Postare #15

Member
**

(Dan U @ May 12 2007, 02:12 AM) *
multumesc
daca mai am nelamuriri (si pina am sa ma hot cred ca da), voi mai apela
pentru moment sunt multumit
noapte buna

Nei Pori este acelasi lucru cu Platamonas?

--------------------
Dan

+Quote Post
radon
post May 15 2007, 10:04 AM
Postare #16

Advanced Member

(Dan U @ May 14 2007, 10:05 PM) *
Nei Pori este acelasi lucru cu Platamonas?

acum se vede treaba ca daca nu deschideai atitea topicuri despre Nei Pori nu pierdeai sirul. raspunsul de afla deja aici: http://www.iturism.ro/forum/index.php?show...&#entry1367

--------------------

+Quote Post
deportivo
post Jun 18 2007, 09:52 AM
Postare #17

nou
*

Postări: 2
inscris: 18-June 07
Membrul Nr.: 1,042

Salut Dan,
hai sa incepem cu inceputul...
Nei Pori nu este Skiathos, nu este Corfu...este Nei Pori si are propria definitie si frumusete. Am fost acolo, anul trecut, am stat o saptamana si iti pot spune ca desi anul acesta am optat pentru Agios Gordis, gandul imi este tot acolo.
Nu are fitele de la Mamaia, putin din nebunia costinestiului, linistea Eforiilor...nici nu stiu cum sa iti caracterizez.
TRANSPORTUL

E o problema si iti recomand daca ai posibilitatea sa o faci pe cont propriu. Anul trecut am plecat de la ora 17.00 din fata statiei de metrou Izvor, am ajuns la ora 18 si ceva in vama la Giurgiu, unde aveam...RETINE...(ATENTIE)...nu mai putin de 3 km de autocare in fata noastra. Am reusit sa trecem de punctul vamal si sa intram pe podul prieteniei la ora 12.30 ...noaptea.Am stat ore intregi in vama, am avut prieteni care s-au imbatat si s-au trezit si noi tot acolo eram.Asta in timp ce masinile mici treceau pe langa noi mult mai repede. Am inteles, ca acum, fiind cetateni UE, este mai usor. Mare atentie la drum, pentru ca in general, soferul si ghida au propriile manevre si veti fi opriti, exact acolo unde trebuie sa fiti opriti. Adica, acolo unde ghida si soferul nu platesc, se cunosc cu tot personalul, iar tie incepe sa-ti scada vertiginos portofelul pentru doar un pipi si o cafea. Turul panoramic de Salonic, pentru ca se intarzie de fiecare data, se face in ultima zi, nu in prima si consta...intr-un tur...panoramic. Ba, mai mult, ghida cu care am fost noi, a cam fost corectata de vreo cateva ori, caci istoria parea sa nu fie capitol forte.
CAZARE
Am ajuns acolo, am fost cazati imediat, ne-au fost inmanate cheile si am fost invitati pe plaja la o taverna, unde am platit aerul conditionat si excursiile optionale. Eu am stat la vila Natalie, insa pentru mai multe detalii si poze iti indic site-ul www.neipori.ro site ce contine toate vilele unde se poate sta.Camere mari, aerisite, televizor, baie proprie, apa calda non stop, chicineta(plita, pahare, cani, farfurii, etc etc). Am avut un balcon imens, in care stateam noaptea, 8 oameni, cu 8 scaune si cu o masa mare in centru. Si culmea....fiecare statea al dracului de lejer.Curatenie iti faci singur, insa cred ca nu te duci sa murdaresti p-acolo...smile.gif).
EXCURSII
Atena, de vazut, insa se pleaca in toiul noptii si te intorci in toiul noptii viitoare.
Meteora, ceva ce nu trebuie ratat.
Skiathos....dca n-ai vazut Skiathos-ul o data in viata n-ai vazut nimic.
Seara greceasca....fugi baiete cat te tin picioarele.Decat sa dai 20 de euro de persoana, 40 de cuplu sa mananci o mancare rece, proasta si uneori stricata, sa stai intr-o inghesuiala de nedescris, sa bei o posirca de vin, pentru care trebuie sa stai la niste cozi imense, un cico, ce mi-a adus aminte de brifcoru' de pe vremea lu' ceausescu, numai ca brifcoru' era al dracului de bun, totul la gramada, bautura varsata, murdar...in fine...depinde de gusturi. Eu iti spun doar ca de 40 de euro, iti poti lua sotia sau prietena si sa mananci si sa bei intr-un restaurant pana cheama aia salvarea si macaralele sa te ridice de la masa.
PRETURI
Supermaketuri.Tot ceea ce iti scriu eu, depinde foarte mult de gustul fiecaruia. Daca esti baiat istet, o sa intri in supermarketuri. Iti recomand sa nu stai pe ganduri si sa cumperi din prima tot ce iti trebuie. Astfel, daca ai luat din prima zi un bax de apa, platit cu 1 euro si ceva(crede-ma il bei) iesi mult mai ieftin decat sa cumperi in fiecare zi apa si sa dai 60 de centi pe sticla. La fel berea. Vinul. Absolut orice. Amstel si Heineken costa(u) 60 de centi la 0,5 iar berile grecesti Mythos si inca doua(erau doar 5 feluri de bere) costau 40 de centi la 0,5.Alea mici, la 0,33 Amstel si Heyn 40 si grecesti nu erau.Mancare de toate, pentru toti si la preturi super bune.Fisticul de exemplu era 4 euro kilogramul. Am mancat la fistic si am baut Amstel pana n-am mai putut.
Taverne. Din nou, de toate pentru toti. Iti recomand pestele si in general fructele de mare ca doar esti acolo...la botu' calului.In general 2 persoane,am dat 10 maxim 15 euro cu tot cu bautura si peste servit, care este putin mai scump, daca te arunci la specialitati.In rest, suvlaky, musaka, gyros...etc...cat poti la niste preturi chiar amuzante.ATENTIE.Nu te duce la pomul laudat cu sacul, adica la tavernele recomandate de agentie, pentru ca de obicei e teapa.Am dat 60 de euro la prima masa, 4 persoane, dupa care mancam cu 70-80 - 8 persoane.
Repet, tot ce am scris aici, este treaba de gusturi...daca mai ai nelamuriri, mai intreaba-ma

+Quote Post
Dan U
post Jun 19 2007, 02:51 PM
Postare #18

Member
**

multumesc

--------------------
Dan

+Quote Post
Wapiti
post Jun 21 2007, 10:45 AM
Postare #19

nou
*

Postări: 9
inscris: 21-June 07
Membrul Nr.: 1,071

Salut! Anul asta ne-am hotarat sa plecam in Grecia... la Nei Pori... la hotelul Olimpic Beach. Poate cineva care a fost acolo sa ne spuna cum sunt conditiile, e curat, exista magazine in apropiere, hotelul e aproape de mare? Cum e zona hotelului? Ce trebuie neaparat vizitat in Nei Pori? Multumim! tongue.gif

+Quote Post
radon
post Jun 21 2007, 01:30 PM
Postare #20

Advanced Member

In Nei Pori nu prea ai ce vizita, decit tavernele si cofetariile.
In jur insa, poti face o excursie pe Muntele Olimp, pentru a vizita Paleos Panteleimonas, de vizitat de asemenea statiunea Platamonas si castelul de aici, de mers neaparat pe insula Skiathos, in drum de intrat la Izvorul Sfintei Paraschiva din Valea Tembi. Si mai sunt multe altele de vazut.
Ama atasat o foto cu hotelul si una cu o vedere din fata hotelului spre plaja.
Fişiere ataşat(e)
Fişier Ataşat  Holympic.jpg ( 59.88k ) Număr de descărcări: 48
Fişier Ataşat  NPori1.jpg ( 53.46k ) Număr de descărcări: 59

--------------------

+Quote Post
Google Bot

Google Ads

Quote Post

6 Pagini V   1 2 3 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 Utilizatori citesc acest topic (1 Vizitatori şi 0 Utilizatori Anonimi)
0 Membri:

RSS Versiunea Lo-Fi Timpul este acum: 11th March 2010 - 08:47 PM
Gazduire web - Easy Media