Ghidul tau in turism

iTurism » Sejur » Sejur Opatija » Senior Voyage Autocar - Croatia - Opatija


Senior Voyage Autocar - Croatia - OpatijaTip oferta: pachet, Transport: Autocar, Locatie: Opatija

Recomanda oferta

Contacteaza Christian Tour


Cazare Opatija


Perioade si tarife

Fara masaMic DejunDemipensiunePensiune completaAll inclusive
In perioada 16.03.2012 - 23.03.2012
Double 0 0 295 0 0
Single 0 0 390 0 0
Extra 0 0 295 0 0
In perioada 25.03.2012 - 01.04.2012
Double 0 0 295 0 0
Single 0 0 390 0 0
Extra 0 0 295 0 0
In perioada 02.04.2012 - 09.04.2012
Double 0 0 299 0 0
Single 0 0 394 0 0
Extra 0 0 299 0 0
In perioada 11.04.2012 - 18.04.2012
Double 0 0 315 0 0
Single 0 0 410 0 0
Extra 0 0 315 0 0
In perioada 20.04.2012 - 27.04.2012
Double 0 0 315 0 0
Single 0 0 410 0 0
Extra 0 0 315 0 0
In perioada 29.04.2012 - 06.05.2012
Double 0 0 315 0 0
Single 0 0 410 0 0
Extra 0 0 315 0 0

Imagini adaugate de agentie

Detaliere oferta

CROATIA- OPATIJA de la 295 €
5 cazări la OPATIJA + DEMIPENSIUNE la hotel Opatija
8 zile: Zagreb, Opatija, Parcul National Plitvice
Insula Krk, Peninsula Istria, Postojna, Ljubljana, Budapesta

Ziua 1. BUCUREŞTI- BUDAPESTA (895 km)
Ora 6:00 Plecare din Bucureşti din parcarea de la Piaţa Victoriei, pe ruta (vezi tabelul de mai jos). Sosire şi cazare la Budapesta.
Ziua 2. BUDAPESTA- ZAGREB- OPATIJA (515 km)
Mic dejun. Parasim Ungaria, urmand traseul spre Zagreb, pentru a parcurge turul orasului: Catedrala, Muzeul de Arta, Universitatea. Deplasarea continua spre riviera Adriatica. Cazare si cina la Hotelul Opatija, amplasat central in superba statiune cu acelasi nume.
Zilele 3-6. OPATIJA- PERLA ADRIATICII
Ne vom bucura de un sejur activ, cu o multitudine de opţiuni de petrecere a timpului liber. În tot acest timp "obligatorie” este vizita superbului PARC NATIONAL PLITVICE - rezervatie naturala sub protectia UNESCO, unde salba de lacuri limpezi de munte este “legata” printr-o adevarata “retea” de cascade deosebit de spectaculoase. Parcul a devenit celebru si dupa filmarea in anii `70 a scenelor pentru ecranizarea romanului “Winnetou” de Karl May.
Ne vom lăsa impresionaţi de asemenea de inegalabila VENETIE, cu palatele sale opulente strajuite de canale, unde vom vizita Basilica si Piata San Marco, cu Palatul Dogilor si Procuratiile. Ulterior se poate vizita Basilica San Giovani e Paolo, pe drumul spre Fondameto Nove de unde ne imbarcam pentru croazieră pe insula Murano, iar iubitorii de arta se pot “desfata” cu Galeria del Academia.
INSULA KRK este una din cele mai mari si populate insule din Marea Adriatica, situata in Golful Kverner. Traversam spectaculosul pod care o leaga de continent pentru a descoperi amprenta secolelor de dominatie Venetiana.
La POSTOJNA, ne vor fascina cei cca 5 km de galerii ale renumitei pesteri, fenomen carstic de exceptie din Europa. Vom parcurge traseul atat pietonal cat si cu trenuletul, care se strecoara printre numeroasele concretiuni intre care se gasesc si salamandrele endemice
Ziua 7. OPATIJA- BUDAPESTA (515 km)
Mic dejun. Plecare spre Ungaria cu scurta oprire pe malul Lacului Balaton. Seara sosire la Budapesta. Opţional, la final de excursie se poate organiza contra cost o croazieră pe Dunăre (29 € cu cină sau 14 € fără cină), având inclus şi un scurt tur al capitalei ungare: Parlamentul, Basilica Sf. Ştefan, Podul cu Lanţuri, Bastionul Pescarilor, Biserica Sf. Matiaş. Cazare la Budapesta.
Ziua 8. BUDAPESTA- BUCUREŞTI (895 km)
Mic dejun. Plecare spre ţară. Sosire Bucureşti, seara târziu după ora 23.30, în funcţie de trafic şi formalităţile vamale.
PREZENTARE EXCURSII OPTIONALE:
PARCUL NATIONAL PLITVICE (Excursie de o zi, pret 38 euro / pers. care nu include intrarea in Parc de cca. 15 euro). Mic dejun. Pornim catre regiunea muntoasa din centrul tarii, unde intr-o vasta zona carstica s-au “ascuns” Lacurile Plitvice. Cel mai vechi parc national din sud-estul Europei , fondat in 1949, este faimos pentru cele 16 lacuri dispuse in cascade cu o suprafata de aproximativ doi kilometri patrati. Lacurile sunt renumite pentru culorile lor diferite, variind de la verde, gri sau albastru. Culorile se schimba constant in functie de cantitatea de minerale sau micro organisme din apa si de unghiul de lumina al soarelui. Intoarcere la hotel pentru cina si cazare.
VENETIA + MURAN0 (Excursie de o zi, pret 45 euro / pers. care nu include abonamentul la vaporeto - cca 15 euro si intrarile la obiectivele turistice dintre care Palatul Dogilor + Muzeul Correr costa cca 12 euro, iar San Giovani circa 3 euro).
După micul dejun, vă propunem o abordare inedita a Venetiei, unde vom incepe cu o plimbare cu vaporetto pe Grand Canal spre Piaţa San Marco, unde se află Campanila, Procuratiile şi Basilica San Marco, cu fantastice mozaicuri de inspiraţie bizantină. Timp liber pentru vizita in Palatul Dogilor care abunda de lucrari de arta celebre, apoi muzeul Correr si Ponte Rialto. Turiştii familiarizaţi cu Veneţia vor merge cu ghidul catre Panteonul Venetiei, Basilica San Giovani e Paolo, apoi de la Fondamente Novo ne imbarcam pentru croazieră pe insula Murano. Intalnire cu restul turistilor la Ponte Rialto de unde pornim spre parcarea de autocare. Intoarcere la hotel pentru cina si cazare.
Pestera POSTOJNA + LUBLIJANA (Excursie de o zi, pret 32 euro / pers. care nu include intrarile la obiectivele turistice dintre care Pestera Postojna circa 15 euro). Mic dejun. Avansam spre nord catre Slovenia, unde ne va incanta pestera Postojna care are o lungime de peste 20 km, din care doar o mica parte este amenajata pentru vizita. Deschisa pentru public inca din 1819, pestera are cea mai mare adancime accesibila publicului fata de orice sistem de pesteri din lume. Datorita acusticii aproape perfecte a unor sali, anual aici se organizeaza concerte de muzica clasica. Lublijana, capitala Sloveniei, incanta prin arhitectura sa Art Nouveau, fiind considerata pe buna dreptate “sora mai mica a Vienei”, si pune astfel in valoare situarea sa la intersectia influentelor civilizatiilor slava, germanica si latina. Intoarcere la hotel pentru cina si cazare.
INSULA KRK - Peninsula ISTRIA (Excursii de cate o jumatate de zi fiecare, pret 10 euro / pers. Krk + 15 euro / pers. POLA din Peninsula ISTRIA, care nu includ intrarile la obiectivele turistice.
Mic dejun. Incepem programul cu prima excursie de jumatate de zi in Insula KRK. Plajele de nisip stralucind in apusul soarelui, productia de miere si de ulei de masline obtinuta de locuitorii insulei, i-au adus inca din vremurile stravechi denumirea de „Insula de Aur”. Aceasta are un peisaj divers – nordul este aproape desertic datorita vanturilor puternice, in timp ce sudul abunda in vegetatie si golfuri inverzite. Dupa amiaza, comtinuam cu cea de a doua excursie optionala de jumatate de zi catre Pola si Peninsula Istria. Peninsula ISTRIA abunda de vestigii din perioada romana, cel mai cunoscut si bine conservat fiind Amfiteatrul din POLA.

PREŢUL INCLUDE:
• transport cu autocar cu climatizare, clasificat 2- 4*
• 2 cazări cu mic dejun bufet în hoteluri de 3*** la Budapesta;
• 5 cazări cu demipensiune în hotel Opatija 2*+ din statiunea Opatija
• Ghid însoţitor din partea agentiei pe traseu

NU SUNT INCLUSE ÎN PREŢ:
• intrările la obiectivele turistice şi serviciile de ghizi locali;
• vizite opţionale, toate grup minim 25 persoane
• asigurarea medicală şi alte servicii decât cele menţionate.

HOTEL OPATIJA 2*+ (sau similar) face parte din anul 2005 din lanţul Vienna Internaţional Hotels & Resorts. Este situat în centrul staţiunii Opatija, într-un superb parc, la câteva minute de plajă. Facilităţi hotel: restaurant cu bucătărie internaţională, terasă, bar, piscină interioară, masaj, terenuri de tenis, room-service, parcare. Hotelul dispune de 215 camere dotate cu telefon, televizor, baie. 96 din aceste camere au aer condiţionat. www.hotelopatija.hr


Contacteaza agentia de turism in legatura cu
Senior Voyage Autocar - Croatia - Opatija
Doresc sa rezerv aceasta oferta (bifeaza daca doresti)
(bifeaza daca doresti)VEZI cele mai frumoase destinatii din ROMANIA. Apasa butonul LIKE de mai jos.