Ghidul tau in turism


Publicitate iTurism.ro

Faceti publicitate agentiei de turism pe ITURISM.RO

Iturism.ro are urmatoarea audienta:
* 272.000 de vizitatori unici
* 330.000 de vizite
* 971.000 de afisari


Iturism va ofera posibilitatea sa va promovati agentia de turism prin urmatoarele metode:
* Top Listing
* Pachete promovate pe prima pagina
* Bannere pe sectiunile sejur si circuit


Descarca acum oferta detaliata: descarca

Pentru detalii si oferte personalizate va rugam sa ne contactati la:
info [at] mwm.ro

My Web Master Serv

Adresa : Bd. Ion Mohalache nr. 109, Sector 1, Bucuresti

Email : info [at] mwm.ro

Cod Unic de Inregistrare : RO13190926
Nr. Inregistrare Registru Comertului : J40/6535/2000

IBAN : RO57RNCB007402922930001
Banca Comerciala Romana (BCR) Sector 3

Contact iTurism.ro

Lansat in iulie 2004 cu intentia de a oferii informatii turistice tuturor romanilor iTurism.ro / "Ghidul tau in turism" este astazi unul dintre cele mai de succes portaluri de turism din Romania, avand lunar peste 300.000 de vizitatori unici si peste un milion si jumatate de afisari ale paginilor sale cu informatii si oferte din turism conform SATI.ro (Studiul de Audienta si Trafic Internet).

Acest valoros ghid turistic reprezinta pentru "actorii" pietei de turism din Romania: furnizori, cumparatori si intermediari, un cadrul ideal de informare, comunicare si promovare! Rasfoind paginile virtuale ale megaPortalului iTurism.ro gasiti informatii, date si imagini ale tuturor continentelor, tarilor, destinatiilor si atractiilor turistice disponibile.

Cele mai active 1200 de agentii de turism din Romania (dintr-un total de 1600 inregistrate oficial) au postat in ultimul an pentru clientii lor peste 50.000 de oferte turistice. Vizitatorii megaPortalului iTurism.ro au trimis in ultimul an peste 15.000 cereri de rezervare si au creat de la lansarea megaPortalului iTurism.ro cea mai mare baza de albume foto postate de catre turisti din Romania - peste 64.000 fotografii de vacanta!

MegaPortalul iTurism.ro reuneste o comunitate activa de consumatori, care se informeaza permanent si exclusiv din paginile portalului nostru in legatura cu destinatia urmatoarei vacante, in acest moment numarul abonatilor la newsletter-ul portalului fiind de aproximativ 23.500 de turisti!

De asemenea, sfaturile gratuite oferite de catre acestia pe forumul iTurism.ro va ajuta sa descoperiti usor informatii valoroase despre cele mai apreciate, accesibile si garantate locatii turistice din tara si/sau din strainatate.

Vizibilitatea maxima, popularitarea si aprecierea incontestabila de care se bucura iTturism.ro pe piata de turism intern au facut din acest portal o modalitatea de promovare sigura, eficienta si plina de rezultate pentru orice tip de furnizor: fie el unitate de cazare sau agentie de turism.

Modalitatile de promovare/publicitate in cadrul megaPortalului iTurism.ro pot lua diverse forme, in functie de solicitarea clientului: bannere, newsletter dedicat, publireportaj, link sponsorizat, insert newsletter, precum si alte forme standardizate de promovare online.

Poze din vacantaNewsletter

Fii primul care descopera cele mai bune destinatii de vacanta pe iTurism.ro alegand sa te abonezi la ofertele noastre

PublicitateVEZI cele mai frumoase destinatii din ROMANIA. Apasa butonul LIKE de mai jos.