Sper sa reusesc
De evitat Shell Tour
Posted 12 December 2011 - 10:39 PM
Sper sa reusesc
Posted 16 December 2011 - 07:21 PM
mielu63, on 12 December 2011 - 10:39 PM, said:
Sper sa reusesc
Buna ! Si eu incep sa cred ca aceasta agentie trebuie evitata.Am de recuperat o suma de bani de la ei dar momentan mai las o urma de increde.......poate se intampla o minune .....daca nu , revin saptamana viitoare cu intreaga poveste .
Posted 16 December 2011 - 08:45 PM
Posted 18 December 2011 - 09:27 PM
mielu63, on 12 December 2011 - 10:39 PM, said:
Sper sa reusesc
si eu am aceeasi problema... astept banii de mai bine de 1 luna si nimic... doar promisiuni si atat... oare chiar nu se poate face nimic in aceasta privinta?
va rog din suflet daca mai sunt si altii care au probleme cu aceasta agentie sa ma contacteze. Id meu este fluturas_mini@yahoo.com. trebuie sa facem ceva!!!!
Posted 20 December 2011 - 03:47 PM
eu le voi face reclamatie!
Posted 20 December 2011 - 04:53 PM
sper sa fie cu folos! succes si voua...
Posted 21 December 2011 - 10:48 AM
titi, on 20 December 2011 - 04:53 PM, said:
sper sa fie cu folos! succes si voua...
Buna ! Se pare ca suntem mai multi in aceeasi situatie.Cred ca trebuie depusa plangere si la politie si la OPC.
In naivitatea mea am crezut ca situatia se va remedia si aceasta agentie isi va achita datoriile dar se pare ca m-am inselat amarnic , din pacate !
Tinem legatura !
Posted 29 December 2011 - 04:24 PM
eu am rezolvat cu ei, am facut plangere si am primit si raspunsul la interval de o saptamana!
o sa primesc banii in ianuarie!
Posted 04 January 2012 - 09:41 PM
Posted 04 January 2012 - 09:42 PM
titi, on 29 December 2011 - 04:24 PM, said:
eu am rezolvat cu ei, am facut plangere si am primit si raspunsul la interval de o saptamana!
o sa primesc banii in ianuarie!
stai linistit si mie mi-au promis de cel putin 20 ori ca imi dau banii si asteptam degeaba pana la data promisa..apoi nu mai raspundeau la telefon sau se plangeau ca le-a dat nu stiu ce angajata teapa
Posted 20 January 2012 - 01:47 PM
Si eu am de recuperat de la ei 2800 lei pt 4 bilete la Barcelona.
Plecarea trebuia sa die pe 1 Decembrie insa...la fel, mi-au tirmis mail in ultima zi sa ii spuna ca se amana sau pot sa-mi iau banii inapoi. Am optat pentru returnarea banilor in schimb, nu s-a intamplat nimic. I-am sunat zilnic timp de o saptamana ...dar nimic. Mi-au zis ca imi dau banii inapoi, am facut si factura cu penalizari de 1%, cu data limita de 8 ianuarie...NIMIC. Am facut plangere la OPC si mi-au spus ca mai erau inca alte 27 de plangeri pe langa a mea. Agentia nu s-a prezentat la audieri si a primit o amenda fff mare. Deci, a preferat sa primeasca amenda decat sa restituie banii furati de la noi. OPC-ul si-a facut treaba si a inaintat plangerea la Ministerul Turismului. In decurs de o luna...ar trebui sa primim raspuns de acolo. Cu siguranta cei de la minister or sa le dea si ei alta amenda, si tot asa, insa Shell Tour o sa continuie sa dea bilete fantoma fara nicio problema. Am de cand sa ii dau in judecata, chiar daca procesul o sa dureze ff mult. Este incredibil ce se intampla... Ar trebui cumva sa ne strangem mai multi si sa ajungem in instanta. Aveti alte idei?
Posted 20 January 2012 - 08:58 PM
In al treilea rand, la sediul agentiei in intervalul orelor de lucru este cel putin un angajat al firmei care raspunde la orice telefon. precizam inca o data numarul de contact: 021.210.08.74.
Dorim inca o data a preciza faptul ca agentia de turism Shell Tour, nu a inchis usile, nu a schimbat numerele de contact, a recunoscut o anumita anomalie in buna desfasurare a activitatii, insa cu toate persoanele cu care s-a purtat un dialog civilizat, agentia a remediat sau este in curs de remediere a problemei.
In al 4-lea rand, va aducem la cunostinta aspectul ca agentia are incheiata o polita de asigurare in caz de insolvabilitate si faliment, insa agentia nu este in posibilitatea e a intra in insolvabilitate, implicit faliment, sub nici o forma.
Chiar daca termenul legal de returnare a unor sume a fost depasit, agentia urmeaza sa returneze intreaga valoare datorata, in functie de fiecare contract incheiat cu dvs.
Recunoastem ca in ziua de astazi cel mai usor mod de a murdari pe cineva este acela de a sta in spatele unui calculator si de a scrie gratuit, indemnam persoanele care au inca o problema cu agentia noastra, sa discute civilizat cu reprezentantii nostri pentru a gasi impreuna cea mai buna solutie.
Precizam ca acele comentarii rautacioase aparute pe diverse forumuri nu vor rezolva imediat situatia.Prin urmare agentia va poate asigura ca se vor solutiona toate aceste probleme in cel mai scurt timp posibil.
In incheiere rugam persoanele care inca au o problema nesolutionata sa ne contacteze pe mail: '> rezervari@shelltour.com, urmand a fi contactati in cel mai scurt timp .
Va multumim pentru intelegere si pentru dialogul civilizat.
Posted 20 January 2012 - 09:16 PM
Postul dvs, banuiesc ca apare numai si numai pentru a arunca cu niste noroi, mai ales ca va ascundeti in spatele unui nume fictiv.
Faptele relatate de dvs, nu corespund absolut deloc cu realitatea. Daca va intereseaza sa rezolvati aceasta problema ce o aveti cu agentia noastra, in cazul in care aceasta chiar exista va rugam sa ne contactati.
Agentia nu a primit amenda de la OPC, pentru motivul precizat de dvs sub nici o forma, tocmai pentru ca nu a existat aceasta situatie niciodata. In momentul in care au existat controale de la organele abilitate, reprezentantii agentiei au pus toate documentele la dispozitia acestora. Cu parere de rau, din cauza unor factori ce tin de confidentialitatea intre societati nu va putem pune la dispozitie si dvs anumite contracte incheiate de agentia noastra cu terte persoane juridice.
Va aducem la cunostinta faptul ca niciodata agentia SHELL TOUR, nu a trimis bilete fantoma, cum ati precizat dvs anterior.
Daca situatia aratata de dvs, exista in mod real va rugam sa ne contactati cat mai curand posibil pentru rezolvarea acesteia,insa inainte de a invinovati pe cineva trebuie sa va interesati mai in detaliu.
Asteptam cu interes sa ne contactati.
Va multumim !

Help