Ghidul tau in turism

iTurism » Londra » Bine ai venit in Londra

Londra - un oras nu atat de rece pe cat pareIn cazul in care nu ai ajuns niciodata in Capitala Angliei esti tentat sa caracterizezi acest oras printr-o vreme ploaioasa, ceata densa si oameni foarte seriosi dar Londra ofera mai mult de atat. Ea poate fi considerata ca fiind esenta civilizatiei si a evolutiei, trimful inteligentei asupra lucrurilor, a ratiunii asupra simtirii.
Pentru unii, Londra insumeaza toate viciile dar si toate virtutile omenirii, si de aceea Londra a fost adesea damnata precum si laudata. Pentru altii, ceata deasa sau vremea umeda – care au dus la aparitia unei intregi industrii in moda britanica, sau Bursa Londoneza – care furnizeaza o piata comerciala intens activa si eficienta, sunt doar putine din marcile asociate in mod inevitabil Londrei. Cunoscuta sub numele de Londinium sub conducere romana, Londra devenise un oras inconjurat de ziduri pana in secolul al doilea, si, pana in secolul unsprezece, s-a extins treptat dincolo de ziduri pentru a se uni cu Westminster si a deveni cel mai important oras al Angliei. in timpul secolului al XIXlea , Londra era deja cel mai mare oras din lume (ca si numar de locuitori).


Impresii turistice Londra

Londra este un oras interesant pentru copii si ado
Londra este un oras interesant pentru copii si adolescent. O calatorie in Londra cu familia poate parea coplesitoare dar este chiar usor de manageriat. Sunt foarte multe muzee care ... [ mai mult ]

Adauga si tu o impresie de vacanta

Informatii curente Londra

Ora la Londra este 17:10:45
Starea vremii Londra
Publicitate

VEZI cele mai frumoase destinatii din ROMANIA. Apasa butonul LIKE de mai jos.