Bun venit ( Conectare | inregistrare )
![]() ![]() |
Jan 7 2009, 05:43 PM
Postare
|
|
|
nou ![]() Grup: Members Postări: 4 inscris: 7-January 09 Membrul Nr.: 3,170 |
in iunie vrem sa mergem cu europa travel la vila tasos in corfu. daca a mai fost cineva de curand acolo cu aceasta agentie va rugam sa ne dati ceva informatii despre vila, statiune si agentie. va multumim!
|
|
|
|
Jan 10 2009, 11:38 AM
Postare
|
|
|
Member ![]() ![]() Grup: Members Postări: 15 inscris: 9-June 08 Din: barlad,romania Membrul Nr.: 2,067 |
in iunie vrem sa mergem cu europa travel la vila tasos in corfu. daca a mai fost cineva de curand acolo cu aceasta agentie va rugam sa ne dati ceva informatii despre vila, statiune si agentie. va multumim! cel mai bine ar fi daca stii engleza sa faci rezervare direct in grecia si nu prin agentii din romania |
|
|
|
Jan 10 2009, 06:16 PM
Postare
|
|
|
nou ![]() Grup: Members Postări: 1 inscris: 10-January 09 Membrul Nr.: 3,198 |
in iunie vrem sa mergem cu europa travel la vila tasos in corfu. daca a mai fost cineva de curand acolo cu aceasta agentie va rugam sa ne dati ceva informatii despre vila, statiune si agentie. va multumim! Buna, noi am fost in august 2007 cu EuropaTravel tot in Acharavi-Hotel Marie. Vila Thasos este (sper nu ma insel) aproape de hotelul Marie si am inteles de la "colegii" de excursie ca e ok ca si conditii de cazare, are piscina, are in apropiere supermarket, o agentie de voiaj de unde se pot inchiria masini, se poate lua masa la hotelul Marie etc. Excursia cu autocarul a fost lunga (20-24 ore), obositoare, si cu serpentine mai spre final, dar asta e..drumul e lung. Este fain transferul cu ferryboat-ul. Pe insula cel mai indicat este sa inchiriati o masina (mai ales daca formati un grup) si sa mergeti in alte statiuni, cu plaje mai spectaculoase.Puteti face turul insulei, merge in orasul Corfu, vizita in voie palatul Achillion si alte obiective turistice. Este bine sa aveti harta insulei, gasiti de cumparat si la magazinele cu articole de plaja. In statiunea Acharavi sunt agentii de turism care inchiriaza masini sau ofera excursii optionale mai avantajoase ca pret decat cele oferite de ghidul Europa Travel, care poate deveni suparator de insistent in legatura cu aceste excursii optionale. Cel putin asa am avut noi "noroc" de a fi preluati in Acharavi de o tipa ghid, antitalent pentru acesta meserie si totala lipsa de interes, spre deosebire de ghidul (tot o tipa) care ne-a insotit pe drum, o persoana foarte placuta si care ne-a oferit o multime de informatii istorice, geografie - o incantare. Europatravel practica preturi mici, dar nici asteptarile nu trebuie sa fie prea mari. Dar cand sunteti in grup cu prieteni etc, anumite aspecte nu mai conteaza asa mult. Si daca se poate, merita sa va luati doua sejururi la rand, ca sa aveti timp mai mult pentru plaja si excursii. Inca un amanunt - La intoarcere, la Meteora se ajunge in general tarziu si doar se admira de la distanta. Se face insa oprire la un magazin de icoane al Manastirii de unde se pot cumpara icoane de toate felurile. Mult noroc de toate bune! |
|
|
|
Jan 10 2009, 06:36 PM
Postare
|
|
|
Buna, noi am fost in august 2007 cu EuropaTravel tot in Acharavi-Hotel Marie. Vila Thasos este (sper nu ma insel) aproape de hotelul Marie si am inteles de la "colegii" de excursie ca e ok ca si conditii de cazare, are piscina, are in apropiere supermarket, o agentie de voiaj de unde se pot inchiria masini, se poate lua masa la hotelul Marie etc. Excursia cu autocarul a fost lunga (20-24 ore), obositoare, si cu serpentine mai spre final, dar asta e..drumul e lung. Este fain transferul cu ferryboat-ul. Pe insula cel mai indicat este sa inchiriati o masina (mai ales daca formati un grup) si sa mergeti in alte statiuni, cu plaje mai spectaculoase.Puteti face turul insulei, merge in orasul Corfu, vizita in voie palatul Achillion si alte obiective turistice. Este bine sa aveti harta insulei, gasiti de cumparat si la magazinele cu articole de plaja. In statiunea Acharavi sunt agentii de turism care inchiriaza masini sau ofera excursii optionale mai avantajoase ca pret decat cele oferite de ghidul Europa Travel, care poate deveni suparator de insistent in legatura cu aceste excursii optionale. Cel putin asa am avut noi "noroc" de a fi preluati in Acharavi de o tipa ghid, antitalent pentru acesta meserie si totala lipsa de interes, spre deosebire de ghidul (tot o tipa) care ne-a insotit pe drum, o persoana foarte placuta si care ne-a oferit o multime de informatii istorice, geografie - o incantare. Europatravel practica preturi mici, dar nici asteptarile nu trebuie sa fie prea mari. Dar cand sunteti in grup cu prieteni etc, anumite aspecte nu mai conteaza asa mult. Si daca se poate, merita sa va luati doua sejururi la rand, ca sa aveti timp mai mult pentru plaja si excursii. Inca un amanunt - La intoarcere, la Meteora se ajunge in general tarziu si doar se admira de la distanta. Se face insa oprire la un magazin de icoane al Manastirii de unde se pot cumpara icoane de toate felurile. Mult noroc de toate bune! multumim mult! |
|
|
|
Jan 10 2009, 06:38 PM
Postare
|
|
|
|
|
|
|
Mar 22 2009, 11:15 PM
Postare
|
|
|
nou ![]() Grup: Members Postări: 2 inscris: 22-March 09 Membrul Nr.: 3,784 |
in iunie vrem sa mergem cu europa travel la vila tasos in corfu. daca a mai fost cineva de curand acolo cu aceasta agentie va rugam sa ne dati ceva informatii despre vila, statiune si agentie. va multumim! Buna, Am fost in septembrie 2008 cu europa travel, in acharavi, dar la vila merianos si am mancat la vila Marie. Per total a fost foarte dragut, de mers in excursiile optionale in Paxos-Antipaxos (eu m-am bronzat suuper pe vas:)), in aqualand iarasi dragut (ne-au facut poze fara sa stim si le-am gasit la iesire scoase deja..super tari..isi meritau banii). Shopping in schimb deloc..suveniruri suficiente..duminica nu e nimic deschis..de facut cumparaturi in supermarketul salvanos care este aproape si sunt preturi bune..iar vanzatorul foarte amabil si seamana cu un actor iti mai pune si el cate ceva in punga..mie mi-a pus guma de mestecat cadou:) cadou. Neaparat daca inchiriati masina/scouter/biciclete sa semnati asigurarile acelea pt ca au patit-o niste prieteni cu scouterul..au facut accident si i-au mai dat si proprietarului 50euro daune.. Am facut si scoubadiving..instructorii sunt suuper draguti..dar in afara de pestisori anosti si ierburi urate nu prea ai ce vedea..nu cum spunea ghidul.."stelute minunate".. Preturi OK, ulei de masline daca vreti sa luati luti din supermarketul salvanos..pt ca este mai bun si mai ieftin decat unde o sa va opreasca in bulgaria autocarul. Enjoy! |
|
|
|
Apr 15 2009, 12:08 AM
Postare
|
|
|
Member ![]() ![]() Grup: Members Postări: 11 inscris: 16-July 08 Din: Baia Mare Membrul Nr.: 2,301 |
Buna..ma bucur ca in sfarsit am gasit pe cineva care a fost cazat la Merianos...as dori detalii despre cazare..pe care mi-ar face placere sa le primesc pe Id -ul meu de messenger daca se poate : gabriela_noje.V-as fi recunoscatoare.Mersi anticipat
Reason for edit: Va rog fara Quote la mesaj anterior!
|
|
|
|
May 22 2009, 12:07 AM
Postare
|
|
|
nou ![]() Grup: Members Postări: 8 inscris: 13-May 09 Membrul Nr.: 4,009 |
Buna..ma bucur ca in sfarsit am gasit pe cineva care a fost cazat la Merianos...as dori detalii despre cazare..pe care mi-ar face placere sa le primesc pe Id -ul meu de messenger daca se poate : gabriela_noje.V-as fi recunoscatoare.Mersi anticipat Buna , atat la merianos cat si la vila Tasos e ok , cazarea e ok , iar statiunea e frumoasa insa fara optionale nu prea aveti cum sa va umpleti timpul . Noi am fost in optionale cu ghidul de acolo Bogdan , care ne-a dat tot timpul informatii pretioase despre insula si nu am avut nici un fel de probleme de organizare , tot ce sa promis s-a indeplinit , agentiile locale intradevar practica preturi mai mici , dar programele difera si asa cum au patit ,,colegii nostri de vila " autocarul n-a mai venit sai i-a in excursia croaziera pierzand excursia si ziua de vacanta ... Noi am haotarat sa nu ne riscam k toate k ghidul nea avertizat in privinta problemelor pe care le putem avea , si bine am facut, fiinca pentru 2-3 euro nu se merita sati strici vacanta si asa mult prea scurta !!!! Bafta si sejur placut . multumim mult! Noi am fost in 2008 si lucrurile s-au cam schimbat acolo , in bine ! Eu unu recomand Europa Travel si bravo lor fiinca reusesc sa practice preturi asa mici ! Mod edit: Va rog fara posturi consecutive, folositi functia EDIT |
|
|
|
May 26 2009, 10:42 AM
Postare
|
|
|
Member ![]() ![]() Grup: Members Postări: 19 inscris: 26-May 09 Membrul Nr.: 4,088 |
mai exista si alte insule, eu recomand skiathos, am fost acolo, este senzational, costa 1500 de euro de cuplu pe 7 nopti, bani in care intra si excursiile pe cont propriu , si mancare si bautura din belsug si avion si cazare, astea doua prin agentie. gasiti aici foto, video si text despre skiathos
http://cambesteanu.blogspot.com/2009/05/de...i-skiathos.html |
|
|
|
Jun 2 2009, 02:43 PM
Postare
|
|
|
nou ![]() Grup: Members Postări: 2 inscris: 2-June 09 Membrul Nr.: 4,125 |
cand te intorci din corfu te rog sa ne dai si noua niste detalii in legatura cu cazarea cu statiunea si cum a fost ptr. k vreau si eu sa merg in iulie in corfu cu europa travel. ms
|
|
|
|
Jun 2 2009, 10:56 PM
Postare
|
|
|
nou ![]() Grup: Members Postări: 8 inscris: 27-May 09 Membrul Nr.: 4,096 |
Buna , atat la merianos cat si la vila Tasos e ok , cazarea e ok , iar statiunea e frumoasa insa fara optionale nu prea aveti cum sa va umpleti timpul . Noi am fost in optionale cu ghidul de acolo Bogdan , care ne-a dat tot timpul informatii pretioase despre insula si nu am avut nici un fel de probleme de organizare , tot ce sa promis s-a indeplinit , agentiile locale intradevar practica preturi mai mici , dar programele difera si asa cum au patit ,,colegii nostri de vila " autocarul n-a mai venit sai i-a in excursia croaziera pierzand excursia si ziua de vacanta ... Noi am haotarat sa nu ne riscam k toate k ghidul nea avertizat in privinta problemelor pe care le putem avea , si bine am facut, fiinca pentru 2-3 euro nu se merita sati strici vacanta si asa mult prea scurta !!!! Bafta si sejur placut . Noi am fost in 2008 si lucrurile s-au cam schimbat acolo , in bine ! Eu unu recomand Europa Travel si bravo lor fiinca reusesc sa practice preturi asa mici ! Mod edit: Va rog fara posturi consecutive, folositi functia EDIT de hotel Marie sti ceva? eu plec pe 9 iulie cu europa travel. cam cat costa sa inchiriezi o masina si cam pe unde se mananca bine? merci |
|
|
|
Jun 17 2009, 02:08 PM
Postare
|
|
|
Member ![]() ![]() Grup: Members Postări: 15 inscris: 16-June 09 Membrul Nr.: 4,193 |
drage andreea noi am fost anul trecut la hotel marie in acharavi;hotelul este curat iar mancarea(cred ca ai demipensiune si anul acesta )este foarte buna:la pramz mancam la tavernele de pe plaja:nu recomand masina !!!neaparat cumpara excursiile optionale:europa travel are ghid pe toata perioada sejurului si asa afli o multime de lucruri pe care cu masina nu le descoperi:insula este foarte intortochiata si drumurile foarte inguste:nu te vei descurca cu masina sa vizitezi tot ce trebuie:la optionale nu rata marele tur al insulei si barbeque pa insula pustie:este ceva unic:odata in viata
daca vrei mai multe detalii iti stau la dispozitie
Reason for edit: Va rog fara quote la mesajul anterior!
|
|
|
|
Aug 17 2009, 02:50 PM
Postare
|
|
|
nou ![]() Grup: Members Postări: 2 inscris: 17-August 09 Membrul Nr.: 5,485 |
la tasos am stat si eu o saptamana.....vila fata de celalalte (fanni , panos , merianos si hotel marie) este destul de mizera.....sunt 2 femei care fac curatenie in toata vila si e destul de greu sa faci in 3 ore curat in 15-20 de camere, in schimb asternuturile sunt curate, apretate. piscina din tasos este extraordinara si curata si frumoasa si este facuta in asa fel incat chiar si atunci cand nu e nimeni in piscina se aude cum curge apa ...zici ca e cascada , iar daca ai camera langa piscina e super....
|
|
|
|
Aug 27 2009, 08:22 AM
Postare
|
|
|
Member ![]() ![]() Grup: Members Postări: 26 inscris: 13-January 09 Membrul Nr.: 3,244 |
...ordinea e urmatoarea: Fani, Merianos, Tasos, cu mentiunea ca, avand in vedere ca Tasos a fost renovata pe exterior anul acesta, anul viitor, dupa spusele lui Taso-proprietarul vilei, urmeaza interiorul anul viitor, atunci vila Tasos parerea mea e ca se poate bate de la egal cu orice vila din Corfu...eu am fost la inceputul lui august la Tasos, intradevar camera cam lasa de dorit, dar la banii astia nu prea poti emite mari pretentii si oricum in camera am stat numai noaptea la somn si nu prea a contat...faza cu piscina care imita cascada la zgomot, e sistemul de recirculare/curatare a apei ca altfel nu se poate mentine apa curata si ar mirosi la fel ca la o balta
|
|
|
|
| Google Bot |
Postare
#
|
![]() Google Ads |
|
|
|