Forum Turism: De evitat Shell Tour - Forum Turism

Jump to content

• 3 Pages +
  • 1
  • 2
  • 3
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

De evitat Shell Tour

#1 User is offline   mielu63 

• nou
  • Pip
  • Group: Members

Posted 12 December 2011 - 10:39 PM

De evitat agentia de turism Shell Tour. Dupa amanarea de 2 ori a unei excursi acum sunt in imposibilitatea de a-mi recupera banii de la ei.
Sper sa reusesc :angry:
0

#2 User is offline   elenav 

• nou
  • Pip

Posted 16 December 2011 - 07:21 PM

View Postmielu63, on 12 December 2011 - 10:39 PM, said:

De evitat agentia de turism Shell Tour. Dupa amanarea de 2 ori a unei excursi acum sunt in imposibilitatea de a-mi recupera banii de la ei.

Buna ! Si eu incep sa cred ca aceasta agentie trebuie evitata.Am de recuperat o suma de bani de la ei dar momentan mai las o urma de increde.......poate se intampla o minune .....daca nu , revin saptamana viitoare cu intreaga poveste .
0

#3 User is offline   mielu63 

• nou
  • Pip

Posted 16 December 2011 - 08:45 PM

Aceasta urma de incredere privind returnarea banilor dureaza la mine de aproape 2 saptamani
0

#4 User is offline   fluturas_mini 

• nou
  • Pip

Posted 18 December 2011 - 09:27 PM

View Postmielu63, on 12 December 2011 - 10:39 PM, said:

si eu am aceeasi problema... astept banii de mai bine de 1 luna si nimic... doar promisiuni si atat... oare chiar nu se poate face nimic in aceasta privinta?
va rog din suflet daca mai sunt si altii care au probleme cu aceasta agentie sa ma contacteze. Id meu este fluturas_mini@yahoo.com. trebuie sa facem ceva!!!!
0

#5 User is offline   titi 

• nou
  • Pip

Posted 20 December 2011 - 03:47 PM

Si eu sunt unul din cei "pagubiti" de aceasta agentie...
eu le voi face reclamatie!
0

#6 User is offline   titi 

• nou
  • Pip

Posted 20 December 2011 - 04:53 PM

eu acum pregatesc toate actele si le depun plangerea la ministerul turismului!
sper sa fie cu folos! succes si voua...
0

#7 User is offline   elenav 

• nou
  • Pip

Posted 21 December 2011 - 10:48 AM

View Posttiti, on 20 December 2011 - 04:53 PM, said:

eu acum pregatesc toate actele si le depun plangerea la ministerul turismului!
sper sa fie cu folos! succes si voua...

Buna ! Se pare ca suntem mai multi in aceeasi situatie.Cred ca trebuie depusa plangere si la politie si la OPC.
In naivitatea mea am crezut ca situatia se va remedia si aceasta agentie isi va achita datoriile dar se pare ca m-am inselat amarnic , din pacate !
Tinem legatura !
0

#8 User is offline   titi 

• nou
  • Pip

Posted 21 December 2011 - 12:49 PM

ok, va tin la curent!
0

#9 User is offline   titi 

• nou
  • Pip

Posted 29 December 2011 - 04:24 PM

va salut!
eu am rezolvat cu ei, am facut plangere si am primit si raspunsul la interval de o saptamana!
o sa primesc banii in ianuarie! :) succes si voua!
0

#10 User is offline   mielu63 

• nou
  • Pip

Posted 29 December 2011 - 09:38 PM

Sa dea Domnul.
0

#11 User is offline   iulia_roz 

• nou
  • Pip

Posted 04 January 2012 - 09:41 PM

povestesc cat se poate de pe scurt..in 10 septembrie am incheiat contractul cu shell tour..plecarea era pe 24 noiembrie in barcelona, pe 15 noiembrie m-au anuntat ca s-a anulat excursia, le-am spus ca optez sa imi returneze banii..de atunci dintr-un total de 1400 ron am recuperat decat 150 eur dupa lungi insistente la telefon si pe email si o vizita la agentie...intre timp penalizarile de 1%/zi stipulate in factura storno emisa au crescut..in acest moment au de restituit inca ~1200 ron..le-am facut reclamatie la opc..care cred ca nu s-au miscat cu nimic pana acum desi mi-au dat termen de rezolvare 30 zile...am de gand sa dau agentia in judecata pentru recuperarea datoriei + daune morale...m-am saturat sa imi pierd timpul cu vorbitul la telefon degeaba. Cineva dintre voi a mai facut asta? Daca exista vreun avocat in masura sa rezolve acest caz va rog sa postati aici sau sa imi scrieti un email la acelasi id ca si aici @yahoo.com
0

#12 User is offline   iulia_roz 

• nou
  • Pip

Posted 04 January 2012 - 09:42 PM

View Posttiti, on 29 December 2011 - 04:24 PM, said:

va salut!
eu am rezolvat cu ei, am facut plangere si am primit si raspunsul la interval de o saptamana!
o sa primesc banii in ianuarie! :) succes si voua!

stai linistit si mie mi-au promis de cel putin 20 ori ca imi dau banii si asteptam degeaba pana la data promisa..apoi nu mai raspundeau la telefon sau se plangeau ca le-a dat nu stiu ce angajata teapa
0

#13 User is offline   mielu63 

• nou
  • Pip

Posted 09 January 2012 - 03:29 PM

View Postiulia_roz, on 04 January 2012 - 09:42 PM, said:

stai linistit si mie mi-au promis de cel putin 20 ori ca imi dau banii si asteptam degeaba pana la data promisa..apoi nu mai raspundeau la telefon sau se plangeau ca le-a dat nu stiu ce angajata teapa

V-am trimis un mail.
0

#14 User is offline   tomi1978 

• nou
  • Pip

Posted 11 January 2012 - 12:48 PM

Cel mai bine e de vorbit cu ei si rabdare..
0

#15 User is offline   en_bogdan 

• nou
  • Pip

Posted 15 January 2012 - 12:10 PM

[
0

#16 User is offline   en_bogdan 

• nou
  • Pip

Posted 16 January 2012 - 05:52 PM

11
0

#17 User is offline   mielu63 

• nou
  • Pip

Posted 17 January 2012 - 11:36 PM

View Posttomi1978, on 11 January 2012 - 12:48 PM, said:

Sunt niste nenorociti.
Greu de crezut ca o sa recuperam banii de la ei.

Actiune in instanta
0

#18 User is offline   oanamu 

• nou
  • Pip

Posted 20 January 2012 - 01:47 PM

Buna,
Si eu am de recuperat de la ei 2800 lei pt 4 bilete la Barcelona.
Plecarea trebuia sa die pe 1 Decembrie insa...la fel, mi-au tirmis mail in ultima zi sa ii spuna ca se amana sau pot sa-mi iau banii inapoi. Am optat pentru returnarea banilor in schimb, nu s-a intamplat nimic. I-am sunat zilnic timp de o saptamana ...dar nimic. Mi-au zis ca imi dau banii inapoi, am facut si factura cu penalizari de 1%, cu data limita de 8 ianuarie...NIMIC. Am facut plangere la OPC si mi-au spus ca mai erau inca alte 27 de plangeri pe langa a mea. Agentia nu s-a prezentat la audieri si a primit o amenda fff mare. Deci, a preferat sa primeasca amenda decat sa restituie banii furati de la noi. OPC-ul si-a facut treaba si a inaintat plangerea la Ministerul Turismului. In decurs de o luna...ar trebui sa primim raspuns de acolo. Cu siguranta cei de la minister or sa le dea si ei alta amenda, si tot asa, insa Shell Tour o sa continuie sa dea bilete fantoma fara nicio problema. Am de cand sa ii dau in judecata, chiar daca procesul o sa dureze ff mult. Este incredibil ce se intampla... Ar trebui cumva sa ne strangem mai multi si sa ajungem in instanta. Aveti alte idei?
0

#19 User is offline   Agentia Shell Tour 

• nou
  • Pip

Posted 20 January 2012 - 08:58 PM

In primul rand, tinem sa mentionam ca orice pachet oferit de o agentie de turism, este influentat de mai multi factori: hotel, companie de transport,parteneri locali, diferite companii in domeniu turistic, etc. In al doilea rand, in urma reclamatiilor trimise de dvs catre OPC,etc,dupa efectuarea controalelor, acestia au stabilit ca agentia are in derulare returnarea sumelor pentru serviciile contractate si neefectuate din vina tertelor pers. juridice.
In al treilea rand, la sediul agentiei in intervalul orelor de lucru este cel putin un angajat al firmei care raspunde la orice telefon. precizam inca o data numarul de contact: 021.210.08.74.
Dorim inca o data a preciza faptul ca agentia de turism Shell Tour, nu a inchis usile, nu a schimbat numerele de contact, a recunoscut o anumita anomalie in buna desfasurare a activitatii, insa cu toate persoanele cu care s-a purtat un dialog civilizat, agentia a remediat sau este in curs de remediere a problemei.
In al 4-lea rand, va aducem la cunostinta aspectul ca agentia are incheiata o polita de asigurare in caz de insolvabilitate si faliment, insa agentia nu este in posibilitatea e a intra in insolvabilitate, implicit faliment, sub nici o forma.
Chiar daca termenul legal de returnare a unor sume a fost depasit, agentia urmeaza sa returneze intreaga valoare datorata, in functie de fiecare contract incheiat cu dvs.
Recunoastem ca in ziua de astazi cel mai usor mod de a murdari pe cineva este acela de a sta in spatele unui calculator si de a scrie gratuit, indemnam persoanele care au inca o problema cu agentia noastra, sa discute civilizat cu reprezentantii nostri pentru a gasi impreuna cea mai buna solutie.
Precizam ca acele comentarii rautacioase aparute pe diverse forumuri nu vor rezolva imediat situatia.Prin urmare agentia va poate asigura ca se vor solutiona toate aceste probleme in cel mai scurt timp posibil.
In incheiere rugam persoanele care inca au o problema nesolutionata sa ne contacteze pe mail: '> rezervari@shelltour.com, urmand a fi contactati in cel mai scurt timp .

Va multumim pentru intelegere si pentru dialogul civilizat.
0

#20 User is offline   Agentia Shell Tour 

• nou
  • Pip

Posted 20 January 2012 - 09:16 PM

Stimata domana "oanamu",
Postul dvs, banuiesc ca apare numai si numai pentru a arunca cu niste noroi, mai ales ca va ascundeti in spatele unui nume fictiv.
Faptele relatate de dvs, nu corespund absolut deloc cu realitatea. Daca va intereseaza sa rezolvati aceasta problema ce o aveti cu agentia noastra, in cazul in care aceasta chiar exista va rugam sa ne contactati.
Agentia nu a primit amenda de la OPC, pentru motivul precizat de dvs sub nici o forma, tocmai pentru ca nu a existat aceasta situatie niciodata. In momentul in care au existat controale de la organele abilitate, reprezentantii agentiei au pus toate documentele la dispozitia acestora. Cu parere de rau, din cauza unor factori ce tin de confidentialitatea intre societati nu va putem pune la dispozitie si dvs anumite contracte incheiate de agentia noastra cu terte persoane juridice.
Va aducem la cunostinta faptul ca niciodata agentia SHELL TOUR, nu a trimis bilete fantoma, cum ati precizat dvs anterior.

Daca situatia aratata de dvs, exista in mod real va rugam sa ne contactati cat mai curand posibil pentru rezolvarea acesteia,insa inainte de a invinovati pe cineva trebuie sa va interesati mai in detaliu.

Asteptam cu interes sa ne contactati.
Va multumim !
0

Share this topic:

• 3 Pages +
  • 1
  • 2
  • 3
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

2 User(s) are reading this topic
0 members, 2 guests, 0 anonymous users