Forum Turism: eu am fost in Austria cu Big Travel - Forum Turism

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

eu am fost in Austria cu Big Travel

#1 User is offline   ioana popescu 

• nou
  • Pip
  • Group: Members

Posted 29 October 2006 - 03:31 PM

De la inceput vreau sa va spun ca am intrat din intamplare pe acest forum pur si simplu cautam pe Google un forum si l-am gasit pe acesta si ca nu am nicio legatura cu vreo agentie de turism.Noi suntem un grup de 8 persoane care abia s-au intors din Austria.Am luat biletele de la cea mai controversata firma de turism care apare pe acest site.Sincer nu inteleg de ce sunt asa de multe reclamatii la adresa ei si mi s-a parut normal ca sa aiba si ei pe cineva care sa ii laude, deoarece nu toti au fost asa de inversunati:sunt oare persoane rau intentionate(deoarece am vazut ca daca era buna locatia, nu era bun ghidul, daca erau bune locatia si ghidul, nu erau bune autocarele) sau chiar asa s-a intamplat(eu va spun ca nu am avut probleme de niciun fel, este adevarat ca noi ma fost cu masinile noastre).
Au niste vile minunate, cu niste peisaje super.Noi am ramas profund impresionati si ne inchipuiam cum or sa fie la iarna, daca acum toamna,peisajele sunt superbe.
Noi ne-am facut traseul si cazarile impreuna cu cei de la agentie, i-am cam foit noi, dar ne-au inteles si au fost rabdatori cu noi.Este pacat sa mergi in Austria si sa nu stai macar o zi in Budapesta,cel putin noaptea este minunata.Sa nu mai vorbim de Bratislava si Viena, unde am mai stat inca doua nopti.
Despre cei de la agentie, ce sa spun ce mi-au promis, aia mi-au dat.Preturile le stiam de cand am semnat contractele, asa ca nu am avut obiectii, ca daca nu ne conveneau, nu le semnam contractul.
Toamna in Austria este minunata atat drumul pana acolo, cat si cazarea.
Eu o sa merg la iarna sa imi fac Revelionul in Austria la Zell Am See cu Big Travel, deoarece stiu unde merg, desi sincer va spun ca as vrea sa merg si la Salzkammergut, un alt loc superb.
Sa nu credeti ca prin acest mesaj vreau sa apar interesele acestei agentii pe usa careia am intrat acum 2 saptamani, dar care m-a facut sa mai intru si de acum in colo si sa o recomand si la altii; sau sa ii fac pe unii care au postat pe forum atatea mesaje negative mincinosi, dar am vazut ca sunt si alte agentii de turism mult mai mari decat Big Travel care au primit reclamatii.
Va doresc tuturor sa aveti parte de calatorii placute cu oricare agentie veti pleca.
0

#2 User is offline   Anatolii 

• nou
  • Pip

Posted 01 November 2011 - 03:26 PM

Si eu am fost intr-o excursie cu big travel dar cu trasportul asigurat de ei si totul a fost mai mult decat ma asteptam !
Iti spun eu de ce sunt asa multe reclamatii la adresa acestei firme :
* este o concurenta mare pentru alte firme si ele incearca pe toate caile sa distruga acest nume ( culmea ... nu au reusit nici pana in ziua de azi )
* big travel nu are nevoie de asemenea reclama , ei au serviciile de partea lor .
* reclama lor se duce prin recomandare , si atat timp cat isi fac treaba bine... lumea se intoarce si apeleaza la serviciile lor , chiar daca sunt asemenea discutii pe anumite forumuri ...
Eu unu tot cu ei imi voi face vacantele .
Bafta si vacanta placuta ! :D
0

#3 User is offline   geo234 

• nou
  • Pip

Posted 04 November 2011 - 02:38 PM

[/quote]

vezi ca prietenii tai au in + 5 euro/persoana/zi fata de alte agentii, mergi cu ei linistita, cand lumea se plange pe net e nebuna?! sau toti lucreaza in agentii concurente?!
0

#4 User is offline   cristina_ioana 

• Member
  • PipPip

Posted 13 December 2011 - 02:43 PM

Eu nu am plecat niciodata cu ei insa cumnata mea da, de doua ori chiar...si a fost foarte multumita! Nu mai stiu ce servicii au ales ei insa s-au simtit foarte bine si nu au avut nimic de reclamat in privinta lor

Util!
0

#5 User is offline   constantincherciu 

• nou
  • Pip

Posted 01 February 2012 - 08:55 PM

vad pe aici ca au fost ceva probleme ..cred ca depinde si de program/locatie etc. programele de seniori sunt foarte ok. despre altele nu stiu ce sa spun
0

#6 User is offline   ioana manea 

• nou
  • Pip

Posted 02 February 2012 - 01:28 PM

zici ca au fost ok... ok din ce punct de vedere ? pret.. conditii, seriozitate. Ai fost cu ei de zici asta ?
0

#7 User is offline   constantincherciu 

• nou
  • Pip

Posted 04 February 2012 - 11:48 AM

scuze ca raspund cu asa intarziere, am fost cam incarcat.
nu am fost eu. nu sunt inca senior :). spun asta pentru ca stiu mai multi care merg destul de des pe acolo.
ce sa mai spun..trebuie ales cu grija. si eu am constatat cu stupoare ca spre exemplu la 3 stele in tunisia cad peretii pe tine..asa ca cercetati si locatia si cereti cat mai multe detalii, oricare agentie ar fi ea

succes
0

#8 User is offline   comanradu65 

• nou
  • Pip

Posted 06 February 2012 - 11:21 AM

Pai nu de asta sunt facute agentiile de turism ?

Ar trebui sa ne informeze!!! Si impreuna sa stabilim o varianta in baza recomandarilor.

Doar clientul e important nu ? Sau cel putin asa ar trebui sa fie..
0

Share this topic:

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users