Bun venit ( Conectare | inregistrare )
![]() ![]() |
Jun 20 2008, 04:47 PM
Postare
|
|
|
nou ![]() Grup: Members Postări: 3 inscris: 20-June 08 Membrul Nr.: 2,143 |
Buna tuturor ,
In vara asta ne-am decis sa vedem Turcia. Si pentru ca ne place sa vedem cat mai mult dintr-o tara am opta pentru circuitul de 15 zile propus de cei de la Timur Travel . Ne poate spune cineva ceva despre aceasta agentie? Cat de seriosi sunt ? Sau despre circuit? A mai fost cineva? Ce ne recomandati? |
|
|
|
Aug 25 2009, 01:06 PM
Postare
|
|
|
nou ![]() Grup: Members Postări: 3 inscris: 24-August 09 Membrul Nr.: 5,510 |
Circuitul este foarte frumos, sunt obiective interesante, mai ales daca optati pentru zona de nord. Recomand sa intrebati inainte (este valabil pentru toate circuitele) cati inscrisi sunt pana in acel moment, cu cat timp inainte de plecare se anunta anularea excursiei si, in acest caz, in cat timp vi se restituie banii. Atentie la toate detaliile!!!!
Reason for edit: Va rog fara quote la mesajul anterior!
-------------------- Numai bine si calatorii cat mai multe!
|
|
|
|
Feb 27 2010, 01:09 AM
Postare
|
|
|
nou ![]() Grup: Members Postări: 9 inscris: 15-January 09 Membrul Nr.: 3,272 |
Buna tuturor , In vara asta ne-am decis sa vedem Turcia. Si pentru ca ne place sa vedem cat mai mult dintr-o tara am opta pentru circuitul de 15 zile propus de cei de la Timur Travel . Ne poate spune cineva ceva despre aceasta agentie? Cat de seriosi sunt ? Sau despre circuit? A mai fost cineva? Ce ne recomandati? Timur Travel a disparut in ceata dupa ce a dat cateva tepe. Proprietarii, Hafize Ibram si Sinan Seicamet au deschis o alta agentie, numita Timur Tour, de unde au mai dat niste tepe si iar au disparut in ceata. Se pare ca au revenit si au un nou site, http://www.timurtour.ro/, pe care au postat oferte dar au uitat sa mentioneze coordonatele, pot fi contactati numai prin intermediul unui formular de contact. Sunt cautati de mai multe agentii si probabil clienti care au luat niste tepe zdravene. Feriti-va de ei ! Iau banii si pleaca. |
|
|
|
Mar 10 2010, 11:43 PM
Postare
|
|
|
nou ![]() Grup: Members Postări: 1 inscris: 10-March 10 Membrul Nr.: 5,917 |
"Stimata" OUrzica,
Doream sa cunosc mai multe despre Turcia. Cu toate ca, imi place sa calatoresc foarte mult, nu aveam prea multe cunostinte despre aceasta tara. Am avut ocazia, o data in anii trecuti, sa petrec un sejur de o saptamana in Antalya. Aceasta agentie, de care tu pomenesti cu atata rautate, m-a ajutat sa cunosc mai multe locuri interesante, pe care nu credeam ca voi avea ocazia sa le vad vreodata si totodata sa imi schimb parerile despre aceasta tara. Prin aceasta agentie am fost atat in circuitul din partea sudica a Turciei, cat si in circuitul din partea nordica. Tot cu ei, am fost si in circuitul de Crimeea. In fiecare program de circuit, la care am participat, au fost incluse mai multe surprize placute si interesante oferite turistilor participanti si care nu erau trecute in program. Daca as fi plecat printr-o alta agentie, nu cred ca as fi aflat si vazut atatea, cate am vazut cu agentia Timur ! Pentru anul acesta, mi-am programat tot prin ei sa particip la doua circuite : primul este festivalul din luna iulie din Mongolia si al doilea va fi circuitul inedit din Nemrut din luna septembrie. Referitor la patronii acestei agentii , sunt niste oameni culti si inteligenti si nu cred ca vor cobori la nivelul tau, de a iti raspunde pe acest site. Oare in ce calitate: client ??? sau concurent ??? al agentiei Timur ??? ai scris asemenea aberatii... Nu cred ca exista o alta agentie in Romania care sa cunoasca mai bine decat ei Turcia! Au circuite foarte interesante si d-abia astept sa particip si la celelalte programe ale lor! |
|
|
|
Jun 13 2010, 10:46 PM
Postare
|
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grup: Moderator Postări: 144 inscris: 2-July 07 Membrul Nr.: 1,140 |
Aloo, oamenii de la Timur, stim ca voi ati scris comentariu de mai sus (ma refer la cel scris de motoras).Hai ca nu suntem asa prosti.
|
|
|
|
| Google Bot |
Postare
#
|
![]() Google Ads |
|
|
|