IPB
Acasa | Agentii de turism | Hoteluri si pensiuni | Oferte externe | Oferte interne | Rezervari hoteluri
Bilete de avion | Bilete de avion Blue Air | Bilete de avion SkyEurope
Noutăţi prin e-mail | Forum | Poze din vacanta | Publicitate

Bun venit ( Conectare | inregistrare )

8 Pagini V   1 2 3 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Olympic Beach, vila
carmenita73
post Jan 20 2007, 06:38 PM
Postare #1

Member
**

Grup: Members
Postări: 10
inscris: 20-January 07
Din: Ploiesti
Membrul Nr.: 498

Buna tuturor, eu am fost anul trecut in Olympic Beach si mi-a placut. Anul acesta o sa ma duc tot acolo dar am o intrebare pentru cei care stiu mai bine vilele din statiune. Ar trebui sa aleg intre vila Athina (Athena) si Apollon. Ati stat in vreuna, cum erau conditiile de cazare. Mersi pentru sugestii si informatii.
Go to the top of the page

+Quote Post
orange
post Feb 6 2007, 10:09 PM
Postare #2

nou
*

Postări: 4
inscris: 6-February 07
Membrul Nr.: 543

(carmenita73 @ Jan 20 2007, 06:38 PM) *
Buna tuturor, eu am fost anul trecut in Olympic Beach si mi-a placut. Anul acesta o sa ma duc tot acolo dar am o intrebare pentru cei care stiu mai bine vilele din statiune. Ar trebui sa aleg intre vila Athina (Athena) si Apollon. Ati stat in vreuna, cum erau conditiile de cazare. Mersi pentru sugestii si informatii.

poti sa imi dai mai multe detalii, te rog? as vrea sa merg si eu anul asta in concediu in Olympic Beach

+Quote Post
carmenita73
post Feb 8 2007, 10:18 PM
Postare #3

Member
**

Postări: 10
inscris: 20-January 07
Din: Ploiesti
Membrul Nr.: 498

Am fost in luna iunie 2006 de pe 9, vremea a fost buna. Am fost cu christiantour si eu consider ca au fost seriosi, inclusiv, contra cost mi-au asigurat si transportul Ploiesti-Bucuresti. Am fost cazata la vila Narcisa in Olympic Beach. Mie mi-a placut statiunea, este linistita, este pozitionata la poalele muntelui Olimp. Am avut numai cazarea, mancarea mi-am asigurat-o singura. Am fost si in paralia katerini care este o staiunea mai aglomerata la 3 km de Olympic Beach. Anul acesta tot in Olympic Beach o sa merg. Agentia are oferte destul de bune. Daca vrei mai multe detalii, intreaba ce anume te intereseaza. Am si mail cu acelasi id pe yahoo. Toate cele bune.

+Quote Post
AdrianaLe
post Mar 7 2007, 12:24 PM
Postare #4

nou
*

Postări: 3
inscris: 7-March 07
Membrul Nr.: 631

Buna ziua tuturor

Anul trecut am fost in vacanta la Olympic Beach si ne-a placut foarte mult. Am fost cazati la vila DIMI (aproape de plaja, curat). Am fost si la Paralia pentru o zi dar nu ne-a placut deloc. Plaja prea ingusta, aglomeratie ... Anul acesta vrem sa mergem tot la Olympic.

+Quote Post
ada
post Mar 17 2007, 01:42 AM
Postare #5

nou
*

Postări: 2
inscris: 14-March 07
Membrul Nr.: 660

(carmenita73 @ Jan 20 2007, 06:38 PM) *

Pls daca poti mai multe amanunte depre vacanta de anul trecut cazarea ma intereseaza in primul rand si cum e zona acolo, ai ce faci ?? te rog , multumesc,
ada

--------------------
Dupa tot ce am citi aici mia cam pierit cheful de mers in Grecia!!! , vroiam Halkidiki Kasandra dar in nici un caz nu mai merg acolo , probabil ca va fi olympic beach pare mai sigur!! daca poate cineva sa-mi recomande o agentie sigura si vila sau hotel sau macar sa-mi dea o idee despre ce gasesc acolo , va rog, MULTUMIRI

+Quote Post
dady
post Apr 17 2007, 05:10 PM
Postare #6

nou
*

inscris: 17-April 07
Membrul Nr.: 788

Buna.
si eu vreau sa merg dupa 15 iunie in Olympic Beach si as vrea sa aflu cat mai multe despre cazari si despre cum este acolo. Am inteles ca e mai bine decat in Paralia Katerini.
Multumesc.
Astept si de la altii.

+Quote Post
Cristina L
post Jun 8 2007, 11:20 AM
Postare #7

Member
**

Postări: 17
inscris: 5-June 07
Din: bucuresti
Membrul Nr.: 985

smile.gif Se pare ca ne-am cam adunat cativa care vrem sa mergem in Olympic Beach dar nu ne ajuta nimeni cu informatii..ma refer la cei care au mai fost acolo. Asteptam informatii,pareri,impresii,sugestii ..nu ne lasati asa cu ochii in soare cool.gif

+Quote Post
AdrianaLe
post Jun 8 2007, 11:54 AM
Postare #8

nou
*

inscris: 7-March 07
Membrul Nr.: 631

La Olympic Beach e foarte frumos. Statiunea e micuta dar cocheta si linistita. Noi am stat la vila Dimi, o vila curata, aerisita, deosebit de placuta. Singura problema au fost vecinii de vila, tot romani, care se comporta ca in padure. Fac galagie, trantesc usi, striga pe holul vilei noaptea. Asta este. Plaja e larga, cu nisip fin (si in apa e tot nisip nu pietre), e foarte curata si distanta pana la balize e mare. Apa e mult mai sarata decat la Marea Neagra. Sunt toalete pe plaja si dusuri. Mancarea e foarte buna si nu este scumpa. Cu 20 de euro pot manca trei persoane pe saturate. Unii proprietari de taverne sunt deosebit de amabili. Meniurile sunt si in limba romana si aproape la fiecare taverna un ospatar stie si ceva romana. Dar cu limba engleza te intelegi oriunde. Sunt multe magazinute cu vanzatori amabili. 1 bax de apa minerala plata era 1,50 euro, o umbrela de plaja - 4 euro, o rogojina - 1 euro, o saltea de apa - 4,50 euro, o inghetata, Mars de exemplu, -1,50 euro, o pizza (mare) cam 5 euro, ghiros pita - 1,50 euro. Cam asta ar fi de spus, in rest concediu placut tuturor!

+Quote Post
livius
post Jun 9 2007, 11:42 AM
Postare #9

nou
*

Postări: 5
inscris: 8-June 07
Membrul Nr.: 1,003

(Cristina L @ Jun 8 2007, 11:20 AM) *
smile.gif Se pare ca ne-am cam adunat cativa care vrem sa mergem in Olympic Beach dar nu ne ajuta nimeni cu informatii..ma refer la cei care au mai fost acolo. Asteptam informatii,pareri,impresii,sugestii ..nu ne lasati asa cu ochii in soare cool.gif

Buna
M-am intors marti (5 iunie) din Olympic Beach. Am fost cu familia (sotia si fetita de 5 ani). Noi am fost cu autocarul (clasificat la 4*) prin Christian Tour. Am stat de pe 21 mai pina pe 4 iunie (2 sejururi). Am stat 1 saptamina la vila Girnis si 1 saptamina la vila Athina. La ambele, cazarea a costat in aceasta perioada 49 E de pers/sejur. Copii pina in 6 ani nu platesc. Conditiile au fost f.f.bune:camere curate, ingrijite, dotate cu chicineta cu toata vesela necesara la dispozitie. Vila Girnis o consider la 2* in standard romanesc, iar vila Athina (pe care v-o recomand cu toata caldura) este cam de 3*+. Baia la vila Athina este mai decit la Girnis. De la alti turisti am inteles ca si vila Elena si vila Eva(lipita de Athina) sunt conditii foarte bune. Preturile in magazin sunt exact ca la noi: 1 bax de apa plata-1,5 E; rosii-0,80-1,15 E/kg; Sticluta de ulei de masline de 200 ml - 1,80 E; sucuri neacidulate (la cutie de 1l) - 0,70 - 1,40 E; bere - 0,50 -1 E; iaurt (cutie mica) - 1,10 - 1,40 E; piinea ceva mai scumpa - 1,20 - 1,80 E; etc. Pentru a ne simti f.bine in concediu noi ne-am alocat un buget de 100 E/zi. Dar o familie care nu are posibilitati mai mari poate rezista si cu 30 E/zi. In fiecare seara mincam la o taverna. Din prima zi ne-am imprietenit cu patronul de la Taverna Kimata, pe care v-o recomand cu toata increderea. Are bucatari romani care fac niste mincaruri traditionale grecesti de ti se topesc in gura. Si la tavernele vecine cred ca se maninca bine, dar noi ne-am ales Kimata. Preturile la taverna sunt aproximativ urmatoarele: giros de pui - 5 E, suvflaki de pui - 5-6 E, kalamari - 5 E (sunt o nebunie), caracatita marinata - 7-8E (f.f.buna); peste spada - 7E (de vis); cod - 7E, hamsii-4E, giros / souvflaki de porc - 5-6E; si multe alte bunatati. Portiile sunt foarte mari si va garantez ca doua persoane mai subtirele se pot satura cu o portie, iar cele mai mari de abia pot minca o portie. Berea 2-2,5 E; Metaxa - 3E/100ml; carafa vin 0,5l(diverse sortimente) - 3E; cafea greceasca mica - 1,5-1,8E; apa plata/minerala/suc fructe 250ml - 1,5 E. La fiecare portie se pun cartofi prajiti, salata rosii, sos tzatziki. Puteti solicita ca la peste sa va faca mamaliguta si mujdei de usturoi. Patronul o va face cu cea mai mare amabilitate. Nota de plata va contine servirea - bacsisul) asa ca numai daca vreti dvs. puteti sa lasati ceva in plus. Patronul oricum va va da restul la ultimul cent si va va multumi.
Nu ratati sub nicio forma excursiile la Skiathos si Meteore. Salonicul l-am facut pe cont propriu cu trenul din Katerini (trenuri din 2 in 2 ore): un bilet dus-intors pentru 2 persoane si un copil Katerini-Salonic si retur = 12,5E. Pina la Katerini se merge cu autobuzul. Un taxi din Katerini in Olympic Beach =6E. Si Katerini este un orasel f.frumos. Atena se merita din plin vizitata. Este obositoare excursia luta prin agentiile locale, dar se merita. Cu trenul puteti merge din Katerini si puteti vizita statiunile de la sud:Leptokaria, Nei Pori etc. Cine are posibilitatea (adica timp) poate merge cu trenul la Atena (IC face cca 5 ore) se cazeaza o seara la un hotel si viziteaza capitala pe indelete. Singurul lucru pe care va implor sa nu-l faceti pentru ca veti lua o mare teapa este seara greceasca. Mai bine din banii aceia mergeti la o taverna si patronul va va face sa va simtiti cu adevarat important. Vacanta placuta tuturor care vor ajunge pe melegurile Greciei.

+Quote Post
Cristina L
post Jun 12 2007, 04:45 PM
Postare #10

Member
**

smile.gif Ms frumos Livius pt informatii saptamana viitoare ma duc sa paltesc si eu avansul.In prima faza am vrut sa stam la vila Girnis dar nu mai au locuri in perioada aia si o sa stam la vila Vaso unde cei de la Christian Tour ne-au spus k sunt aceleasi conditii.Mai am o intrebare cum ti s-au parut cei de la Christian Tour? pt k am auzit pareri diferite si dak tot ai fost de curand cu ei...

+Quote Post
livius
post Jun 12 2007, 10:09 PM
Postare #11

nou
*

Despre Christian Tour ce pot spune.Nu am avut probleme. Noi am venit printr-o firma f.serioasa din Iasi care colaboreaza cu ei si patroana le-a atras atentia in mod deosebit sa respecte clauzele contractuale ca sa nu iasa discutii. Si intr-adevar cei de la Christian Tour s-au comportat f.bine, asa cum cred ca ar trebui sa se comporte fata de client orice agentie serioasa. Au venit si ne-au luat cu o masina de la cursa Massaro pe linia Iasi - Bucuresti (asa s-au angajat fata de agentia din Iasi si nu pot decat sa apreciez ca si-au respectat acest angajament - care noi l-am cerut inscris pe contract) si ne-au dus la locul de imbarcare in autocare.Nu vreau sa le iau apararea pentru incidente din trecut pe care le-am citit si eu pe forum, dar la deplasarea noastra nu am ce sa le reprosez. Au avut autocare de ultima generatie (consider ca mai bine de atat nu se poate deocamdata), un ghid ,,super doxat'' care, pe linga engleza, stia f.bine si bulgara si greaca si, de asemenea, este o enciclopedie spunandu-ne multe lucruri interesante despre locurile prin care am trecut. Nu in ultimul rind, in autocarul in care am fost repartizati am avut parte de doi soferi excelenti care ne-au facut calatoria placuta si foarte linistita. Sper sa ai parte macar de aceleasi conditii de deplasare si cazare pe care le-am avut si noi. Apropo... pt cei interesati am postat si in sectiunea albume foto 3 albume cu autor livius, si voi mai posta citeva.

+Quote Post
daniel71sto
post Jun 20 2007, 10:53 AM
Postare #12

nou
*

inscris: 20-June 07
Membrul Nr.: 1,058

Va salut pe toti cei care ori nu aveti bani destui pentru a merge la Mamaia ori aveti nevoie de ceva confort si Vama Veche nu-l poate oferi,- asa ca mergeti in Grecia.
Noi mergem de 4 ani in Grecia si nu stiu daca se merita sa schimbam destinatia (vorbesc de raportul pret/calitate).
Anul acesta vom merge la Olimpic Beach- Vila Vaso si am fi interesati de ceva informatii despre aceasta locatie.
Va multumim si vacanta placuta tuturor.
Daniel.

+Quote Post
Cristina L
post Jun 21 2007, 10:33 AM
Postare #13

Member
**

(daniel71sto @ Jun 20 2007, 11:53 AM) *
Va salut pe toti cei care ori nu aveti bani destui pentru a merge la Mamaia ori aveti nevoie de ceva confort si Vama Veche nu-l poate oferi,- asa ca mergeti in Grecia.
Noi mergem de 4 ani in Grecia si nu stiu daca se merita sa schimbam destinatia (vorbesc de raportul pret/calitate).
Anul acesta vom merge la Olimpic Beach- Vila Vaso si am fi interesati de ceva informatii despre aceasta locatie.
Va multumim si vacanta placuta tuturor.
Daniel.

Am si eu o intrebare: pe ce data plecati? Noi plecam la sf lui august si vom fi cazati tot la Vaso.Informatii nu o sa-ti dea nimeni despre vila asta pt k abia de anul asta e "functionala"..poate doar cineva care pleaca inaintea noastra...cei de la agentie mi-au spus sa nu-mi fac griji pt k este o vila noua=>mobilier nou,vesela noua...acum ramane de vazut.
Daca pleci inaintea naostra sper k vei posta cand te vei intoarce sa imi spui cum ti s-a parut acolo.

+Quote Post
danushka
post Jun 21 2007, 09:13 PM
Postare #14

nou
*

inscris: 21-June 07
Membrul Nr.: 1,073

(Cristina L @ Jun 21 2007, 11:33 AM) *
Am si eu o intrebare: pe ce data plecati? Noi plecam la sf lui august si vom fi cazati tot la Vaso.Informatii nu o sa-ti dea nimeni despre vila asta pt k abia de anul asta e "functionala"..poate doar cineva care pleaca inaintea noastra...cei de la agentie mi-au spus sa nu-mi fac griji pt k este o vila noua=>mobilier nou,vesela noua...acum ramane de vazut.
Daca pleci inaintea naostra sper k vei posta cand te vei intoarce sa imi spui cum ti s-a parut acolo.

Voi pleka cu prietenele la pe 6 iulie in Olympic Beach la vila Eva care si aceasta este cika functionala tot de anul asta si este vecina si cu Vaso si cu Athina....din info de pe forum cred ca sunt bine toate....eu nu am gasit nimik despre eva nici poze nici link nici site oficial, decat din paralia care acolo Eva reprezinta un confort mai ridikat....de la agentie m-au luat la intrebari cum ca ce imi fak atatea griji.,.....au ma gasit aici pe forum info si cred ca sunt reale si nu postate de cine stie cine.....speram sa fie bine......makar apa sa curga la dush....in rest distraktie.... rolleyes.gif promit sa postez mesaj cand ne intoarcem, Vaso este langa noi din info pe care le am si nu imi este greu da arunc o privire pe acolo si nici sa adresez intrebari.....seee yaaaaa......

+Quote Post
livius
post Jun 22 2007, 09:37 AM
Postare #15

nou
*

(danushka @ Jun 21 2007, 10:13 PM) *
Voi pleka cu prietenele la pe 6 iulie in Olympic Beach la vila Eva care si aceasta este cika functionala tot de anul asta si este vecina si cu Vaso si cu Athina....din info de pe forum cred ca sunt bine toate....eu nu am gasit nimik despre eva nici poze nici link nici site oficial, decat din paralia care acolo Eva reprezinta un confort mai ridikat....de la agentie m-au luat la intrebari cum ca ce imi fak atatea griji.,.....au ma gasit aici pe forum info si cred ca sunt reale si nu postate de cine stie cine.....speram sa fie bine......makar apa sa curga la dush....in rest distraktie.... rolleyes.gif promit sa postez mesaj cand ne intoarcem, Vaso este langa noi din info pe care le am si nu imi este greu da arunc o privire pe acolo si nici sa adresez intrebari.....seee yaaaaa......

Nu pot sa spun decit ca ati facut o alegere superba cu vila Eva. Este lipita vila Athina. Sunt conditii excelente. Ca sa va faceti o idee uitati-va in sectiunea Poze de vacanta - Grecia si acolo uitativa la albumul cu titlul Olympic Beach postat de mine. Am pus in acel album citeva imagini ale camerei in care am stat la vila Athina, o vila care are camere cochete ce ofera conditii excelente (inclusiv apa calda non-stop). Camerele de la Eva sunt la fel de frumoase, ba chiar am inteles de la vecinii care au stat aici ca sunt mai mari decit in vila Athina.

+Quote Post
Cristina L
post Jun 22 2007, 09:00 PM
Postare #16

Member
**

Livius m-am uitat la pozele tale...lucrezi pt o agentie de turism??? Dak nu poate le trimit si lor niste poze k sa aibe ce arata la clienti: cum arata camerele si vilele unde vor fi cazati pt k ei sunt cam saraci in poze. Super poze!

+Quote Post
livius
post Jun 23 2007, 09:56 AM
Postare #17

nou
*

(Cristina L @ Jun 22 2007, 10:00 PM) *
Livius m-am uitat la pozele tale...lucrezi pt o agentie de turism??? Dak nu poate le trimit si lor niste poze k sa aibe ce arata la clienti: cum arata camerele si vilele unde vor fi cazati pt k ei sunt cam saraci in poze. Super poze!

Nu lucrez pentru nicio agentie de turism biggrin.gif . Si in general nu adresez laude in mod gratuit sau de complezenta. Intr-adevar la agentia la care m-am adresat inainte de a pleca nu au putut sa-mi arate decit o poza cu exteriorul vilei si una din interior si nu am putut sa-mi formez o imagine completa asupra locului de cazare. In schimb patroana agentiei mi-a garantat ca vom fi multumiti de conditiile de cazare si asa a fost, ceea ce dovedeste ca este o agentie serioasa. Exact din motivul lipsei de informatii de pe la agentii am postat cit mai multe poze pt ca oricine doreste sa plece in vacanta in acele locuri sa aiba o imagine cit mai completa.

+Quote Post
danushka
post Jun 23 2007, 03:50 PM
Postare #18

nou
*

inscris: 21-June 07
Membrul Nr.: 1,073

[font="Arial Black"][/font][size="4"][/size][color="#8B0000"][/color]
(livius @ Jun 22 2007, 10:37 AM) *
Nu pot sa spun decit ca ati facut o alegere superba cu vila Eva. Este lipita vila Athina. Sunt conditii excelente. Ca sa va faceti o idee uitati-va in sectiunea Poze de vacanta - Grecia si acolo uitativa la albumul cu titlul Olympic Beach postat de mine. Am pus in acel album citeva imagini ale camerei in care am stat la vila Athina, o vila care are camere cochete ce ofera conditii excelente (inclusiv apa calda non-stop). Camerele de la Eva sunt la fel de frumoase, ba chiar am inteles de la vecinii care au stat aici ca sunt mai mari decit in vila Athina.

Va multumim din suflet pt raspuns si pt poze...am comparat imaginile d-voastra cu imaginea care mi-a printat-o cei de la agentie si am identificat vila eva.....ma bucur ca vom locui in conditii decente si sa speram ca venim cu vesti si mai bune....deasemenea avem speranta ca nu vom avea ce critica vis-a-vis de serviciile si colaborarile agentiei.....va multumim........

+Quote Post
dorra
post Jun 26 2007, 12:46 PM
Postare #19

nou
*

Postări: 1
inscris: 26-June 07
Membrul Nr.: 1,099

(Cristina L @ Jun 21 2007, 11:33 AM) *

uite ca totusi raspunde cineva in legatura cu Vila Vaso din Olympic Beach :P .noi tocmai ne-am intors duminica de acolo si pot spune ca a fost super.Nu va faceti probleme cu cazarea-vila este noua(noi am fost a treia serie de turisti care au locuit acolo) si arata bine.Fiind noua,totul este impecabil,cu gresie,faianta,mobilier nou,frigider,plita si tot ce ai nevoie pt gatit(de la cratita si polonic,pana la ibric pt cafea si cescute),cu termopane si aer conditionat(contra cost).vila Vaso este situata chiar la intrarea in statiune,fiind chiar prima constructie de pe cea de a treia staduta paralela cu plaja.
Asadar nu va mai faceti probleme inutil-garantat va veti simti minunat la aceasta vila.

+Quote Post
iulis
post Jun 28 2007, 03:34 PM
Postare #20

nou
*

inscris: 28-June 07
Membrul Nr.: 1,114

O intrebare pt cei care au mai fost in Olympic Beach.Am primit o oferta la o vila numita Savvas. Am cautat pe net dar nu am gasit . Ma gandeam ca poate , intamplator , aveti vreo informatie .E cam la 80 m de plaja .

+Quote Post
Google Bot

Google Ads

Quote Post

8 Pagini V   1 2 3 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 Utilizatori citesc acest topic (1 Vizitatori şi 0 Utilizatori Anonimi)
0 Membri:

RSS Versiunea Lo-Fi Timpul este acum: 9th February 2010 - 04:07 AM
Gazduire web - Easy Media