Bun venit ( Conectare | inregistrare )
![]() ![]() |
May 4 2008, 11:00 PM
Postare
|
|
|
nou ![]() Grup: Members Postări: 1 inscris: 4-May 08 Membrul Nr.: 1,921 |
Salut tuturor,
Sper sa va fie de folos ceea ce voi posta si poate Romantic Travel va lua masuri impotriva ghidului - Mihaela Lungu, si impotriva soferilor de la IONESCU SRL-VALCEA, care ne-au chinuit 14,5 ore la dus si 14 ore la intors. Am plecat pe 28 apr 2008 din Bucuresti catre statiunea Paralia Katerini - Grecia. Soferii foarte nesimtiti, ne-au bagat groaza in noi la doua depasiri, ne-au tinut in frig, iar la intoarcere, cand erau 30 grade nu au dat drumul la aer conditionat. Ghidul cica nu a putut face nimic pentru ca au tipat amandoi la ea - PAI CE-I ASTA ??? SOFERUL ESTE PATRONUL??? De cand o persoana cu 8 clase si admisa la un examen psihologic face legea??? PARCA ERA AUTOCARUL LOR!!!!! Nu voi mai merge niciodata cu Romantic Travel, IONESCU SRL si Mihaela Lungu(ghid). A fost un cosmar. Autocarul avea pe putin 20 ani. Reprezentantii Romantic Travel nu au putut sa-mi spuna cu ce autocar voi pleca(cred ca nu puteau sti ce le baga pe gat Ionescu Ion-patronul firmei de transport IONESCU SRL). In fine, nu am gandit, am gresit, am platit cu nervi (multi tare). Cazarea in schimb a fost buna, ne-am cazat in Paralia la hotel Akropol ***; nu este cine stie ce, dar macar este curat, TV, AC, frigider, feon, balcon, dus, mic dejun acceptabil, cartela, paturi foarte spatioase - la banii astia merita din plin(am platit 85 euro pt 4 nopti + mic dejun si 50 euro pt transport). Daca as fi in situatia sa mai repet vacanta, m-as duce cu auto personal (sa nu faceti greseala sa mergeti cu IONESCU SRL - auziti voi, sa transporte 60 de turisti(era supraetajat) cu un autocar de peste 20 de ani si sa spuna ca s-a stricat aerul conditionat cand era cald afara(30 grade Celsius) iar ghidul sa nu aiba nici un cuvant de spus). Despre d-na Mihaela Lungu(ghidul nostru), imi pare foarte rau, nu are nici macar minime cunostinte de geografie; lipsa de comunicare cu turistul(şoşotea mereu cu cativa si stabilea programul pentru ziua urmatoare - la faza aceasta m-am simtit exclus, pentru ca nu stiam programul de a doua zi) Am mai observat ceva, soferul probabil in cardasie cu ghidul sau cu agentia, oprea la anumite popasuri (pentru cumparaturi), iar marketurile si barurile respective aveau niste preturi exorbitante, apoi, dupa ce ne cheltuiam banii pe cafele bauturi sandwich-uri, ne anuntau ca vom opri si undeva unde este mai ieftin pentru cumparaturi. Soferul cobora mereu dupa ce faceam noi cumparaturi, intra in market si probabil facea prezenta in Paralia Katerini la un "magazin" de haine (de duzina), era un tricou 5 euro, 2 tricouri 8 euro. Inchipuiti-va ca am cumparat 7 tricouri cu 5 euro. Vanzatoarea m-a intrebat cand am sosit, i-am raspuns ca azi, si mi-a cerut nr de telefon al ghidului. Normal ca am intrebat de ce, si mi-a spus ca vrea sa vorbeasca ceva cu ea. I-am raspuns ca pot si eu sa-i trimit clienti pt ca fac parte dintr-un grup mai mare. Din cauza aceasta am luat 7 tricouri cu 5 euro. In ultima zi am vrut sa-i cumpar si prietenei mele cateva tricouri, iar vanzatoarea nu a mai vrut sa mai negocieze cu mine - foarte normal - nu mai prezentam nici un interes. Deci asta e genul de afaceri care se fac in Bulgaria si in Grecia. Acum este tarziu, nu mai scriu, dar daca imi mai amintesc ceva interesant o sa postez zilele urmatoare. Trebuie turistul sa fie informat despre toate pericolele ce-l asteapta. Va rog sa-mi raspundeti care au avut habar de toate acestea inainte de a pleca in concediu, si care dintre voi nu ati stiut si va sunt de folos. Această postare a fost editată de iturism: Jul 7 2008, 11:25 AM
Reason for edit: Modificare titlu
|
|
|
|
May 7 2008, 10:56 AM
Postare
|
|
|
nou ![]() Grup: Members Postări: 1 inscris: 6-May 08 Membrul Nr.: 1,929 |
Atentie la excursiile cu Romantic Travel !!!
Am mers cu Romantic Travel in Paralia Katerini de Paste. Cu 2 zile inainte au schimbat punctul de intalnire , fixandu-l la statia metrou Izvor, unde nu ai unde merge la toaleta pe o raza de 700 m daca nu mai mult. Dupa invalmaseala pentru gasirea autocarului (nu i-a dus mintea sa scrie pe ele destinatia si hotelul), constati ca fie mori de cald, fie ingheti de frig deoarece climatizarile nu au mers la nici un autocar (tocmai s-au stricat ieri ! -se justificau ei ). De asemenea, autocarul laudat de 4 stele (pictate fiind chiar 5 ...) desi are toaleta, nu se foloseste deloc pe motiv ca miroase daca se foloseste !!! Astfel, tot drumul (14 ore) esti stresat de aceasta problema. Se opreste la 3-4 ore, stai la coada, platesti 0,2 eu, sau faci prin boscheti ! Te abtii de la consumul de apa in timpul mersului !!! Cazarea la hotel Akropol este excelenta si bravo lor.In excursiile interne facute cu acelasi autocar s-a incurcat drumul (pierdut 1ora,adica 4 ore in loc de trei la dus) si ceea ce a umplut paharul ...au ramas fara motor ( s-a oprit !) la coborarea unor serpentine in ac de par, periclitandu-ne viata deoarece practic s-a ramas fara frana de motor, fara servodirectie si stiti de ce ?! -LIPSA MOTORINA !!! S-a stat in frig la 7 grade C pentru ca se tinea geamul deschis si ventilatie pe rece sa nu abureasca parbrizul!!!. Afara ploua si erau 7 grade, fusesem la o cabana la 900m, care ca si alte obiective (mai patisem cu o zi inainte la doua manastiri ) era inchisa, inclusiv toaletele !!! Ghida nu avea nici o pregatire prealabila a excursiei, program de vizitare,contacte,telefoane ale personalului unde ne ducea. Asta s-a intamplat chiar in ziua de Paste.Nu o sa mai merg cu Romantic Travel ! Nici macar scuze nu am primit. Doar tupeu pe un ton foarte calm invocandu-se ca s-a respectat contractul conform caruia o pana sa se rezolve in max.6 ore ! asta daca nu ajungi in rapa completez eu , pentru ca am fost la un pas (noroc ca era un refugiu in care soferul a innodat autocarul). Dupa incident nici nu am mai urcat in autocar , facand autostopul pana la hotel( grecii fiind foarte amabili- destinatia lor era cu 15 km inainte de hotel !!!) Daca nu erau aceste inconveniente de care se face vinovata Romantic Travel totul era perfect. Zona este foarte frumoasa,drumurile foarte bune, grecii foarte amabili , cu mult bun simt si cu mult inaintea noastra in tot ce fac ! Nu am mai mers cu autocarul afara. Pana turismul nu se pune la punct nici nu o sa mai merg decat cu masina sau avionul! Această postare a fost editată de iturism: Jul 7 2008, 11:27 AM
Reason for edit: modificare titlu
|
|
|
|
Jun 4 2008, 06:08 PM
Postare
|
|
|
nou ![]() Grup: Members Postări: 3 inscris: 4-June 08 Membrul Nr.: 2,043 |
Salut.
Mi-am ales pachetul "Nopti albe la Amsterdam si Paris" de la agentia Romantic Travel pentru aceasta vara, mai exact august-septembrie. Vreau sa stiu daca a mai fost cineva la aceasta excursie? E de treaba Romantic Travel? Sa am incredere in ei? Astept si alte pareri. |
|
|
|
Jun 5 2008, 09:55 AM
Postare
|
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grup: Members Postări: 120 inscris: 21-January 07 Membrul Nr.: 502 |
Salut. Mi-am ales pachetul "Nopti albe la Amsterdam si Paris" de la agentia Romantic Travel pentru aceasta vara, mai exact august-septembrie. Vreau sa stiu daca a mai fost cineva la aceasta excursie? E de treaba Romantic Travel? Sa am incredere in ei? Astept si alte pareri. Este o intrebare retorica? Nu de alta, da' spui ca deja ai ales... |
|
|
|
Jun 5 2008, 12:37 PM
Postare
|
|
|
Da am ales! Insa nu am platit inca, voi plati in urmatoarele saptamani
vreau sa stiu daca a mai fost cineva si cum a fost? |
|
|
|
Jun 7 2008, 10:45 PM
Postare
|
|
|
nou ![]() Grup: Members Postări: 1 inscris: 7-June 08 Membrul Nr.: 2,062 |
[/size]Draga Mandark,nu-ti recomand sa mergi in vreo excursie cu aceasta agentie"Romantic Travel".Am facut parte din grupul care a plecat de Paste anul acesta(2008) intr-un alt circuit:"Pe urmele Codului llui DaVinci".Insa cred ca ar trebui sa se numeasca "Pe urmele Ghidului pe care nu l-am avut"[size="3"]In primul rand,cand ne-am prezentat la agentie ni s-a facut doar o rezervare pe o lista de asteptare, deoarece spuneau ca nu mai aveau locuri.Apio peste doua saptamani ne-au sunat sa ne spuna ca ni s-a anulat rezervarea pt ca nu au mnai fost aprobate alte suplimentari de catre compania aeriana.Apoi, ne-au sunat peste doua zile sa ne spuna ca au mai renuntat unii turisti si ca totusi ar mai fi locuri si pentru noi(2 persoane).Ne-am dus din nou la ei la agentie, i-am intrebat daca totul se va mentine conform programului,adica daca se va respecta tot ce scrie in brosura pe care ne-o prezentasera si pe site-ul lor
|
|
|
|
Jun 8 2008, 11:34 AM
Postare
|
|
|
Imi pare rau pentru tine, Ellysa. Vad ca Romantic Travel au fost tare "porci" cu voi.
Eu nu stiu ce sa zic, am mai fost si anul trecut cu Romantic Travel, intr-o calatorie prin mai multe tari ale Europei de 10 zile si nu am avut absolut nici o problema. Ghida noastra era foarte de treaba, ne explica tot ce trebuia sa stim despre monumentele si locatiile vizitate. Am respectat fix ce era in program, am fost foarte multumit. Nu stiu ce sa mai cred despre ei, cred ca tine si de noroc... |
|
|
|
Jun 10 2008, 04:31 PM
Postare
|
|
|
Member ![]() ![]() Grup: Members Postări: 26 inscris: 4-October 07 Membrul Nr.: 1,547 |
Imi pare rau pentru tine, Ellysa. Vad ca Romantic Travel au fost tare "porci" cu voi. Eu nu stiu ce sa zic, am mai fost si anul trecut cu Romantic Travel, intr-o calatorie prin mai multe tari ale Europei de 10 zile si nu am avut absolut nici o problema. Ghida noastra era foarte de treaba, ne explica tot ce trebuia sa stim despre monumentele si locatiile vizitate. Am respectat fix ce era in program, am fost foarte multumit. Nu stiu ce sa mai cred despre ei, cred ca tine si de noroc... ciudat..tare ciudat .. cand ai deschis topicul ai intrebat daca Romantic Travel sunt de treaba...iar acum scrii ca ai fost cu ei... ori lucrezi la Romantic ori ai memoria scurta:)))))))) |
|
|
|
Jul 16 2008, 06:49 PM
Postare
|
|
|
nou ![]() Grup: Members Postări: 1 inscris: 16-July 08 Membrul Nr.: 2,298 |
Da ma mir de ce ti s-a intamplat cu autocarul lor. Am fost si eu in Paralia Katerini cu ei, intr-adevar nu am stat la hotelul mentionat, am stat la unul mai modest si anume la hotel Delfini 2*, dar a fost totul super ok. Am platit mai putin, dar la biroul Romantic Travel uni s-au prezentat intocmai conditiile pe care le voi avea si exact asa a si fost. Cine stie, poate si-au imbunatatit autocarele sau si-au schimbat furnizorul??
|
|
|
|
Jul 16 2008, 07:26 PM
Postare
|
|
|
nou ![]() Grup: Members Postări: 1 inscris: 16-July 08 Membrul Nr.: 2,300 |
Imi pare rau sa aud ce ti s-a intamplat. Si eu am fost cu ei si am stat la acelasi hotel vara aceasta. Spre mare meu noroc nu am avut nici o problema cu autocarul. Hotelul este foarte misto de acord cu tine la faza asta.
|
|
|
|
Jul 21 2008, 11:58 AM
Postare
|
|
|
nou ![]() Grup: Members Postări: 1 inscris: 21-July 08 Membrul Nr.: 2,321 |
Eu am fost vara aceasta cu cei de la Romantic si nu am avut nici o problema cu autocarul sau ghidul. D-na Lavinia Onoiu a fost o adevarata profesionista.
|
|
|
|
Jul 21 2008, 12:08 PM
Postare
|
|
|
nou ![]() Grup: Members Postări: 1 inscris: 21-July 08 Membrul Nr.: 2,322 |
Dap, eu nu am fost cu Romantic, am fost cu cei de la Cristian si am patit la fel cu ghidul. Ne-a dus la magazine "ieftine" numai de ei stiute. Pana la urma, ce sa zic, nu invinovatesc prea mult compania. De obicei ghizii sun sezonieri, nu angajatii firmei. Mai bine am judeca agentia prin prisma agentilor de vanzari.
|
|
|
|
Sep 3 2008, 02:58 PM
Postare
|
|
|
nou ![]() Grup: Members Postări: 1 inscris: 3-September 08 Membrul Nr.: 2,591 |
Am fost cu romantc travel la Londra -Paris cu autocarul si pot sa spun ca a fost o excursie de vis. Ghidul Zaharia Adrian foarte pregatit , cazarea a fost foarte buna mai putin la intoarcere in Budapesta . S-au tinut de program si am vazut tot ce era scris acolo in brosura si pe net.
|
|
|
|
Jan 5 2009, 12:50 AM
Postare
|
|
|
nou ![]() Grup: Members Postări: 3 inscris: 5-January 09 Membrul Nr.: 3,123 |
Buna,
Agentia asta este de 2 lei. SINCER. Acum o zi am ajuns dintr'o excurie organizata de ei: http://www.romantic.ro/index.asp?typ=detal...%20Iarna%202008 Cum a fost ?! DEZASTRU 1. Ni s'a dat o ghida fara experienta 2. Hotelul de 3* din Budapesta a fost schimbat, fara sa ne anunte, cu unul vai de mama lui (Amadeus) 3. Hotelul de 3* din Praga a fost schimbat, fara sa ne anunte, cu unul care acum cativa ani FUSESE CAMIN STUDENTESC. Hotelul a fost mai mult decat groaznic. 4. Hotelul de 3* din Budapesta (intoarcere) a fost schimbat fara sa ne anunte - norocul a fost sa fie un hotel bun (Ragae) 5. Nu a existat zi in care "stralucita" ghida sa nu'si piarda o parte din grup; mai mult a trimis vreo 20 de pers sa se descurce singure in Praga pt ca ea avea niste probleme de rezolvat. 6. Programul descris in broshura NU a fost respectat. Turul Budapestei la intoarcere s'a dus pe apa Dunarii. Nu mai zic de Praga...Noroc ca am avut o zi libera in care fiecare a putut vizita ce a dorit - si asa am ajuns sa vad adevarata Praga (NU MAGAZINE) 7. Alte zeci de probleme au existat. Singura treaba buna e ca peste 70% din turisti vor depune o plangere la asociatia de protectie a consumatorului cu privire la aceasta excursie. Sfatul meu: Nu incercati aceasta agentie. |
|
|
|
Jan 5 2009, 12:55 AM
Postare
|
|
|
Si inca ceva......
Tocmai am verificat site'ul cu personalul lor: http://www.romantic.ro/index.asp?typ=Contacte Stiti cine a fost ghidul nostru...O SA RADETI Doamna / /Domnishoara - Monica Obretin - CONTABILA Fantastic - De ce nu ne'au dat o secretara pe post de ghid, macar era buna de ceva |
|
|
|
Jan 5 2009, 12:59 AM
Postare
|
|
|
Tocmai m'am intors dintr'o excursie cu aceasta agentie. Majoritatea turistilor sunt nervosi.
Mai multe detalii la : http://www.iturism.ro/forum/index.php?show...&#entry4975 |
|
|
|
Jan 15 2009, 02:09 PM
Postare
|
|
|
Member ![]() ![]() Grup: Members Postări: 10 inscris: 15-January 09 Membrul Nr.: 3,261 |
ATENTIE!!! ROMANTIC TRAGE TEPE
SA NU MERGETI NICIODATA CU ROMANTIC TRAVEL PUTETI LUA O MARE TEAPA! Aceasta agentie a tras teapa multor turisti. Am venit de curand dintr-o excursie de revelion in Viena 2008-2009. A fost un verelion groaznic. Ni s-a spart un geam- ne-au pus sa facem cheta. Am facut cheta si ca sa manace soferii. Am luat legatura cu alti turisti care au plecam in excurisie de Revelion in Praga . Am inteles ca a fost oribil. - Cazare naspa, masa naspa, ghidul era nashpa nici macar nu era ghid ci contabilul fimrmei, uitativa in site-ul www.romantic.ro la contacte – Monica Obertin - Nu s-au vizitat conform programului, soferul si ghidul s-au purtat urat Eu cand am auzit acestia m-am alaturat acestui grup de 28 de personae care au facut sesizare cumuna si daca agentiile nu le vor cere despagubiri- ei vor face publica acea sesizare si vor da in judecata agentia. Cica au probe- poze, inregistrari video. Fac apel la toti cei care nu au fost nemultumiti de Romantic Travel sa facem o echipa sis a actionam. Numai astfel institutiile competente vor lua masuri. Sunt prea multi escroci in Romania!!!!!!!! Va rog sa-mi scrieti pe mail iflorin53@yahoo.com Daca aveti alte dovezi poze orice altceva |
|
|
|
Jan 15 2009, 02:49 PM
Postare
|
|
|
Member ![]() ![]() Grup: Members Postări: 11 inscris: 15-January 09 Membrul Nr.: 3,269 |
Buna sunt Alina. Cineva pe nume Florin a postat un mesaj despre ROMANTIC TRAVEL!!!! VREAU SA IAU LEGATURA urgent cu tine.
VREAU SA DAU IN JUDECATA ROMANTIC TRAVEL!!!! Eu am fost in excursie de revelion 2008-2009 cu Romantic in Praga- Romantism medieval. Nu stiu ce era dar Romantisc-cu siguranta NU. Ne-au cazat intr-un pat matrimonial cu colega mea...iar un cuplu casatorit a primit camera cu paturi separate!!! o sa postez poze din camera lor!! Vreau sa ni se alature cat mai multi COLEGI DE SUFERINTA!!! Sunt jurist sa vreau sa distrug aceasta agentie!!!! Mi-a stricat tot concediul!!! O cunostinta e jurnalist la Realitatea TV vreau sa altelez la emisiunea "Smecherii de Romania" ca dau de gol aceasta agentie ESCROACA. 28 de clienti au facut o plangere comuna (din 48 de participanti) , avem dovezi, colegii mei au poze, chiar un filmulet video filmat cu camera ascunsa. IN EXCURSIE A FOST ORIBIL!!!!!! CAZAREA, MASA, ORGANIZAREA, GHIDUL, AUTOCARUL- AU FOST SUB ORICE CRITICA!!! GHIDUL NOSTRU a fost Monica Obertin- vedeti in site-ul lor www.romantic.ro la Contacte- ESTE CONTABIL. Fratele meu este avocet si s-a mai ocupat de procese in justitie cu Agentiile de Turism, mi-a spus ca au fost inculcate multe prevederi legale!!! Daca am posibilitatea o sa le postez in acest forum. Atentie!!! Avem dreptul sa cerem despagubiri- dublul pretului excursiei. Nu exitati cereti despagubiri. TREBUIE SA LUPTAM PT DREPTURILE NOSTRE. ALTFEL ESCRORII NE CONSIDERA FRAIERI. DE AIA ROMANIA E UNDE E. Frati de suferinta haideti sa facem dreptate!! Contactati-ma la p.alina35@yahoo.com |
|
|
|
Feb 23 2009, 05:55 PM
Postare
|
|
|
nou ![]() Grup: Members Postări: 8 inscris: 21-February 09 Membrul Nr.: 3,688 |
FRATILOR DEGEABA VORBITI SI CRITICATI FIRMA ROMANTIC DAR VOI TOTI CARE ATI VRUT SI CARE VRETI SA MERGETI IN EXCURSII VA INTERESATI CU CE GHIZI SI CU CE SOFERI PLECATI? FIRMELE DE TURISM INCHIRIAZA MASINI CU SOFERI SI COLABOREAZA CU ANUMITI GHIZI NU SINT ANGAJATII FIRMEI . TIN SA VA SPUN CA AM FOST IN VARA LUI 2008 IN CIRCUIT (PARIS UN VIS POSIBIL) SI AM CALATORIT CU MASINA FIRMEI ROMANTIC CARE NU ERA DINTRE CELE MAI BUNE DAR SOFERII ADRIAN SII ALEX AU FOST EXTRAORDINARI MAI ALES ADRIAN . NU AM VAZUT SOFER CARE SA SE POARTE MAI FRUMOS SI CIVILIZAT CU TURISTI, SI GHIDUL A FOST DE NOTA 10 SE NUMESTE NINI SI ESTE EXCEPTIONALA . TI SA VA SPUN, DACA MERGETI CU ROMANTIC VEDETI INAINTE PE CE CIRCUIT SUNT EI SI ACOLO SA MERGETI CA ESTE DE NEUITAT. EU VREAU SA MERG TOT CU ROMANTICUL SI AM SA INTREB DE ACESTE PERSOANE PE CE TRASEU MERG SI ACOLO VOI MERGE. CREDETI-MA CA NU SPUN PROSTII. SA AVETI VACANTE PLACUTE. |
|
|
|
Feb 23 2009, 06:03 PM
Postare
|
|
|
Administrator ![]() ![]() ![]() Grup: Root Admin Postări: 158 inscris: 12-July 06 Membrul Nr.: 1 |
NU MAI SCRIE CU LITERE MARI
|
|
|
|
| Google Bot |
Postare
#
|
![]() Google Ads |
|
|