Ajutor - Caută - Membri - Calendar
Halkidiki vs Riviera Olimpului
Forum Turism > Excursii , hoteluri , pachete turistice > Grecia
pifa
Astept pareri pro si contra vis a vis de cele doua zone turistice din Grecia pt a sti ce sa alegem functie de gusturi, optiuni, posibilitati financiare , etc .Multumesc!
Eddy
(pifa @ Feb 26 2008, 08:59 PM) *
Astept pareri pro si contra vis a vis de cele doua zone turistice din Grecia pt a sti ce sa alegem functie de gusturi, optiuni, posibilitati financiare , etc .Multumesc!

Imi pare rau dar nu cred ca este o tema buna. Nu poti compara mere cu pere., desi ambele sunt fructe. Fiecare din zone are particularitatile ei, avantaje si dezavantaje.
Nu le poti compara.
pifa
Ok asta e clar! Ma gandeam doar pareri...pro si contra..nu e o tema interesanta? Multumesc pt intelegere ! smile.gif
gabie
depinde de ce tinte ai.zona halkidiki e superba si punct de plecare pentru a vizita zona de nord a greciei.
din riviera se ajunge mult mai usor in zona centrala.Mai exact...de pe riviera se ajunge usor la salonic, aproximativ 70 km, muntele olimp cam 20 km, meteora...aproximativ, cred 150km.Daca exista dispozitie de condus se poate ajunge si pana la atena sunt cam 400 de km.De pe riviera se fac cam patru ore si un pic pana la atena, cu o masina bunicica, e autobanda...
si depinde si de ce pretentii de cazare ai si evident de buget...
sensir
(pifa @ Feb 26 2008, 08:59 PM) *

si in una si in alta poti sta linistit la soare.
depinde cat de lunga este vacanta.
daca si vrei sa vezi ceva nu te exilezi in halkidiki ci stai in katerini.
de acolo se poate vedea o buna parte din grecia, sau ma rog, obiectivele sale; dar daca pleci sa vezi pierzi plaja si odihna.
lamureste-te intai daca concediul este de odihna sau de turism.
dupa cum intrebi pleci prima data. inseamna ca vrei sa vezi. asta inseamna sa ai timp si resurse si sa cam renunti la plaja.
eu am fost in grecia de vreo 10 ori si o cam stiu dar as merge oricand sa stau la soare indiferent unde.
daca ar fi sa mai fac turism, adica sa mai vad ceva obiective as pleca minim 2 saptamani de acasa ca sa-mi priasca.
si mai ales nu as sta intrun singur loc asa cum ai vrea tu.
spre exemplu am urcat de doua ori olimpul. nu este o ezcursie de o zi decat pentru profesionisti. Eu recomand trei zile alocate la o astfel de excursie, pentru amatori.
toate cele bune
contacteaza-ma direct daca vrei mai multe detalii
sensir@upcnet.ro
roxy
e greu de comparat pentru ca sunt 2 dintre cele mai cautate zone ale greciei pentru vacanta de vara..in ceea ce privesc preturile nu stiu sa fac o diferenta acum...dar merita cu siguranta...nu ezita in ceea ce privesc excursiile optionale,si daca esti adeptul distractiei asigura-te ca ajungi in insula skiathos cu elisabet cruises.
.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.