Bun venit ( Conectare | inregistrare )
![]() ![]() |
Jun 26 2008, 02:56 PM
Postare
|
|
|
Member ![]() ![]() Grup: Members Postări: 12 inscris: 26-June 08 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 2,181 |
Mi-am cumparat bilet de la Omnia Turism pentru Franta,as dori sa stiu daca a fost cineva...ce sfaturi imi poate da...
http://www.omnia-turism.ro/Programe/FRANTA/FRANTA12.htm
Fişiere ataşat(e)
|
|
|
|
Jul 1 2008, 07:37 PM
Postare
|
|
|
nou ![]() Grup: Members Postări: 7 inscris: 12-April 07 Membrul Nr.: 751 |
Mi-am cumparat bilet de la Omnia Turism pentru Franta,as dori sa stiu daca a fost cineva...ce sfaturi imi poate da... http://www.omnia-turism.ro/Programe/FRANTA/FRANTA12.htm F frumoasa excursia asta, eu am fost in perioada 22.04-03.05, deci prima din acest an. Ghidul, Dorina Draghici nu a excelat, am avut mare noroc cu soferii care cunosteau bine traseele, orasele si au mai salvat-o pe ghida. Excursia este obositoare si cu toate astea era plin autocarul de pensionari dintre care multi nu puteau sa tina pasul cu grupul.In a doua seara, la Praga am ajuns pe la ora 18 si i-am rugat pe soferi sa ne duca in oras, sa facem un tur 'by night" care merita. Praga e f frumoasa si ziua, dar mai ales seara. In Paris...hotelul are camere f mici, dar curate(http://www.misterbed.fr/1-enseignes/1f1-misterbed.html), situat langa o statie de metro si un hipermarket Auchan. La Versailles se platesc separat vizitarea palatului, a gradinilor si mini-trenuletul.Se face reducere de grup mai mare de 10 persoane la Versailles, la turn Eiffel...ghida noastra nu a stiut si nici nu s-a interesat. Palatul nu m-a impresionat f tare, dar gradinile sunt superbe, timpul de vizitat e cam scurt. Croaziera pe Sena e bine sa faceti din acea cu opriri multe pt ca face popas la obiective turistice interesante.De la hotel ne-au dat harti si noi ne-am rupt de grup in a doua zi de Paris. Nu ai cum sa te ratacesti in Paris, nici pe strazi, nici la metrou. Totul e f bine organizat si plin de indicatoare peste tot. Iti recomand sa vizitezi: Notre-Dame, Saint Chapelle, Domul Invalizilor si Muzeul armelor(amandoua in acelasi complex), Sacre Coeur, sa urci in turn pana la etajul 3 si sa vizitezi Disneyland unde 1 zi nu e de ajuns. Magazinele in Franta sunt deschise pana la ora 19, iar duminica sunt inchise, recomad Rue de Rivoli pt shopping. In Viena daca nu mergeti la Schombrun dimineata nu se mai poate intra prea usor pe urma deoarece e f aglomerat, mai bine vizitati Viena pana la ora 14 cand plecati spre Budaesta. Ghidul nostru a facut turul de Viena primul, tur si cu autocarul si pietonal si pe urma deplasarea la Schombrun si nu au mai putu intra. Noi am ramas in oras si am stat in zona ringului vienez unde ai c e vedea si pe Mariahilfer Strasse unde este zona comerciala.In Munchen nu ratati beraria Hofbrauhaus unde berea si carnatii sunt excelente.In Budapesta e frumos in croaziera pe Dunare de unde vezi tot orasul. |
|
|
|
Jul 10 2008, 11:11 AM
Postare
|
|
|
Member ![]() ![]() Grup: Members Postări: 12 inscris: 26-June 08 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 2,181 |
F frumoasa excursia asta, eu am fost in perioada 22.04-03.05, deci prima din acest an.
Ma simt foarte....foarte bineee! ca voi ajunge in sfarsit in Paris, orasul romanticilor Am ales luna august pentru ca eu imi iau concediu mereu in perioada asta. Ghidul, Dorina Draghici nu a excelat, am avut mare noroc cu soferii care cunosteau bine traseele, orasele si au mai salvat-o pe ghida. Excursia este obositoare si cu toate astea era plin autocarul de pensionari dintre care multi nu puteau sa tina pasul cu grupul. Data trecuta am avut un ghid foarte bun, desi ne trezea la 7 dimineata in schimb soferii au lasat de dorit...nu stiau clar pe unde sa o ia. In final am fost chiar foarte multumiti de excursie. Pensionari au fost si la noi, foarte dornici sa viziteze cat mai multe obiective, alergam dupa ei mai ceva ca in Benny Hill In a doua seara, la Praga am ajuns pe la ora 18 si i-am rugat pe soferi sa ne duca in oras, sa facem un tur 'by night" care merita. Praga e f frumoasa si ziua, dar mai ales seara. In Paris...hotelul are camere f mici, dar curate(http://www.misterbed.fr/1-enseignes/1f1-misterbed.html), situat langa o statie de metro si un hipermarket Auchan. am intrat pe site, camerele arata ingrijit, voi scrie pe forum ce am gasit acolo Vreau neaparat Praga macar o zi, sa faca turul orasului, obiectivele cele mai importante. La Versailles se platesc separat vizitarea palatului, a gradinilor si mini-trenuletul.Se face reducere de grup mai mare de 10 persoane la Versailles, http://www.chateauversailles.fr/fr/570_Horaires_et_tarifs_Droit_Entree.php?idT=2 am gasit tarifele aici. la turn Eiffel...ghida noastra nu a stiut si nici nu s-a interesat. Palatul nu m-a impresionat f tare, dar gradinile sunt superbe, timpul de vizitat e cam scurt. Croaziera pe Sena e bine sa faceti din acea cu opriri multe pt ca face popas la obiective turistice interesante. Nu mai pot de nerabdare sa merg cu vaporasul De la hotel ne-au dat harti si noi ne-am rupt de grup in a doua zi de Paris. Nu ai cum sa te ratacesti in Paris, nici pe strazi, nici la metrou. Totul e f bine organizat si plin de indicatoare peste tot. Iti recomand sa vizitezi: Notre-Dame, Saint Chapelle, Domul Invalizilor si Muzeul armelor(amandoua in acelasi complex), Sacre Coeur, sa urci in turn pana la etajul 3 si sa vizitezi Disneyland unde 1 zi nu e de ajuns. Sa vad daca voi lua harta Parisului de aici...sau direct din Franta... Magazinele in Franta sunt deschise pana la ora 19, iar duminica sunt inchise, recomad Rue de Rivoli pt shopping. m-ar interesa si un supermarket ceva, mama spunea ca in Franta mancarea ar fi scumpa. La Viena nu am avut probleme. Dimineata mancam la hotel, am avut bufet suedez si ne puteam alege ce ne poftea inima...iar seara mergeam la Mc Donald's. In Viena daca nu mergeti la Schonbrunn dimineata nu se mai poate intra prea usor pe urma deoarece e f aglomerat, mai bine vizitati Viena pana la ora 14 cand plecati spre Budaesta. Ghidul nostru a facut turul de Viena primul, tur si cu autocarul si pietonal si pe urma deplasarea la Schonbrunn si nu au mai putu intra. Noi am ramas in oras si am stat in zona ringului vienez unde ai c e vedea si pe Mariahilfer Strasse unde este zona comerciala. Data trecuta am fost la palatul Schonbrunn, am vizitat si gradinile In Munchen nu ratati beraria Hofbrauhaus unde berea si carnatii sunt excelente.In Budapesta e frumos in croaziera pe Dunare de unde vezi tot orasul. neaparat voi incerca berea
Fişiere ataşat(e)
|
|
|
|
Jul 10 2008, 11:57 AM
Postare
|
|
|
am gasit cateva preturi orientative pe site-ul Omnia
Blois 7 , Amboise 8 si Chenanceaux 8 . 2) Complexul VersailleS - 28 : Palatul, Gradinile, Micul si Marele Trianon. 3) Domul Invalizilor (Mormantul lui Napoleon) - 10 . 4) Catedrala Notre Damme. 5) Cartierul MONTMARTRE (Basilica Sacre Coeur, Piata Pictorilor). 6) Turnul Eiffel -- 12 . 7) Croaziera cu vaporasul pe Sena - 9 . 8) Disneyland 55 . 9) Muzeul Louvre - 10 . |
|
|
|
Jul 24 2008, 12:05 PM
Postare
|
|
|
mi-au placut comentariile la fotografii
voi pune si eu cateva poze dupa ce ma intorc din minunata excursie http://www.iturism.ro/vezifoto.php?album=P......&id=2224 |
|
|
|
Aug 3 2008, 12:04 PM
Postare
|
|
|
nou ![]() Grup: Members Postări: 6 inscris: 22-June 08 Membrul Nr.: 2,154 |
daca ajungi pe valea loarei trebuie sa vezi castelele chambord si cheverny. din cauza spatiului limitat pt upload nu am putut sa pun decat poza cu chambord. pentru alte poze din franta puteti accesa acest site
Fişiere ataşat(e)
|
|
|
|
Oct 14 2008, 10:26 AM
Postare
|
|
|
AM PUS CATEVA FOTOGRAFII DIN MINUNATA EXCURSIE...
http://www.iturism.ro/vezifoto.php?album=F...ILE&id=4172 CAZAREA A FOST OK, stiu ca e un criteriu important in alegerea unei excursii asa ca sunt poze din fiecare oras. Camerele sunt curate...micul dejun a fost bufet suedez.. Excursia a fost de vis...castelul chenonceau mi a placut f mult... |
|
|
|
Apr 7 2009, 11:12 AM
Postare
|
|
|
nou ![]() Grup: Members Postări: 4 inscris: 7-April 09 Din: Ploiesti, Prahova Membrul Nr.: 3,850 |
AM PUS CATEVA FOTOGRAFII DIN MINUNATA EXCURSIE... http://www.iturism.ro/vezifoto.php?album=F...ILE&id=4172 CAZAREA A FOST OK, stiu ca e un criteriu important in alegerea unei excursii asa ca sunt poze din fiecare oras. Camerele sunt curate...micul dejun a fost bufet suedez.. Excursia a fost de vis...castelul chenonceau mi a placut f mult... Buna petale_de_trandafir, Cat te-a costat excursia? Nu doar ce ai platit la agentie, ci toata? Multumesc frumos! Gabi -------------------- Doamne, cat e de delicat uneori sa impaci libertatea si fericirea ta, cu libertatea si fericirea altuia. Acesta e un ideal imposibil. Unul din doi trebuie sa-si sacrifice libertatea si fericirea. Care din doi?
femeia. Asadar, daca m-as sacrifica eu, n-as mai fi barbat. - George Toparceanu
|
|
|
|
Apr 8 2009, 09:03 AM
Postare
|
|
|
Neata, 500 de euro am platit la agentie, in 2 rate si am mai cheltuit 500 vreo 250 pe obiective si restul am cumparat tot ce am vrut eu:) parfum, suveniruri.. excursia este foarte frumoasa Buna petale_de_trandafir, Cat te-a costat excursia? Nu doar ce ai platit la agentie, ci toata? Multumesc frumos! Gabi |
|
|
|
| Google Bot |
Postare
#
|
![]() Google Ads |
|
|
|
|